A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДСНС України інформує

Рятувальники застерігають рибалок не виходити на тонку кригу водойм

В умовах нестійких, а особливо плюсових температур вихід на лід є небезпечним для життя - головний заклик від рятувальників ДСНС рибалкам. Надзвичайники акцентують увагу, що під час перебування на льоду необхідно в обов'язковому порядку при собі мати засоби зв'язку й порятунку, знати порядок першочергових дій у разі провалу під кригу та надання допомоги постраждалим.

12:11:53 06.01.2023

ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ!

Під час святкування Нового року та Різдва Христового, на жаль, зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні гірляндами та встановленні ялинок. Тому  фахівці Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до громадян дослухатись до порад аби безпечно провести зимові свята!

13:39:33 26.12.2022

Рятувальники ДСНС України застерігають рибалок - тонка крига дуже небезпечна!

Водойми ледь вкрилися кригою, а на них вже можна побачити любителів зимової риболовлі. Проте, якщо не дотримуватись правил безпеки, таке хобі може призвести до трагічних наслідків. Тому, аби нагадати ці правила, співробітники Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області провели профілактичні бесіди з любителями зимової риболовлі на річці Борзенка в Борзні. 

11:31:08 15.12.2022

Рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки під час обігріву осель

       Зниження температури повітря спонукає громадян використовувати прилади опалення для обігріву своїх помешкань, як наслідок на Чернігівщині збільшилась кількість пожеж через використання пічного опалення та електричних приладів. На жаль, пожежі знищують не тільки будинки, майно громадян, але призводять до травмування й загибелі людей.

12:33:20 08.12.2022

Загинув на пожежі

27 листопада о 03:30 до 24 Державної пожежно – рятувальної частини в Борзні надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в Красносільському.

11:09:26 29.11.2022

Рятувальники проводять цікаві заходи з мінної безпеки для підростаючого покоління

Співробітники Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області в закладах загальної середньої та дошкільної освіти проводять пізнавальні інформаційні заходи для підростаючого покоління з використанням методичних матеріалів, спільно розроблених фахівцями UNICEF та ДСНС України.

10:15:34 16.11.2022

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті

22 жовтня о 19:57 до 24 Державної пожежно – рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Берестовці. На її гасіння було відправлено рятувальників з Борзни, Комарівки та Оленівки. На час прибуття пожежних житловий будинок повністю був охоплений полум’ям. О 21:25 пожежу вдалося локалізувати, а о 23:00 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку по всій площі, домашні речі та майно. На жаль, внаслідок небезпечних факторів вогню загинула 78 – річна господарка. Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

10:59:28 26.10.2022

Рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

Співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області проводять інформаційно - профілактичні рейди, аби навчити населення правилам пожежної безпеки, особливо в умовах осінньо - зимового періоду. Під час бесід рятувальники закликають громадян не нехтувати правилами пожежної безпеки, зокрема при використанні пічного опалення. Нагадують, що не можна застосовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини, сушити й складати на печах та біля них одяг, дрова, інші горючі предмети та матеріали тощо. Крім того, надзвичайники радять батькам навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності та ні в якому разі не залишати їх без нагляду, адже це може призвести до трагічних наслідків.

13:03:39 18.10.2022

Рятувальники навчають громадян діям у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів

Мінна безпека - основна тема інформаційно - профілактичних рейдів, які проводять співробітники Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС у Чернігівській області. 11 жовтня свої знання з цього важливого питання поповнили жителі м. Борзна.

15:28:07 11.10.2022

Рятувальники дбають про пожежну безпеку в екосистемах

Осінь - пора збору врожаю та прибирання городів і присадибних ділянок. На жаль, більшість громадян під прибиранням розуміють спалювання залишків сухої рослинності та сміття, що наносить велику шкоду навколишньому середовищу та категорично заборонено робити законодавством України. Тому, аби попередити випадки виникнення пожеж в екологічних системах та навчити населення правилам пожежної безпеки співробітники Ніжинського районного управління спільно з працівниками поліції провели інформаційно - роз'яснювальний рейд.

13:05:49 13.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора