A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

13 березня свій день народження відзначає депутат Плисківської сільської ради БОЙКО Олексій Іванович

Шановний, Олексію Івановичу! Від щирого серця бажаю Вам життєвих сил і бадьорості душі, заслуженої поваги від знайомих і вірної любові рідних людей, досягнення поставлених цілей, неймовірно міцного здоров'я, світлого щастя і безсумнівної удачі та мирного неба над головою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:14:09 13.03.2024

Сьогодні, 13 березня, свій день народження відзначає енергійна, щира, привітна жінка, відповідальна колега спеціаліст загального відділу – Юлія СВИРИДОВА

Шановна, Юліє Сергіївно! Прийміть найтепліші слова вітань з нагоди Вашого дня народження. Бажаю Вам міцного здоров’я, нестримної енергії, міцності духу і наснаги для здійснення найзаповітніших мрій та задумів. Щиро бажаю справжнього жіночого щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас у всіх починаннях супроводжує удача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ! З Днем народження! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:09:44 13.03.2024

Сьогодні, 13 березня, святкує свій День народження староста Сиволозького старостинського округу – Василь МЕНШИКОВ

Шановний, Василю Федосійовичу! Прийміть мої найтепліші, найщиріші вітання! Від усього серця зичу Вам та Вашій сім'ї родинного тепла і затишку, наснаги і творчості в роботі! Щастя Вам і достатку, міцного здоров'я, любові, надії й віри! Хай кожен день приносить Вам лише радість і щастя! Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів! Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана Вами мрія здійснювалася. І нехай перелік Ваших бажань буде нескінченним, але кожне з них заповітним! Божого благословення Вам, перемоги і мирного неба над головою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями,  сільський голова Марина ВІРКО.

08:03:19 13.03.2024

Сьогодні святкує свій день народження народний депутат України Анатолій ГУНЬКО

Шановний, Анатолію Григоровичу! Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров'я, подальшої активності, благополуччя і радості. Хай кожен новий день Вашого життя приносить Вам лише добро. Доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! Щиро дякую Вам за постійну, своєчасну та необхідну допомогу в такий складний і не простий час, за те, що не залишилися і не залишаєтеся осторонь проблем нашої громади. Хай і надалі буде плідною Ваша нелегка праця на депутатській ниві. Божої благодаті та мирного неба! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:10:43 12.03.2024

Масниця, або Колодій – одне з найдавніших народних свят, присвячене проводам зими й зустрічі весни

Прийміть найщиріші вітання з улюбленим народним святом у нашій країні – Масляною, традиційно з гучними гуляннями та хороводами. Головною стравою цього свята є гарячі та рум’яні млинці, які уособлюють яскраве тепле Сонце, що набирає сили і наближає нас до довгоочікуваної весни, а також, дає надію на оновлення й продовження життя. В останній день цього свята, святкується Прощена неділя. Тож, не забудьте, за християнським звичаєм, попросити один у одного прощення та очистити душі від темних почуттів й тривог. Упевнена, що тепло любові, яке є у наших серцях, сприятиме відродженню духовності, порозумінню, віри у краще майбутнє. Бажаю усім сімейного добробуту, здоров’я, любові та миру. Нехай весняний помічник радості завітає в кожну родину, адже на порозі справжня весна та нові успіхи. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:08:46 11.03.2024

Щирі вітання з нагоди Дня народження сьогодні для нашої дорогої колеги Тетяни ЛИСОВЕЦЬ - спеціаліста відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини

Завжди щира, усміхнена, готова допомогти та порадити! Бажаємо Вам яскравого життя, з геніальними ідеями, досягненнями і блискучими перемогами, а якщо з турботами - то тільки з приємними! Нехай у Вашій душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Нехай завжди будуть поруч близькі, друзі і ті, з ким хочеться поділитися радістю! Здоров'я Вам і щасливих років попереду, радості і сміху, поваги від колег і любові від рідних! Жінки приховують свій вік, Та Вам не треба це робити. Бо в паспорті Ваш кожен рік Красою на обличчі світить! Із днем народження чудовим І шлем сьогодні Вам вітання. Хай кожен день буде казковим, Усі збуваються бажання. Щоб Ви сміялись і раділи, Були здорові й не хворіли, Коханою були й любили, Були успішні і щасливі! З найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

08:15:39 10.03.2024

10 березня в нашій державі відзначають День Державного Гімну України

 Це свято було затверджене 7 грудня 2021 року Кабінетом Міністрів України. Сьогодні його впізнають і шанують в усьому світі. Гімн – наш символ незалежності, свободи, волелюбності, незламності, віри та надії. Це - душа української нації. Сьогодні він, як Прапор і Герб, об’єднує українців у боротьбі з російським агресором. Саме 10 березня 1865 року в польському місті Перемишль вперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна». Офіційно його музичну редакцію було прийнято Верховною Радою України. Історія створення українського гімну сягає осені 1862 року, коли український етнограф, фольклорист та поет Павло Платонович Чубинський написав вірш «Ще не вмерла Україна», якому в майбутньому судилося стати національним, а згодом і державним гімном українського народу. Адже, коли звучить Гімн, ми всі єдині! А відтак, жодному ворогу не вдасться зламати наш дух, знищити наш народ і нашу країну. Слава Україні! Героям Слава! Ми знаємо, що Гімн лунатиме всією Україною і в день Перемоги над ворогом. З повагою,  сільський голова Марина ВІРКО.

08:10:07 10.03.2024

Сьогодні, 10 березня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Сергій ПАЛЬОХА із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Сергію Віталійовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю міцного здоров'я, незгасаючої віри в майбутнє, невичерпної мудрості. Нехай Ваша життєва дорога завжди буде освітлена надією та вірою у краще завтра. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:12 10.03.2024

Сьогодні, 09 березня, своє професійне свято відзначають землевпорядники

Розвиток суспільства в усі часи був пов’язаний із землею, яка залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства. В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому, що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі. Землевпорядники слідкують за тим, щоб земля використовувалася раціонально і ефективно. Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – свята тих, хто приймає участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель. У день Вашого професійного свята прийміть щиру вдячність за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, добра і благополуччя, нових трудових досягнень та мирного неба. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:20:46 09.03.2024

Сьогодні, 210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Тарас Шевченко був і досі є символом опору російській експансії. Шевченко став символом боротьби багатьох поколінь українців за свободу та незалежність, як у ХІХ та ХХ століттях, так і у ХХІ столітті, коли нова російська імперія вкотре намагається знищити все українське. У ХІХ сторіччі Шевченкова поезія стала потужним чинником формування українців як нації, поштовхом до самоусвідомлення. Подібне явище ми з вами пережили у 2013 – 2014 роках, коли Майдан став поштовхом до усвідомлення нас, як представників політичної європейської нації, для яких Шевченкова творчість стала живильною. Прикладом Шевченка надихається багато людей. Його пророчі слова дають сили новим героям – захисникам. Зараз творчість Шевченка надихає українців під час війни, яку почала росія. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:14:22 09.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора