A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДСНС України інформує

Рятувальники піклуються про обізнаність населення з питань пожежної безпеки

Співробітники Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області проводять просвітницьку роботу з населенням. Під час таких заходів рятувальники нагадують громадянам правила безпечного обігріву помешкань, використання пальників, свічок тощо, аби якомога краще донести до громадян правила пожежної безпеки рятувальники використовують поліграфічну продукцію. Зокрема, газету «Палаючі новини України», яка була видана спільними зусиллями ДСНС України та Фондом ЮНІСЕФ. На сторінках видання жителі населених пунктів можуть знайти багато корисної інформації, яка може врятувати не лише майно від пошкоджень, але й здоров’я та життя самих господарів.

11:01:20 15.03.2023

Рятувальники провели профілактичний рейд щодо безпечного перебування на льоду

  З метою профілактики трагічних випадків на водоймах, фахівці Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України в області провели профілактичний рейд щодо безпечного перебування на льоду водойм.

06:40:55 08.03.2023

Піротехніки Чернігівщини продовжують розмінування населених пунктів і територій області

Щодня розрахунки частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області продовжують виконувати завдання за призначенням. 

15:01:16 22.02.2023

Мінна безпека: правила, які має знати кожен громадянин

       Через військову агресію росії, Україна стала однією з найзабрудненіших боєприпасами країн світу. На мінах і розтяжках, які росіяни залишили на полях, у лісах, посеред вулиць та в залишених помешканнях досить часто підриваються мирні люди та цивільні автомобілі. Саме тому, рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення, аби запобігти виникненню трагічних випадків при виявленні вибухонебезпечних предметів. 

16:56:16 06.02.2023

Необережність під час куріння призвела до загибелі чоловіка

         18 січня о 00:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Маличина Гребля Височанської територіальної громади Ніжинського району. На місце події оперативно прибуло відділення 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки та місцева пожежна команда з Високого. 

09:23:19 19.01.2023

Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо безпеки життєдіяльності

На Борзнянщині більшість пожеж виникає у житловому секторі громадян. Основними причинами займань і трагічної статистики є власна недбалість та нехтування мешканцями населених пунктів елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Одним із шляхів запобігання пожежам і надзвичайним подіям є проведення профілактично-роз'яснювальної роботи.

16:55:56 11.01.2023

Рятувальники застерігають рибалок не виходити на тонку кригу водойм

В умовах нестійких, а особливо плюсових температур вихід на лід є небезпечним для життя - головний заклик від рятувальників ДСНС рибалкам. Надзвичайники акцентують увагу, що під час перебування на льоду необхідно в обов'язковому порядку при собі мати засоби зв'язку й порятунку, знати порядок першочергових дій у разі провалу під кригу та надання допомоги постраждалим.

12:11:53 06.01.2023

ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ!

Під час святкування Нового року та Різдва Христового, на жаль, зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні гірляндами та встановленні ялинок. Тому  фахівці Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до громадян дослухатись до порад аби безпечно провести зимові свята!

13:39:33 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора