A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Сьогодні, 30 січня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Ярослав ДАНИШ із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Ярославе Миколайовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Окрім стандартних побажань – щастя, здоров'я та всього найкращого – я бажаю, щоб збувалися всі мрії, щоб кожен день приносив багато приємних несподіванок, щоб Вас оточували лише добрі та потрібні люди. А ще везіння. Везіння у всьому і завжди. І щоб кожна розпочата справа закінчувалася успішно! Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями,  сільський голова Марина ВІРКО.

08:04:47 30.01.2024

28 січня - День затвердження Державного Прапора України

Цього дня 1992 року Верховна Рада України прийняла постанову «Про затвердження державним прапором України національного прапора», яким вже офіційно затвердила прямокутне полотнище із двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору і нижньої – жовтого. Державний прапор - данина поваги до символу держави, що пройшов разом з українцями упродовж багатьох століть довгий, героїчний, часом трагічний шлях. Він є символом слави багатьох поколінь українців. Повага до державних символів України - це данина пам'яті всім, хто виборював нашу незалежність на різних етапах історії України. Нехай небо буде мирним і такого ж чистого блакитного кольору, як на нашому державному прапорі, а ниви рясніють щедрими золотими врожаями. В умовах непростого сьогодення і війни, мир на нашій землі є найвищим благом. Нехай Ваше життя буде яскравим і багатим, як наш Державний стяг. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:08:10 28.01.2024

Сьогодні, 28 січня 2024 року, свій день народження святкує опалювач Плисківської сільської ради Микола Шевченко

Шановний, Миколо Леонідовичу! Бажаю у долі попутного вітру, хорошої погоди, сонячних днів. Нехай Вас гідно цінують на роботі, у сім'ї панує любов і взаєморозуміння, діти і внуки радують своїми успіхами! Нехай навколо Вас завжди будуть улюблені люди, у душі спокій, а на серці щастя! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:07:25 28.01.2024

Сьогодні в зимовий, погожий день, 27 січня, зустрічає свій 90 -й день народження жителька села Плиски Анастасія Федорівна ГАВРИШ

Правду кажуть люди – життя прожити не поле перейти. Вона мала голодне дитинство, опалену війною юність, але її життя є прикладом незламної сили духу. Шановна, Анастасіє Федорівно! Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячна Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаю Божої ласки, міцного здоров’я, світлої пам’яті, родинного затишку, добробуту та благополуччя на довгі роки. Від імені сільського голови Марини ВІРКО ювілярку привітала депутат сільської ради Людмила КУЦЕНКО. З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

16:59:53 27.01.2024

26 січня кожного року, починаючи з 1983 року, в Україні святкують Міжнародний день митника

Сьогодні неможливо уявити міжнародні відносини без налагодженої роботи митної служби. Тому , митники цілком заслужено користуються незмінною пошаною в суспільстві. Цей день – не тільки нагода виявити солідарність з митними службами всього світу, але й привернути увагу до важливої ролі митниці в соціальному та економічному розвитку суспільства. Шановні працівники і ветерани митної служби! Щиро вітаю вас із Міжнародним днем митника. Ваша щоденна сумлінна праця, професіоналізм та відповідальність є запорукою зміцнення міжнародного іміджу України, розвитку транскордонного співробітництва, збереження трaдицій добросусідства. Переконана, що ви й надалі віддано служитимeте інтерeсам України та її народу, примножуватимете кращі традиції служби. Бажаю вам та вашим родинам доброго здоров’я, благополуччя і нових успіхів у праці в ім’я процвітання Укрaїнської держави! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:12:04 26.01.2024

26 січня 1993 року був підписаний Закон «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні». З того часу 26 січня святкується як День працівника контрольно-ревізійної служби України

Шановні працівники контрольно-ревізійної служби! Щиро вітаю вас з професійним святом! Відзначення цього свята на державному рівні свідчить про важливість вашої професії. Від вашої діяльності значною мірою залежить наповнення бюджетів та ефективне використання бюджетних коштів. Від вашої енергії та наполегливості значною мірою залежить збереження майна, ведення бухгалтерського обліку і фінансової звітності. Саме ви стоїте на варті фінансового законодавства нашої держави, дбаючи про прозорість та безпеку бюджетної сфери. Завжди пам’ятайте, верховенство права, законність, висока відповідальність, професіоналізм, доброчесність та неупередженість мають бути основоположним принципами вашої роботи. Саме від цього значною мірою залежить фінансова дисципліна та вирішення важливих соціально-економічних завдань. Висловлюю вам щиру подяку за вашу працю на благо Батьківщини. Бажаю вам високого професіоналізму, вагомих здобутків, принциповості, відповідальності в повсякденній роботі, міцного здоров’я, довголіття, оптимізму і віри в те, що спільними зусиллями ми змінимо ситуацію в державі на краще. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:09:13 26.01.2024

Сьогодні, 26 січня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Сергій ВЛАСЕНКО із села Плиски, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Сергію Володимировичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного Вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Нехай кожен день буде успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою. Бажаю бути здоровим, коханим і непереможним! Нехай поруч завжди будуть тільки вірні та добрі люди, а лихо завжди Вас оминає. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:03:24 26.01.2024

Щорічно, 24 січня, відзначається Міжнародний день освіти, покликаний продемонструвати роль знань і навчання в підтримці миру та розвитку

Освіта - це стратегічна основа розвитку не тільки особистості, а й суспільства в цілому, одна з умов успішного існування нації, гарантія національної безпеки, запорука консолідації та символ гідності. Наразі існує чимало проблем на шляху до якісної освіти. Повномасштабне вторгнення росії до України призвело до свідомого руйнування садочків, шкіл та університетів, цілеспрямованого лінгвоциду, відсутності на тимчасово окупованих територіях умов для навчання, викрадення українських школярів та вчителів, принижень , катувань і вбивств мирного населення. З 24 лютого 2022 року за межі України вивезено близько 700 тисяч учнів, з яких - 500 тисяч перебувають там і досі. Більшість школярів, які виїхали з батьками за кордон, намагаються поєднувати навчання в закладах освіти у країнах Європейського Союзу, дистанційно навчаючись в українській школі. Виклики, які відчує на собі українська освіта в майбутньому, - створення належних передумов для повернення учнів та студентів до українських освітніх закладів. А це - забезпечення сучасним обладнанням, якісними підручниками, оновлення підходів до навчання, підвищення мотивації вчителів. Пам’ятаймо: якісна освіта - один із наріжних каменів перемоги та майбутніх успіхів держави. І найголовніше - це усвідомлюють наші діти, які продовжують навчатися зі свічкою чи ліхтариком, у бомбосховищах під звуки сирен, артилерійських та ракетних обстрілів. Саме тому, ми неодмінно переможемо! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:14:27 24.01.2024

Сьогодні, 23 січня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Юрій ГЕРАСИМЕНКО із села Сиволож, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Юрію Григоровичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю Вам міцного здоров’я, постійного добробуту, завжди ясного настрою та невичерпного запасу сил. Нехай Вам сяє сонце радості та щастя в кожному дні, і Ви завжди були оточені теплом кохання рідних. Нехай у Вашому серці завжди горять впевненість і бадьорість. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую Вам за захист! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.  

08:08:56 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора