A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Дорогі жінки! На жаль, на сьогодні, на тендітних плечах матері, коханої, дружини – родинний затишок, виховання дітей, збереження та примноження духовних надбань.Ваша незламна віра, зрима і незрима підтримка допомагає вистояти нашим воїнам : синам, чоловікам, батькам, тим, хто боронить від ворога кордони нашої країни. Ваша невичерпна життєва енергія, натхнення, щоденна праця, громадська та волонтерська діяльність у цей нелегкий для України період наближають перемогу, примножують здобутки нашої держави та добру славу рідного краю. Любі жінки! Нехай незалежно від віку, статусу, характеру, складних сучасних реалій вас єднає відчуття щастя, внутрішньої гармонії, випромінювання добра, порозуміння та віри. Здоров’я вам, прагнення невпинно рухатися вперед, підтримки тих, хто поруч, надійних людей на всіх поворотах долі! Завжди лишайтеся чарівними, коханими, із струмками мрій в душі, зорями любові в очах, життєдайним світлом у серцях! Цей світ благословенний Жінкою, тож , нехай кожне життя в ньому буде безцінним. Низький уклін вам і щира вдячність! Хай береже вас Бог! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:25 08.03.2024

Сьогодні, 05 березня 2024 року, свій Ювілейний день народження святкує депутат Плисківської сільської ради Олена ЮРЧЕНКО

Шановна, Олено Алтинбеківно! У День Вашого народження прийміть найщиріші вітання та побажання. Бажаю Вам міцного здоров'я і наснаги, щоб життя було осяяне щастям і радісними моментами, щоб поруч завжди були вірні друзі та люблячі рідні і близькі люди. Від щирого серця бажаю успіху у Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку близьких людей. Нехай кожен день буде легким та приємним, і радує Вас променистою посмішкою та гарним настроєм! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:43 05.03.2024

Сьогодні, 05 березня 2024 року, свій день народження святкує начальник загального відділу Плисківської сільської ради Людмила КУЦЕНКО

Шановна, Людмило Михайлівно! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Хочу побажати Вам справжнього жіночого щастя, розуміння та теплоти сердець від близьких людей, поваги та підтримки від колег, удачі та везіння від долі, яскравого життя з геніальними ідеями, досягненнями і блискучими перемогами та приємними турботами! Нехай у Вашій душі ніколи не вичерпується джерело доброти, здоров'я Вам і щасливих років попереду, поваги і любові рідних та мирних днів від життя! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:00:08 05.03.2024

Сьогодні, 04 березня 2024 року, свій день народження святкує прибиральниця Плисківської сільської ради Ніна МАКСИМЕНКО

Шановна, Ніно Григорівно! Сердечно бажаю Вам міцного здоров'я, родинного затишку, благополуччя і добра, яскравих усмішок, чудових мрій, щасливих сподівань, добрих справ, насичених кольорів життя, світанків , натхнення та безліч посмішок. Миру, злагоди, любові та достатку у Вашому домі, впевненості у завтрашньому дні, успіху те величезного, неосяжного, щоденного жіночого щастя! Нехай здійсняться усі заповітні мрії! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

09:32:37 04.03.2024

Сьогодні, 04 березня 2024 року, свій день народження святкує охоронець Плисківської сільської ради Тетяна ГАВРИЛЬЧЕНКО

Шановна, Тетяно Петрівно! Сьогодні, в цей святковий день, бажаю Вам жити довго і щасливо, не знати ні в чому тривоги, працювати на славу кожен день, щоб зміцнити своє щастя! Бажаю Вам щастя і удачі, натхнення і процвітання, мирного неба над головою! Нехай в житті буде чим пишатися, чому дивуватися, кого любити і ким дорожити! Хай кожен Ваш день буде кращий ніж попередній, кожна мить приносить масу радості і задоволення. Нехай не вичерпується надія, не покидає віра і завжди живе любов! Всіх земних благ Вам, удачі і любові на багато років вперед! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:33:10 04.03.2024

Щорічно, у першу неділю березня, відзначається цікаве свято – Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення

Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення – одне з найбільш світлих і добрих свят. Воно закликає не забувати про наших найулюбленіших маленьких телеглядачів і нагадує дорослим про те, що і вони колись були дітьми. Робити розважальні програми для наймолодших глядачів почали давно, в 50-х роках XX століття в США. А ось Міжнародний день дитячого телебачення і радіомовлення з'явився тільки у 1991 році. У середньому діти проводять перед екраном від 2,5 до 3,5 годин на добу, а дитяча аудиторія становить близько 25% від числа всіх телеглядачів. З найперших років існування телебачення і радіомовлення для дитячої аудиторії вчені і практики були єдині в думці, що цей процес має величезний виховний і освітній потенціал. До теми дитячого телебачення немає байдужих, тому , що всі ми родом з дитинства. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:10:40 03.03.2024

Сьогодні, 03 березня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, депутат Плисківської сільської ради, наш захисник Валерій ГОРДІЄНКО із села Сиволож, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Валерію Івановичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Хай кожен день буде світлим, під теплими променями радості. В цей гарний день прийміть від мене щирі слова, низький уклін і безліч побажань. Хай добро і щастя звідусіль до Вас завжди, як теплий вітер, линуть. Хай роки майбуття Вам радість принесуть. А Мир і Перемога хай дім Ваш не покинуть! Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:14 03.03.2024

Сьогодні, 03 березня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Валерій ОЛІЙНИК із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Валерію Миколайовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю Божого захисту і благословіння, сили, витримки, здоров'я, удачі. Дякую Вам за вашу мужність. Мирного неба, Ангела охоронця, відваги і наснаги. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.        

08:03:49 03.03.2024

Щорічно, 3 березня, в усіх країнах відзначається Всесвітній день письменника – професійне свято літераторів (World Day of the writer)

Хоча професія письменника з'явилася багато століть назад, майстри слова отримали своє свято лише у 1986 році на засіданні 48 конгресу Міжнародного ПЕН-клубу. Відтоді Всесвітній день письменника відзначають щорічно 3 березня. Утім, це не тільки професійне свято митців пера. У цей день закликають не забувати про те, що письменницька праця має нести правду і захищати свободу слова. Професія письменника нелегка, багатогранна і заслуговує глибокої поваги. Саме тому і був створений Всесвітній день письменника. Його відзначають не лише романісти, прозаїки, поети, памфлетисти, публіцисти, фантасти, фейлетоністи, новелісти та інші майстри слова. Його по праву вважають своїм журналісти, історики та блогери. Письменники Плисківської громади прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята. Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у Ваших починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай доля завжди буде до Вашої творчості щедра, сповнена незгасаючого натхнення та бажання творити нові шедеври , прославляючи свій рідний край! Зі Святом! З повагою, найкращими вітаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:01:44 03.03.2024

Всесвітній день інформаційної архітектури (World IA Day) з 2012 року відзначається у першу суботу березня

 За підтримки Інституту інформаційної архітектури та засновника урочистості Річарда Вурмана подію святкують працівники цієї області щорічно. Інформаційна архітектура тісно пов’язана з ІТ. Це поняття означає графічну структуру даних, що ґрунтується на інформаційних технологіях. Всесвітній день інформаційної архітектури – це один день на рік, коли спільнота збирається на глобальну конференцію, яку курують і організовують волонтери з усього світу, щоб провести і заохотити розмови про інформаційну архітектуру. З повагою, найкращими вітаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:08 02.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора