A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Сьогодні, 07 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Володимир БРЯЗКАЛО із села Сиволож, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Володимире Олексійовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю міцного здоров'я, незгасаючої віри в майбутнє, невичерпної мудрості. Нехай Ваша життєва дорога завжди буде освітлена надією та вірою у краще завтра. Нехай безмежна Божа милість Ваше життя оберігає, дарує миру, віри, сили, і повсякчас благословляє! Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:04:00 07.02.2024

6 лютого весь світ відмічає Всесвітній день безпечного Інтернету

Це свято відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. З 2004 року день безпечного інтернету став провідною датою в календарі інтернет безпеки. Зараз в Україні майже 22 млн. користувачів інтернету, а тому питання безпеки в мережі більш ніж актуальне. У цьому контексті турбота про дітей набуває більших масштабів. Вже давно має сенс застерігати дітей від негараздів під час перебування в інтернеті. Неправдива, неповна, невчасна інформація може нанести шкоду. Особливо вразливі у цьому контексті діти. Вони можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто. Безконтрольний доступ до інтернету може мати негативні наслідки для дитини. Цього дня в багатьох країнах світу обговорюються: шляхи безпечного використання молоддю Інтернету, питання інтернет-етики, загрози протизаконного контенту. День безпечного Інтернету має на меті досягнення об'єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:01:43 06.02.2024

Сьогодні, 04 лютого 2024 року, свій день народження святкує медична сестра Плисківської ЗОШ І - ІІІ ступенів Тамара РОМАНЧУК

Шановна, Тамаро Володимирівно! Бажаю, щоб кожна мить Вашого дня була сповнена радістю, посмішками та незабутніми емоціями! Нехай настрій буде відмінним, і ви завжди знаходитимете натхнення і силу для неймовірних досягнень. Бажаю благополуччя, оптимізму і гармонії. Нехай Ваші мрії та бажання збуваються, а кожен день буде для Вас значущим,барвистим і результативним! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06:15 04.02.2024

Сьогодні, 03 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Романа ЛИТВИНЕНКО із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Романе Валентиновичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з Перемогою! Бажаю Вам міцного здоров'я, натхнення, здійснення всіх задумів. Від людей – поваги, від Бога – рясних благословінь! Родинного тепла і сімейного затишку! Яскравого майбутнього! Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:09:51 03.02.2024

2 лютого в Україні відзначають свято Стрітення Господнього

Щиро вітаю усіх з великим християнським святом Стрітення Господнього! Для кожного християнина це свято символізує зустріч зі Словом Божим. Ми називаємо Стрітення Господнє ,також , святом Божого Світла, яке несе людям правильні цінності, віру і любов. На жаль, вже другій рік свята затьмарені війною на нашій українській землі. Щодня гинуть наші захисники та захисниці, діти, мирні жителі. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, трудитися задля Перемоги, допомогати нашим захисникам. Тож, цього святкового дня бажаю усім жителям міцного здоров’я, родинного тепла, ну і, звичайно, якнайшвидшої Перемоги. Щиро вітаю усіх з великим християнським святом Стрітення Господнього! Для кожного християнина це свято символізує зустріч зі Словом Божим. Ми називаємо Стрітення Господнє також святом Божого Світла, яке несе людям правильні цінності, віру і любов. На жаль, вже другий рік свята затьмарені війною на нашій українській землі. Щодня гинуть наші захисники та захисниці, діти, мирні жителі. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, всі трудитись задля Перемоги, допомогати нашим захисникам. Тож цього святкового дня бажаю усім жителям міцного здоров’я, родинного тепла, якнайшвидшої Перемоги та Миру. З нами Бог і Україна. А наша віра допоможе здолати незгоди сьогодення і майбутнього та приведе нас до заможної , сильної України. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:36:54 02.02.2024

Сьогодні, 01 лютого 2024 року, свій день народження святкує діловод Плисківської сільської ради Галина ШКУРКО

Шановна, Галино Григорівно! Від щирого серця бажаю Вам, щоб життя було яскравим і барвистим, рідні дарували радість, тепло і ласку, друзі оточували зі щирим розумінням і підтримкою, колеги поважали і цінували. Нехай все, що здається недосяжним, здійсниться, як найшвидше! Миру Вам і тепла в родині, спокою на роботі, процвітання, поваги та усього найкращого! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06:25 01.02.2024

Сьогодні, 31 січня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Сергій ГАВРИШ із села Плиски, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Сергію Володимировичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Нехай кожен день буде успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою. Бажаю бути здоровим, коханим і непереможним! Нехай поруч завжди будуть тільки вірні та добрі люди, а лихо завжди Вас оминає. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06:33 31.01.2024

Сьогодні, 31 січня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Микола КОНДРАТЕНКО із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Миколо Сергійовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю Вам сил, як у козака, щоб Вас боялися вороги й руйнувалися перепони! Бажаю відчувати себе у своїй тарілці завжди та всюди, комфортно і невимушено, в якій би точці Ви не опинився, адже всяке буває. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:47 31.01.2024

30 січня християни відзначають велике церковне свято – Собор трьох святителів

Це соборне свято присвячене пам’яті Василя Великого, Григорія Богослова і константинопольського патріарха Іоанна Златоуста. Це - свято пам’яті вселенських вчителів, які формально завершили догмат про Святу Трійцю. Святителі Василій Великий, Григорій Богослов і Іоанн Золотоустий відомі, як великі богослови і отці Церкви. Кожен святий являє собою приклад життя у Христі, приклад для всіх віруючих. Також, це свято вважають не тільки пам’ятною датою, в яку прийнято згадувати трьох вселенських учителів, чиї праці стали натхненням для віруючих, а цитати – керівництвом до життя, але і приводом для того, щоб задуматися, а чи правильно ви виховуєте своїх дітей. У цей день прийнято відвідувати церкву, віддавати молитви трьом святим та вчити дітей Слову Божому. Тож, вітаю Плисківську громаду з Великим церковним святом, та у світле свято Трьох Святих бажаю міцного здоров’я, благополуччя, злагоди у домі. Хай до Вас прийде втіха душі та серця,надією поповниться життя на краще майбутнє і нетривожне сьогодення! Молимося про мир і спокій на нашій землі у єдності з небесними покровителями, які допоможуть берегти нас від лиха, будуть допомагати у всіх починаннях, відкриватимуть для нас світ добра, праведності та духовності. Зі святом! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:15:35 30.01.2024

30 січня – День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ

Українська армія – наша честь, гордість і надійний захисний щит. Українські військові різних родів військ довели всьому світу свою звитягу і небачену силу духу. Важливу роль в обороноздатності нашої держави та підвищенні боєздатності воїнів відіграють спеціалісти військово-соціального управління Збройних Сил України. Служба органів соціально-психологічної та виховної роботи націлена на підтримку військової дисципліни, організацію морально-психологічного та соціального забезпечення військовослужбовців. Саме від них залежить мотивація і моральний дух особового складу. Тож, бажаю нашим відважним захисникам, щоб їх незламний військово-патріотичний дух допоміг якнайшвидше наблизити перемогу і відновити омріяний мир на рідній землі. На Вашу долю випала найпочесніша й найблагородніша громадська місія – захищати Батьківщину. Але, водночас, військовий обов’язок є найтяжчим і найскладнішим. Мужності Вам вдосталь, сил і звитяги, щоб гідно пройти шлях бойових подвигів. Схиляємо голови в тихій молитві перед подвигом тих військовослужбовців, які віддали свої життя за нашу свободу. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06:39 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора