A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Піротехніки Чернігівщини продовжують розмінування населених пунктів і територій області

Дата: 22.02.2023 15:01
Кількість переглядів: 55

Щодня розрахунки частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області продовжують виконувати завдання за призначенням. 

Так, впродовж 17 лютого саперами ДСНС було здійснено 5 залучень по очищенню територій від вибухонебезпечних предметів. За їх результатами піротехніками було виявлено, вилучено і перевезено на сортувальний майданчик 20 одиниць вибухонебезпечних предметів, зокрема: 17 артилерійських снарядів калібром 152 та 125 мм, 2 мінометні міни калібром 120 мм, а також реактивна система залпового вогню БМ-21 «Град» калібром 122 мм із касетними елементами. Дані боєприпаси будуть знищені фахівцями у встановленому порядку із дотриманням всіх вимог.

Рятувальники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертаються до громадян з проханням не нехтувати заходами безпеки. Особливо це стосується мешканців тих населених пунктів, на території яких відбувались активні бойові дії, а також які тривалий час перебували під окупацією російськими військами. Пам'ятайте, що тільки підготовлені фахівці можуть знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, у разі їх виявлення необхідно обов’язково негайно повідомити відповідні екстрені служби по лінії "101" або "102".

 

Ніжинське районне упраравління

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора