A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДСНС України інформує

Рятувальники дбають про пожежну безпеку в екосистемах

Осінь - пора збору врожаю та прибирання городів і присадибних ділянок. На жаль, більшість громадян під прибиранням розуміють спалювання залишків сухої рослинності та сміття, що наносить велику шкоду навколишньому середовищу та категорично заборонено робити законодавством України. Тому, аби попередити випадки виникнення пожеж в екологічних системах та навчити населення правилам пожежної безпеки співробітники Ніжинського районного управління спільно з працівниками поліції провели інформаційно - роз'яснювальний рейд.

13:05:49 13.09.2022

На Борзнянщині рятувальники дістали корову з колодязя та ліквідували пожежу

27 серпня до «Служби порятунку 101» звернувця житель Кинашівки з проханням про надання допомоги по підняттю корови, яка впала в колодязь. Рятувальники оперативно прибули до місця події та дістали корову з колодязя. Того ж дня о 22 годині 05 хвилин до підрозділу ДСНС України в Борзні надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі в Красносільському. До місця пожежі було відправлено рятувальників з Борзни та місцеву пожежну охорону з Комарівки. О 22 годині 55 хвилин пожежу було ліквідовано. Під час проведення розслідування було встановлено, що причиною пожежі, ймовірніше за все, стала необережність господаря під час куріння.

12:55:33 30.08.2022

Рятувальники Чернігівщини навчають населення діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

Щодня на Чернігівщині піротехнічні підрозділи ДСНС виявляють та знищують вибухонебезпечні предмети, які залишились на полях, приватних земельних ділянках, будівельних майданчиках та у лісосмугах після звільнення території від окупаційних військ. Аби люди знали, як себе поводити при виявленні даних предметів, рятувальники продовжують проводити роз’яснювально-профілактичні рейди, під час яких нагадують правила безпеки.

09:20:23 23.08.2022

Знайшли вибухонебезпечний предмет? Повідомте ДСНС через чатбот - єВорог

ДСНС щодня знешкоджує вибухонебезпечні предмети, які лишили після себе окупанти. Щоб допомогти нашим піротехнікам швидше ліквідувати небезпечні знахідки, було розширено функціонал чатбота єВорог і додано нову опцію — повідомити ДСНС про вибухонебезпечні предмети.

12:47:53 11.08.2022

ДСНС України розроблено алгоритм дій за сигналами оповіщення цивільного захисту в закладах освіти

Державна служба України з надзвичайних ситуацій на виконання протокольного рішення № 19 наради керівництва Міністерства внутрішніх справ України та органів системи МВС від 18.07.2022 року, з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру розробила Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту.

16:17:56 03.08.2022

На Борзнянщині знайшли двох дітей, які заблукали

14 липня о 23:30 до Служби порятунку "101" від співробітників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Воловиця Комарівської територіальної громади близько 14:00 пішли в невідомому напрямку та зникли два неповнолітні хлопчики, 2009 та 2011 років народження.

17:59:54 18.07.2022

Рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки!

Протягом тижня пожежно – рятувальним підрозділом з Борзни ліквідовано 3 пожежі, в наслідок яких вогнем знищено 1 житловий будинок в Берестовці та дві господарчі будівлі в Комарівці та Забілівщині. Завдяки швидкому реагуванню та вмілим діям рятувальників, було врятовано 11 будівель та матеріальних цінностей на суму 900 тисяч гривень. Тож фахівці ДСНС України звертаються до жителів та гостей Борзнянщини з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки при користуванні електропобутовими приладами, бути обережними у поводженні з вогнем, а також не залишати дітей без нагляду дорослих в помешканнях.

10:48:11 22.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора