A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Триває тісна співпраця

Дата: 19.06.2023 09:45
Кількість переглядів: 52

У п’ятницю, 16 червня 2023 року, 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області  у тісній співпраці з органами місцевої влади, а саме з Плисківською сільською радою, було передано в безоплатне користування пожежну автоцистерну АЦ-40(130)63 А, що дасть змогу більш ефективніше забезпечувати виконання поставлених завдань щодо збереження життя і здоров’я населення Плисківської сільської ради. Пожежна автоцистерна тепер розташовується у просторій будівлі с. Махнівка.

Участь у передачі пожежного автомобіля взяли начальник 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області підполковник служби цивільного захисту В`ячеслав Степаненко, сільський голова Плисківської сільської ради Марина Вірко та перший  заступник сільського голови Плисківської сільської ради з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Вернигор.

Сільський голова пообіцяла і в подальшому сприяти розвитку місцевої пожежної охорони  та надавати усіляку підтримку і допомогу у реалізації програми цивільного захисту на території Плисківської сільської ради. Також сільський голова зауважила, що це далеко не останній автомобіль який може бути переданий до Плисківської сільської ради. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора