A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Урочисте відкриття добровільної пожежної охорони та передача пожежного автомобіля

Дата: 04.07.2023 15:35
Кількість переглядів: 42

У понеділок, 3 липня 2023 року, у Великозагорівському старостинському окрузі Плисківської територіальної громади відбулось урочисте відкриття добровільної пожежної охорони та передача пожежного автомобіля, у якій взяли участь начальник 24 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області Андрій Фенота, сільський голова Плисківської сільської ради Марина Вірко.

Ключі від пожежної автоцистерни АЦ-40(130)63 Б були урочисто передані сільському голові Плисківської сільської ради Марина Вірко. Вона висловила слова подяки пожежникам за переданий автомобіль та побажала добровільній пожежній охороні с. Велика Загорівка міцного здоров’я, добробуту, нових здобутків у роботі та сухих рукавів.

Також до вітального слова приєднався Андрій Фенота та зазначив, що створення добровільної пожежної охорони на території Плисківської територіальної громади, значно підсилить протипожежний захист населення, вплине на оперативне реагування та виклики, максимально скоротить час прибуття вогнеборців на місце пожежі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора