Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

   Відповідно до   Закону України «Про освіту», статті 26 Закону України «Про загальну середню освіту»,  розпорядження голови Плисківської сільської ради від  04.11.2019 року № 74ОД,  Положення про конкурс на посаду керівника закладу  загальної середньої освіти комунальної власності Плисківської сільської ради, затвердженого рішенням сесії № 787-27/УІІ від 29.10.2019 року  та в зв’язку з наявністю вакантної посади директора Плисківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  Плисківська сільська рада оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади директора Плисківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Місцезнаходження закладу: вул. Незалежності, 33,  с. Плиски, Борзнянський  район, Чернігівська область, 16453.

11:09 05.11.2019

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

04 листопада 2019 року СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА МАРИНА ВІРКО провела щотижневу нараду за участю: секретаря ЛЮДМИЛИ ІЛЛЯШЕНКО, начальників відділів Плисківської сільської ради ВАЛЕНТИНИ КУТОВЕЦЬ, СВІТЛАНИ КУТОВЕЦЬ, ТЕТЯНИ ГАЗНЮК, ІРИНИ ВЕРНИГОР, ЛЮДМИЛИ КУЦЕНКО. На нараду був запрошений ВОЛОДИМИР МИХНИК - директор комунального підприємства "Перспектива". Начальники відділів прозвітували про свою роботу, яка була виконана протягом тижня. З директором комунального підприємства "Перспектива" узгодили кадрові питання. Погодили графіки концертних програм до Дня працівників сільського господарства України та святкування Дня культури. Обговорили план роботи відділів Плисківської сільської ради.

12:30 04.11.2019

ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ  ТУРНІР "КУБОК ЄДНОСТІ"

ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР "КУБОК ЄДНОСТІ"

1-3 листопада в селі ПЛИСКИ проходив дитячий футбольний  турнір  "Кубок Єдності", в якому брали участь 14 команд 2006 - 2009 року народження з Чернігівської та Київської областей! Організатор турніру - ФК "Єдність". Турнір пройшов за підтримки: Плисківської об'єднаної територіальної громади, Голиці М.М. - Президента ФК "Єдність-Плиски" та ДЮФК "Титан" м. Київ. За дорученням сільського голови МАРИНИ ВІРКО, начальник відділу освіти, молоді і спорту ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ - ІРИНА ВЕРНИГОР вітала всіх учасників турніру із цим футбольним святом та взяла участь у нагородженні дитячих футбольних команд. ВІТАЄМО ВСІХ УЧАСНИКІВ ФУТБОЛЬНОГО СВЯТА!!!

12:15 04.11.2019

РОЗІГРИШ КУБКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

РОЗІГРИШ КУБКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

3 листопада в с. Плиски, пройшов розіграш Кубку Чернігівської області з футболу ( 8 х 8 ) серед ветеранів вікової категорії 45+. У змаганнях взяло участь 6 колективів, 2 групи по 3 команди. Група "А": Борзна, Корюківка і Ніжин. У групу "Б" увійшли команди: Прилук, Новгород-Сіверського і Бахмача. Блискучу гру продемонстрували, минулорічні чемпіони - прилучани, які обіграли команду Бахмача, з рахунком 3:0, а Новгород-Сіверський 2:1. У поєдинку Бахмач і Новгород-Сіверський зіграли внічию 2:2, бахмачани фінішували третіми і припинили участь в змаганнях. У групі "А" дуже красиву гру провела команда Борзни на старті, над командою Корюківки, перевага була досить відчутною - 3:0 ( Куранда, Галаган, Ільченко). Команди Корюківки і Ніжина, між собою зіграли внічию 2:2. Команда Борзни безупинно атакувала, а Ніжин проводив контратаки. Потім пенальті і перший тайм за Ніжином - 1:0. Другий тайм розпочинається голом у ворота борзнянців, а потім був і третій гол, 3:0 на користь Ніжина. Але, далі було цікавіше: команда Борзни подає протест на гру ( в складі ніжинців грав футболіст молодшого віку ) ііі УВАГА !!!! головний суддя змагань Сергій Ткаченко з Чернігова, анулює результат гри і присуджує технічну перемогу команді Борзни. ФІНАЛ: Борзна - Прилуки. Сергій Цинковський з пенальті, відкриває рахунок, Олександр Дудка подвоює його, під кінець тайму прилучани, з пенальті, скорочують рахунок. Другий тайм, був за командою Прилук. Вистояли і здобули таку почесну перемогу - 2:1. Команда "Темп-Ветеран" Борзна - володар Кубку Чернігівської області з футболу серед ветеранів ( 45+) 2019 року. Сільський голова МАРИНА ВІРКО, від себе особисто, від депутатів та виконавчого комітету Плисківської сільської ради та начальник відділу освіти, молоді і спорту Плисківської сільської ради ІРИНА ВЕРНИГОР вітають всіх футболістів, всю футбольну громадськість Борзнянщини з цією перемогою. МОЛОДЦІ!!! Кращим захисником турніру визнано Альберта Нікітіна. (Фото зі сторінки С. ІВАЩЕНКА).

10:13 04.11.2019

ПРИЗНАЧЕННЯ АНДРІЯ ПРОКОПЕНКА ГОЛОВОЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОДА

ПРИЗНАЧЕННЯ АНДРІЯ ПРОКОПЕНКА ГОЛОВОЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОДА

1листопада, перший заступник керівника Офісу Президента України СЕРГІЙ ТРОФІМОВ представив громаді Чернігівщини нового очільника облдержадміністрації. Відтепер виконавчу владу Придесення очолює АНДРІЙ ПРОКОПЕНКО, який був депутатом обласної ради нинішнього скликання упродовж 2015-2017 років. Відповідальність за вирішення актуальних проблем регіону та зростання добробуту земляків, послідовне відстоювання інтересів і забезпечення сталого розвитку Придесення, підвищення економічних та соціальних стандартів життя громади стане пріоритетом діяльності нового очільника ОДА. Плисківська сільська рада, очолювана сільським головою МАРИНОЮ ВІРКО готова до конструктивного діалогу та співпраці, заради забезпечення економічного зростання, збереження миру і суспільної злагоди на теренах Придесення. Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, особисто від себе, а також від депутатів, виконавчого комітету Плисківської сільської ради, щиро вітає АНДРІЯ ЛЕОНІДОВИЧА із обранням на високу і відповідальну посаду. Бажає йому вагомих успіхів і здобутків, наснаги для здійснення всіх планів та задумів! 1листопада, перший заступник керівника Офісу Президента України СЕРГІЙ ТРОФІМОВ представив громаді Чернігівщини нового очільника облдержадміністрації. Відтепер виконавчу владу Придесення очолює АНДРІЙ ПРОКОПЕНКО, який був депутатом обласної ради нинішнього скликання упродовж 2015-2017 років. Відповідальність за вирішення актуальних проблем регіону та зростання добробуту земляків, послідовне відстоювання інтересів і забезпечення сталого розвитку Придесення, підвищення економічних та соціальних стандартів життя громади стане пріоритетом діяльності нового очільника ОДА. Плисківська сільська рада, очолювана сільським головою МАРИНОЮ ВІРКО готова до конструктивного діалогу та співпраці, заради забезпечення економічного зростання, збереження миру і суспільної злагоди на теренах Придесення. Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, особисто від себе, а також від депутатів, виконавчого комітету Плисківської сільської ради, щиро вітає АНДРІЯ ЛЕОНІДОВИЧА із обранням на високу і відповідальну посаду. Бажає йому вагомих успіхів і здобутків, наснаги для здійснення всіх планів та задумів!

08:59 04.11.2019

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ГРОМАДИ

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ГРОМАДИ

01 листопада 2019 року начальник відділу освіти, молоді та спорту Плисківської сільської ради ІРИНА ВЕРНИГОР провела нараду керівників закладів освіти громади. Обговорювалися питання можливої реорганізації закладів загальної середньої освіти, проведення інституційного аудиту, організації освітнього простору закладів дошкільної освіти, підготовки та проведення І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020", ІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, обмеження перебування неповнолітніх у вечірній час на вулицях, розважальних закладах без супроводу дорослих, режиму роботи закладів освіти під час опалювального сезону.

16:06 02.11.2019

Обласний семінар-практикум «Сучасний бібліотекар: традиційна та інноваційна діяльність»

Обласний семінар-практикум «Сучасний бібліотекар: традиційна та інноваційна діяльність»

31 жовтня директор Плисківської публічної бібліотеки ТЕТЯНА ЛИСОВЕЦЬ відвідала обласний семінар-практикум "Сучасний бібліотекар: традиційна та інноваційна діяльність», який проходив у Чернігівський ОУНБ імені В.Г.Короленка. Бібліотекарі обмінялися досвідом та кращими практиками, зокрема інноваційними формами роботи в умовах децентралізації. Методисти обласних бібліотек надали консультації з питань планування роботи бібліотек на 2020 рік та електронній та статистичній звітності за 2019 рік.

13:35 01.11.2019

Навчальний візит «Розвиток муніципального соціально-культурного простору: трансформація до сучасних потреб громади»

Навчальний візит «Розвиток муніципального соціально-культурного простору: трансформація до сучасних потреб громади»

28-30 жовтня 2019 року Чернігівський ЦРМС організував навчальний візит «Розвиток муніципального соціально-культурного простору: трансформація до сучасних потреб громади», який проходив в рамках діяльності Програми "U-Lead з Європою". Делегація представників ОТГ Чернігівської області, в тому числі і представник від Плисківської ОТГ - ВАЛЕНТИНА ВЕРНИГОР, перебувала з навчальним візитом у Сумській області. Навчальний візит учасників присвячений вивченню кращих практик розбудови молодіжних громадських просторів, ревіталізації муніципальних об'єктів у Сумській області. Учасники навчального візиту побували у коворкінгу міста Шостка, який працює при міській бібліотеці і є безкоштовним для всіх бажаючих. Відвідали індустріальний парк "Свема", який працює в шостинському інституті при СумДУ та дозволяє студентам отримати реальну практику в співпраці з місцевими підприємствами чи реалізувати будь-які ідеї. Відвідали Арт центри, створений Шосткинською міською радою, де проходять виставки, надаються безкоштовно площі для проведення майстер класів та мистецьких заходів. Позитивні результати децентралізації на прикладі Тростянецької ОТГ (Сумська область) - кількість і якість успішно реалізованих проектів за 2 роки вражає, плани ще більш вражаючі, просто неймовірний темп розвитку. Сучасна Тростянецька публічна бібліотека, з автономізованою системою видачи книг, молодіжним простором, комп'ютерними кімнатами, зонами для розваг, настільними іграми - все безкоштовно. Інклюзивно-ресурсний центр укомплетований сучасним обладнанням, біля 30 дітей з особливими потребами навчаються в комфортних умовах. Тростянецька лікарня, а саме: пологове та гінекологічне відділення, де європейська якість, пологи - безкоштовними, відремонтовані й переоснащені інші відділення лікарні, рентген кабінет за 4млн грн., інше дороге сучасне обладання. Придбано сучасний службовий медичний автомобіль-позашляховик. Культурно-туристична діяльність на високому рівні. У Тростянці проходить фестиваль "Схід Рок". Закуплено новий комунальний транспорт, електронні табло на зупинках, фіксація кожного пільгового проїзду за пільговими картками. Відеоспостереження в громаді на майже 50 камер з центром безпеки. Діє громадське формування "Сила і Честь", яке забезпечує правопорядок в громаді. Придбано комфортний автобус для перевезення дітей на спортивні змагання та конкурси. На стадіоні ім. В. П. Куца розпочато  будівництво нового футбольного поля, а в планах ще і сучасні трибуни. 

12:46 31.10.2019

27 сесія ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ сьомого скликання

27 сесія ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ сьомого скликання

29 жовтня 2019 року під головуванням сільського голови МАРИНИ ВІРКО відбулася чергова 27 сесія ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ сьомого скликання. У ході засідання депутати розглянули питання: 1. Про затвердження Стратегії сталого розвитку Плисківської сільської об’єднаної територіальної громади 2019-2026. 2. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти. 3. Про затвердження договорів, укладених сільським головою від імені сільської ради. 4. Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення для бібліотеки в с.Плиски. 5. Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення для будинку культури в с.Плиски. 6. Про надання доручення на укладення угоди про встановлення споріднених зв’язків між територіальною громадою Плисківської сільської ради (Україна) та гміною Бжостек (Польща) та налагодження економічної, культурно-гуманітарної співпраці. 7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.12.2018 року №364-16/VII «Про сільський бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». 8. Земельні питання. 9. Про надання матерільної допомоги. У результаті конструктивної дискусії з усії розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

16:29 29.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора