A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДСНС України інформує

З початку року піротехніки ДСНС України вилучили та знищили понад півтори тисячі вибухонебезпечних предметів

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Лише впродовж минулої доби, 24 cічня, здійснено 10 виїздів, під час яких виявлено 12 боєприпасів.

14:18:43 27.01.2022

Рятувальники проводять профілактичну роботу щодо безпечного перебування на льоду

З метою запобігання виникненню нещасних випадків на льоду водойм, фахівці Ніжинського районного підрозділу Головного управління ДСНС України у Чернігівській області проводять профілактично-роз'яснювальні бесіди з любителями зимової риболовлі.

13:53:02 26.01.2022

Рятувальники застерігають громадян бути обережними під час святкування Водохреща

19 січня відзначається Водохрещення Господнє - велике християнське свято. За традицією, в цей день переважна більшість православних вирушають до водойм, щоб набрати освяченої води, а деякі аби зануритися в ополонці.      

16:24:23 18.01.2022

Рятувальники закликають громадян обігрівати свої оселі безпечно

Зниження температурних показників спонукає громадян активніше використовувати засоби опалення для обігріву оселі: електрообігрівачі, печі, газові прилади тощо. На жаль, під час обігріву помешкань люди дуже часто нехтують правилами пожежної безпеки. Наслідки такого недбальства можуть бути вельми трагічними. Тож аби запобігти пожежам, а також травмуванню та загибелі людей на них співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області проводять профілактично - роз'яснювальні бесіди з жителями населених пунктів.

08:02:42 14.01.2022

НАПЕРЕДОДНІ РІЗДВА ХРИСТОВОГО РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВОДЯТЬ РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ З НАСТОЯТЕЛЯМИ КУЛЬТОВИХ СПОРУД

З метою запобігання виникнення пожеж та надзвичайних подій у культових спорудах Напередодні Різдва Христового, співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області проводять роз’яснювальну роботу з настоятелями храмів щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки під час богослужінь на території громади. Під час рейдів особлива увага приділялася справності електромереж та обладнання, наявності у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки приміщень, а також евакуаційних шляхів та виходів. Під час заходів зі всіма священнослужителями рятувальники провели інструктажі та роз’яснювальні бесіди, вручили пам’ятки та листівки протипожежного характеру. Також, працівники ДСНС звернули увагу священнослужителів на наявні недоліки та необхідності їх усунення в найкоротші терміни.

15:32:46 04.01.2022

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

Порушення правил пожежної безпеки, недотримання рекомендацій з правильної експлуатації приладів обігріву та пічного опалення, несправність електричного та газового обладнання — першопричини смертельних випадків на пожежах у приватному секторі.

13:03:46 12.12.2021

Сапери ДСНС знищили артилерійський снаряд калібром 122 мм

27 листопада об 11:10 саперами групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Чернігівській області знищено артилерійський снаряд калібром 122 мм часів Другої світової війни.

11:26:32 01.12.2021

Сапери ДСНС знищили мінометну міну

18 листопада о 12:35 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Чернігівській області була знищена мінометна міна калібром 50мм часів Другої світової війни.

16:01:38 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора