A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Сьогодні, 02 березня 2024 року, свій Ювілейний день народження святкує депутат Плисківської сільської ради Валентина ВОСКОБОЙНИК

Шановна, Валентино Олексіївно! Хочу побажати Вам, яскравих усмішок, щасливих сподівань, веселих жартів, добрих справ, неймовірних успіхів, насичених кольорів життя, світанків, натхнення та здійснення усіх бажань. Нехай доля допомагає розставляти все по своїх місцях,а життя завжди радує новими можливостями і доброю удачею. Бажаю Вам міцного здоров'я і щирої дружби, щастя, благополуччя та мирного неба над головою. Радійте кожному дню, долайте будь-які труднощі. Нехай добро і щедра доля не оминають Вас і Вашу родину! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:00:22 02.03.2024

1 березня –День подяки співробітникам

Половина всіх людей на планеті проводить більшу частину дня на роботі. При цьому мало хто знає, що існує особливий день, коли роботодавці можуть подякувати своїм працівникам за сумлінну працю та зусилля, яких ті докладали на роботі протягом усього року. Неофіційне свято День подяки співробітникам у світі відзначають у першу п’ятницю березня. Цьогоріч свято припадає на 1 березня. Вперше його святкували у 1995 році. З тих пір День подяки співробітникам регулярно святкують у США, Великобританії та Канаді. Святкові заходи включають відкрите висловлення роботодавцями всіх галузей вдячності своїм співробітникам. Свято не є популярним на теренах України. Святкувати День подяки співробітникам запропонував Боб Нельсон, один з членів Ради засновників асоціації Recognition Professionals International, «щоб привернути увагу роботодавців у всіх галузях до визнання заслуг своїх співробітників». Річард Бренсон одного разу сказав: «Тренуйте людей настільки добре, щоб їм захотілося піти. Ставтеся до них так добре, щоб їм захотілося залишитися». Зробіть вдячність і повагу до підлеглих невід’ємною частиною стилю вашого керівництва. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

09:16:39 01.03.2024

1 березня – Всесвітній день цивільної оборони

Це свято відзначається 1 березня з метою пропаганди знань про цивільну оборону і підняття престижу національних рятувальних служб. Саме в цей день набрав чинності статут Міжнародної організації цивільної оборони, який ухвалили 18 держав. 2 жовтня 2012 року Президент України підписав Кодекс цивільного захисту України, який узагальнив все чинне законодавство України з питань цивільного захисту. Новий час диктує нові загрози. Враховуючи повномасштабну збройну агресію російської федерації проти України, яка почалася 24 лютого 2022 року, уcі зусилля країни спрямовані на захист Батьківщини та її народу. В нинішніх умовах актуалізувалися ті пласти інформації, які ми черпали зі шкільного курсу БЖД та основ здоров’я. «Надзвичайний стан», «воєнний стан», «повітряна тривога», «хімічна небезпека» – ці терміни наче ‎«вийшли» з архаїчних, припалих пилом підручників і набули для всіх нас нового значення… Те, що нам здавалося раніше зовсім непотрібним, знову набуло сенсу, та навіть, стало питанням життя або смерті… Життя людини – це найбільша цінність, тож , ще раз нагадую: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, спускайтеся в укриття! Цим ви збережете своє життя та життя своїх рідних. Будьте свідомими, уважними та обережними! Перемоги всім нам! Слава Україні! Слава нашим Захисникам! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

09:00:52 01.03.2024

Сьогодні, 01 березня 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Сергій МОХОНЯ із села Плиски, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Сергію Олександровичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю стійкості, мужності, мирного неба та бадьорості духу. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються. Хай відмінний настрій та бойовий дух прикрашають Ваші будні. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:18:07 01.03.2024

29 лютого - День цифрового навчання (Digital Learning Day), відзначається в останній четвер лютого місяця

Цифрова революція забезпечила людям безпрецедентний доступ до можливостей проводити навчання та наукові дослідження, використовуючи цифрові пристрої. День цифрового навчання – це ще одна можливість дізнатися, які знання можна отримати з допомогою того чи іншого гаджету, користуючись тим чи іншим програмним забезпеченням. Поширенням подібної інформації займаються самі освітні заклади, розробники програм та додатків, а також, звичайні люди, які на власному досвіді оцінили всі переваги цифрового навчання. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:03:21 29.02.2024

Сьогодні, 28 лютого 2024 року, свій день народження святкує виконавчий директор Асоціації міст України Олександр СЛОБОЖАН

Шановний, Олександре Володимировичу! Щиро вітаю Вас з Днем народження! Прийміть слова вдячності за Вашу стійку позицію у захисті та відстоюванні інтересів українських громад! Нехай всі плани і проекти втілюються у життя та приносять бажані результати, радість і задоволення. Бажаю Вам міцного здоров'я, родинного затишку, вірних друзів та однодумців, нових звершень і невичерпного оптимізму. Хай кожен Ваш день наповнюється найважливішими словами, які зігріватимуть душу, приноситимуть тепло й добро до Вашої родини! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:12:39 28.02.2024

Сьогодні, 28 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Сергій ЦАБЕХА із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Сергію Олександровичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю міцного здоров'я, щоб Ваща життєва дорога рівно стелилася в щасливе майбутнє. Стійкості, мужності, бойового духу, впевненості у своїх діях. Нехай безмежна Божа милість Ваше життя оберігає, дарує мир та віру в Перемогу. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:08:42 28.02.2024

Сьогодні, 28 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Василь ФЕДОРЧУК із села Плиски, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Василю Васильовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю здоров'я, мужності, сили, відваги. Нехай в душі панує бойовий настрій, а Ваше серце буде зігріте теплом, любов'ю, повагою рідних та близьких. Бажаю, щоб Ваша відвага і сталевий дух стали прикладом для наслідування. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:04:03 28.02.2024

28 лютого в Україні відзначають День штурманської служби авіації Збройних Сил

З нагоди свята щиро вітаю всіх, хто пішов в авіацію, вірно й віддано служить українському народові! Основні задання штурманів складні і серйозні. Це прокладання курсу за допомогою спеціальних карт чи технічних засобів, перевірка справності навігаційних пристроїв. У військовій авіації вони можуть виконувати націлювання бомб на вказаний пункт, робити фотографії та відеозйомку. Таких людей ще називають "навігаторами". Крім відмінних знань літака, потрібні технічні, обчислювальні здібності. Особливо важливими є вміння штурманів під час тактичних боїв. Зі святом, шановні вартові миру над українським небом. Щиро бажаю вам успіхів у службі, вдалих повернень після кожного злету, щастя та добробуту вашим родинам! Разом до Перемоги! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:01:35 28.02.2024

Сьогодні, 26 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Олександр БУНДЯ із села Сиволож, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Олександре Івановичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Добра і миру, приємних подій. Здійснення задумів, планів і мрій. Щастя безмежного, злетів найвищих, шляхів до мети легких і найближчих. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:13:36 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора