A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДСНС України інформує

На Борзнянщині вогнеборці ліквідували 2 пожежі сухої рослинності

Протягом 23-24 червня на Борзнянщині виникло 2 пожежі сухої рослинності. Їх причинами послужило необережне поводження громадян з вогнем.  В наслідок пожеж, площа пройдена вогнем в природних екологічних системах склала 0,33 га.

16:59:32 26.06.2023

Триває тісна співпраця

У п’ятницю, 16 червня 2023 року, 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області  у тісній співпраці з органами місцевої влади, а саме з Плисківською сільською радою, було передано в безоплатне користування пожежну автоцистерну АЦ-40(130)63 А, що дасть змогу більш ефективніше забезпечувати виконання поставлених завдань щодо збереження життя і здоров’я населення Плисківської сільської ради. Пожежна автоцистерна тепер розташовується у просторій будівлі с. Махнівка.

09:45:12 19.06.2023

Не провокуйте пожеж у природних екосистемах!

Останнім часом на Чернігівщині спостерігається збільшення кількості пожеж у природних екологічних системах. Необережне поводження з вогнем є основною причиною виникнення цих займань.

08:25:46 13.06.2023

Рятувальники провели профілактичний рейд щодо безпечного відпочинку на водоймах

З метою попередження випадків загибелі людей на водоймах, рятувальники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області провели профілактичний рейд щодо безпечного відпочинку на водоймах. 

15:13:23 29.05.2023

Рятувальники роз'яснюють громадянам правила поводження у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

20 квітня  рятувальники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області під час профілактичних рейдів на Борзнянщині нагадали громадянам основні правила поводження при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

11:01:33 21.04.2023

Піротехніки ДСНС знищили мінометну міну

18 квітня о 17:00 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного Управління ДСНС України у Чернігівській області у встановленому порядку знищено мінометну міну калібру 120 мм часів Другої світової війни. Вибухонебезпечний предмет напередодні біля с. Забілівщина Борзнянської територіальної громади  Ніжинського району виявили місцеві жителі. До прибуття піротехніків місце виявлення вибухонебезпечних предметів було взято під охорону співробітниками Національної поліції. 

15:25:49 19.04.2023

Рятувальники дбають про безпеку вірян під час Великодніх свят

З метою забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки під час святкових богослужінь з нагоди Великодня, рятувальники Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС відвідали та здійснили огляд культових закладів, провели роз`яснювальну роботу серед настоятелів.

14:24:21 13.04.2023

ПАМ’ ЯТКА ДЛЯ ЗАСТЕРЕЖЕНЬ ГРОМАДЯН ПРИ ВІДЗНАЧЕННІ ВЕЛИКОДНЯ

- Громадяни, пам’ятайте ! Перебуваючи у місцях із масовим перебуванням людей необхідно дотримуватись правил безпеки життєдіяльності. *** - Знаходячись у місцях з масовим перебуванням людей не захаращуйте   евакуаційні шляхи і виходи. *** - Перебуваючи у культових закладах будьте особливо обережні при використанні відкритого вогню. *** - Шановні батьки не залишайте дітей без погляду у місцях з масовим перебуванням людей. *** - Громадяни! Пам’ятайте маленька іскорка може стати причиною великого  лиха! *** - Тримаючи свічки в руках, необхідно слідкувати за тим, щоб вони не потрапили на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути. *** - Не допускайте самі і застерігайте інших від порушень правил пожежної безпеки. *** - При перших ознаках пожежі чи надзвичайної події в культовому закладі, необхідно забезпечити негайну передачу інформації в пожежно-рятувальну службу. З цим вжити заходів по евакуації людей, збереженюю матеріальних цінностей та не створювати паніку. *** - Не залишайте поза увагою залишені підозрілі предмети (пакунки, коробки, валізи, сумки, парасольки, іграшки тощо), підозрілі автомобілі, що залишені без нагляду на тривалий час поблизу місць скупчення людей. Ні в якому разі не чіпайте та не намагайтеся їх відкрити або оглянути. Це мають робити тільки фахівці. Про підозрілі предмети, або автомобілі одразу повідомте по телефону 102, або101. До їх приїзду зробіть усе можливе, щоб ніхто не наближався до небезпечної знахідки та відведіть людей на безпечну відстань. Пам’ятайте: Ваші своєчасні та грамотні дії допоможуть запобігти лиха.

11:30:02 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора