A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рятувальники ліквідували 3 пожежі

Дата: 28.03.2023 12:00
Кількість переглядів: 60

24 березня о 12:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території в Омбиші. До місця пожежі було направлено пожежно – рятувальний підрозділ з Борзни та Хорошого Озера. Як з’ясувалося, місцева жінка випалювала залишки сухої рослинності на своїй присадибній ділянці, Через пориви вітру та її власну необережність полумя вишло за межі її господарства та розповсюдилось на значну площу. Завдяки злагодженим діям рятувальників о 13:00 пожежу було локалізовано, а о 13:10 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі було знищено суху рослинність на площі 2 га, а на жінку склали протокол за статтею 77-1 КУпАП. Тепер вона повинна сплатити штраф у розмірі 3060 гривень.  

Цього ж дня о 15:12 до 24 ДПРЧ (м.Борзна) надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Головеньках. На місце події було відправлено 4 пожежні автомобілі та 8 рятувальників. Пожежу о 16:10 було локалізовано, а о 16:30 повністю ліквідовано. У результаті пожежі знищено перекриття житлового будинку на плоші 10 м.кв. та пошкоджено внутрішнє облицювання стін та стелі на площі 30 м.кв. Ймовірніше за все причиною пожежі стало недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Ще один виклик про пожежу житлового будинку в Борзні надійшов о 15:20. До місця пожежі було направлено два відділення рятувальників з Борзни. Через 25 хвилин пожежу вдалося приборкати. Вогнем було пошкоджено перекриття житлового будинку, внутрішнє облицювання стін та майно.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням не нехтувати заходами пожежної безпеки в побуті. Бережіть своє життя та надбане роками майно від вогню!

 

Ніжинське районне упраравління

ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора