A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДСНС України інформує

На Чернігівщині сапери продовжують розмінування територій

      З метою приведення в безпечний стан території області, розрахунки частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області кожного дня метр за метром очищують нашу землю.

08:30:15 22.08.2023

Рятувальники спільно з правоохоронцями продовжують проводити профілактичні рейди місць масового відпочинку громадян у лісопаркових зонах та біля водойм

Висока пожежна небезпека та нехтування громадянами правил пожежної безпеки призводить до зростання кількості пожеж в природних екосистемах. Крім того, громадяни масово відпочивають біля водойм, але, на жаль, не всі дотримуються вимог правил безпечної поведінки. Як наслідок - на Чернігівщині сталося 473 пожежі у природних екологічних системах, під час яких одна людина загинула, площа пройдена вогнем склала понад 355 га, на водоймах області з початку року потонуло 47 осіб.

11:00:36 11.08.2023

СПАЛЮВАННЯ СТЕРНІ ТА СУХОСТОЮ — ЗЛОЧИН!

На сьогоднішній день гостро стоїть питання виникнення значної кількості пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післязбиральних залишків. 

10:30:04 10.08.2023

Рятувальники нагадали громадянам правила з мінної безпеки

Майже щодня на Чернігівщині фіксуються випадки виявлення вибухонебезпечних предметів, які громадяни знаходять на полях, приватних земельних ділянках, будівельних майданчиках та у лісосмугах. Аби люди знали, як себе поводити при виявленні даних предметів, рятувальники продовжують проводити роз’яснювально-профілактичні рейди, під час яких нагадують правила безпеки.

16:59:05 26.07.2023

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

11:24:20 20.07.2023

На Борзнянщині рятувальники провели профілактичні рейди щодо пожежної безпеки під час жнив

    18 липня 2023 року співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області провели профілактичні рейди щодо забезпечення пожежної безпеки під час збиральної компанії. Під час заходу рятувальники звернули увагу працівників агропідприємств на забезпеченість зернозбиральної та задіяної на жнивах техніки первинними засобами пожежогасіння, іскрогасниками, наявність попереджувальних знаків про заборону куріння та використання відкритого вогню, а також забезпечення чергування протипожежних ланок.

13:38:50 18.07.2023

Урочисте відкриття добровільної пожежної охорони та передача пожежного автомобіля

У понеділок, 3 липня 2023 року, у Великозагорівському старостинському окрузі Плисківської територіальної громади відбулось урочисте відкриття добровільної пожежної охорони та передача пожежного автомобіля, у якій взяли участь начальник 24 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області Андрій Фенота, сільський голова Плисківської сільської ради Марина Вірко.

15:35:33 04.07.2023

Проведено роботу з працівниками підрозділу місцевої пожежної охорони с. Плиски (Плисківської ТГ)

Протягом червня 2023 року працівниками Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області проведено роботу з працівниками підрозділу місцевої  пожежної охорони с. Плиски (Плисківської ТГ). Під час проведеної роботи працівникам надано необхідну методичну та практичну допомогу у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки, недопущення виникнення пожеж, загибелі й травмування людей на них, а також доведено правила пожежної безпеки в побуті, під час перебування людей на водоймах, алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів та при отриманні сигналу "Повітряна тривога". Всі ці питання люди повинні чітко знати та усвідомлювати, адже від їх безумовного виконання залежить їх життя та життя тих, хто знаходиться поруч.

12:53:28 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора