A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Сьогодні, 07 грудня 2023 року, святкує свій день народження Ніна ГОЛОВАНЬ – депутат Плисківської сільської ради

Шановна, Ніно Петрівно! У день Вашого народження прийміть найщиріші вітання та побажання доброго здоров'я і щастя! Бажаю, щоб Ваше життя було насичене радісними та приємними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Від щирого серця бажаю успіху в Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку колег та близьких людей. З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:15:15 07.12.2023

7 грудня – Міжнародний день цивільної авіації

Романтика неба здавна вабила людей. Мати крила та літати, мов птах — це бажання не полишало людство, але довго лишалося нездійсненною мрією. Спроби піднятися в небо здавалися прагненням до неможливого: варто згадати відому легенду про Ікара. Минув час, і вже не дивує, що завдяки авіалайнеру за лічені години можна опинитися в найвіддаленішому куточку земної кулі. Розвиток цивільної авіаційної індустрії підкреслює вплив на сучасність життя, його соціальну та економічну сфери. Кожного року 7 грудня відзначається Міжнародний день цивільної авіації. Вітаємо усіх причетних до шляхетної справи авіаторів, конструкторів, пілотів і бажаємо вам чистого і мирного неба, щастя, здоров’я і успіхів! Нехай здійснюються всі мрії, сподівання та надії тих, хто хоч раз доторкнувся до крила літака. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:10:27 07.12.2023

7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, посадові особи Плисківської сільської ради! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування – державного свята, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії! Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже мешканці громади обрали нас своїми представниками у владі, наділили повноваженнями та доручили управління громадою з надією та сподіваннями, що життя на малій Батьківщині стане кращим. Усім причетним до цього свята бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, активна громадська позиція є вагомим внеском у розвиток нашої громади. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, віри в найшвидшу перемогу, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра, благополуччя й процвітання Плисківської громади З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:59 07.12.2023

Сьогодні, 06 грудня 2023 року, святкує свій день народження Світлана ІЛЬЧЕНКО – депутат Плисківської сільської ради

Шановна, Світлано Степанівно! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа! Зичу, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06:25 06.12.2023

День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками

Дорогі наші, любі діти! Шановні жителі Плисківської громади! Щиро вітаю Вас із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. Сьогодні наші серця, як ніколи, наповнюються милосердям та добротою, а в наші домівки приходить світла радість і добрі сподівання. І не секрет, що цього дня кожний із нас, незважаючи на те, скільки йому років, чекає на диво, особливо маленькі діти з нетерпінням чекають цього дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 06 грудня приходить і кладе під подушку усім хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода. Дорогі діти! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу! Зичу всім жителям територіальної громади миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай свята рука Миколая Чудотворця оберігає Вас! Щиро вітаю Всіх із Днем Святого Миколая! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:17 06.12.2023

6 грудня - День Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці! Захисники! Щиросердно вітаю Вас з Днем Збройних Сил України! Сьогодні на долю військовослужбовців Збройних сил України – нащадків славних українських вояків – випало важке випробування війною. Й наші воїни щодня гідно складають цей іспит на мужність і любов до України. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми. Висловлюю вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині. Сьогодні хочу висловити слова подяки й тим, хто забезпечує ресурсну та соціальну підтримку і розбудову Збройних сил України. Також у цей святковий день щиро дякую ветеранам війни та Збройних сил України за бойовий і трудовий героїзм, за великий внесок у військово-патріотичне виховання молоді. Бажаю Вам, захисники й захисниці України, щоби викарбуване в серцях гасло «За Україну, за її волю!» надихало вас на славетні бойові подвиги та нові звершення в благородній справі – служити українському народу. Від щирого серця бажаю нашим військовослужбовцям віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – Героїв, які завжди повертаються додому! Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Героям Слава! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:01:38 06.12.2023

5 грудня – День працівників статистики

На нинішньому етапі суспільних перетворень статистика має забезпечувати об’єктивну, прозору оцінку результатів економічного і соціального розвитку країни, задовольняти потреби держави і громадськості в інформації, що допомагала б впливати на темпи і масштаби змін, вносити в разі потреби необхідні корективи у свої дії. Ми цінуємо ваш професіоналізм, відданість обраній справі, сумлінну працю і віримо, що працівники органів державної статистики зроблять усе можливе, щоб статистика завжди була на рівні вимог часу, відповідала потребам розвитку нації. Бажаю вам, шановні працівники статистики, подальших успіхів у виконанні почесного державного завдання, ефективності праці в ім’я процвітання нашої України. Зичу міцного здоров’я, особистого щастя та добробуту. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:10:39 05.12.2023

Сьогодні, 5 грудня, в усьому світі відзначають Всесвітній день волонтера

Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяки, нагород і визнання. Волонтерство стало важливим та актуальним для України з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. Саме у цей час , завдяки волонтерам , наші захисники отримали потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави. А люди, які втратили свої домівки – відчули допомогу і тепло людських сердець. Волонтерами стали люди незалежно від віку, професії і соціального статусу. Все, що об’єднує тих людей – чуйність, доброта та співчуття, якими переповнені їхні серця. Я впевнена у тому, що завдяки цим людським чеснотам наша громада і вся Україна житиме і процвітатиме. Шановні волонтери! Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею! Низький уклін вам за те, що ви робите світ навколо себе кращим! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.  

08:05:14 05.12.2023

Сьогодні, 05 грудня 2023 року, святкує свій день народження Володимир РОМАНЕНКО – депутат Плисківської сільської ради

Шановний, Володимире Івановичу! Бажаю Вам міцного здоров’я, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів на багато-багато літ. Зичу, щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Щастя Вам, добра, благополуччя та миру! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:01:17 05.12.2023

У третій день грудня своє свято традиційно відзначають комп'ютерні графіки та дизайнери всього світу

Свято започаткувала американська компанія Alias у 1998 році. Дата святкування обрана на честь абревіатури тривимірної графіки (3D), число 3 та D – December ,що перекладається з англійської мови , як «грудень». Ідею свята підтримали великі компанії, але спочатку цей день стосувався лише 3D-аніматорів. Зараз День комп’ютерної графіки відзначається значно ширше, охоплюючи усіх спеціалістів даної галузі. Заходи, присвячені цій події, тривають до десяти днів (конференції, майстер-класи, онлайн-інтерв’ю). Перша компанія з виробництва комп’ютерної графіки з’явилася у 1968 році та мала назву «Evans & Sutherland», а створив її Айвен Сазерленд – вчений у галузі інформатики. Стосовно першої комерційної програми для 3D-моделювання, то вона називається SoftImage 3D. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:19:08 03.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора