Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПЛИСКІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ПРИДБАЛА ТРАКТОР

ПЛИСКІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ПРИДБАЛА ТРАКТОР

Плисківська громада придбала новий трактор «Беларус»,  фінансування якого здійснилося за рахунок "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад".

14:17 29.10.2019

ПЛИСКІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ВИВЧАЛА ДОСВІД РОБОТИ ЦНАПу ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ

ПЛИСКІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ВИВЧАЛА ДОСВІД РОБОТИ ЦНАПу ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ

25 жовтня 2019 року представники Плисківської сільської ради - ЛЮДМИЛА ЛЕБЕДЬ і ОЛЕНА АРТЕМЕНКО стали учасниками навчально-ознайомчого візиту для вивчення організації роботи ЦНАП у малих населених пунктах (до 8 тис. жителів) на прикладі роботи ЦНАП Старобогородчанської ОТГ Івано-Франківської області. Навчально-ознайомчий візит для представників ОТГ проведений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", з метою вивчення позитивного досвіду прикарпатських громад. Вивчали насамперед досвід роботи Центрів надання адмінпослуг в умовах ОТГ, що потрібно для утворення ЦНАП, яким буде оптимальний склад працівників в умовах малої ОТГ та як організовувати надання різних видів послуг — все це побачили на живих прикладах. Також учасників навчально-ознайомчого візиту цікавило, як вирішують проблему підбору кваліфікованих працівників для ЦНАПів. Поділилася своїм досвідом з даних питань ГАННА ТЕНКІВ - начальник ЦНАПу Старобогородчанської ОТГ. Підсумовуючи результати зустрічі з представниками громад, регіональні координатори ВАСИЛЬ СЕГІН і ОЛЕГ БІЛОУС підкреслили, що учасники візиту побачили переваги утворення ЦНАПів і розуміють, що їх відкриття та надання послуг є пріоритетним, воно обов'язкове для об’єднаних громад.

15:12 28.10.2019

75-РІЧЧЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

75-РІЧЧЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

 28 жовтня Україна відзначає 75-ту річницю визволення України від фашистських та нацистських загарбників, присвячену остаточному вигнанню військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни. День визволення України від фашистських та нацистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно. 20 жовтня 2009 року третій президент України В. А. Ющенко підписав Указ №836/2009 «Про День визволення України від фашистських загарбників», згідно з яким було встановлено це щорічне свято на державному рівні, з метою всенародного відзначення визволення України від фашистів, вшанування героїчного подвигу і жертовності нашого народу у Другій світовій війні. У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Героїчну естафету старшого покоління продовжують сьогоднішні захисники, які боронять незалежність і територіальну цілісність держави. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги. Голова Плисківської ОТГ МАРИНА ВІРКО, від себе особисто, від депутатів та виконавчого комітету Плисківської сільської ради, вітає ветеранів, учасників бойових дій, воїнів АТО, військовослужбовців, воїнів запасу, батьків та матерів солдатів з цим незабутнім днем. Всім захисникам України та кожній родині бажає миру, добробуту, тепла й затишку, оптимізму та непохитної віри в те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим, гарної долі, міцного здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. МИРУ ВСІМ НАМ!!!ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ!!!

11:50 28.10.2019

РЕМОНТ КОМУНАЛЬНОЇ ДОРОГИ В СЕЛІ ПЛИСКИ

РЕМОНТ КОМУНАЛЬНОЇ ДОРОГИ В СЕЛІ ПЛИСКИ

За ініциативи сільського голови МАРИНИ ВІРКО та поданням Плисківської сільської ради розпочато ремонт комунальної дороги, з твердим покриттям в с. ПЛИСКИ по вул. ШЕВЧЕНКА

15:42 23.10.2019

ФІНАЛ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ  З МІНІ-ФУТБОЛУ У ПЛИСКАХ

ФІНАЛ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ У ПЛИСКАХ

20 жовтня на території Плисківської громади було справжнє футбольне свято. Село Плиски приймало фінальну частину чемпіонату області з міні-футболу, турнір був організований компанією Кернел, з метою популяризаціі здорового способу життя та розвитку міні-футбола в 10 районах Чернігівськоі області, в яких працює компанія. У селі Плиски зібралися представники восьми районів Чернігівської області, переможці відбіркових зональних змагань. Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО радо вітала всіх учасників фіналу на спортивному святі футболу, в якому також приймала участь команда Плисківської ОТГ- збірна команда МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, яка гідно представила у фінальній частині чемпіонату Борзнянщину. Сільський голова МАРИНА ВІРКО побажала всім командам перемог, адже зібралися дуже сильні і досвідчені футболісти. На фінальному турнірі в Плисках були присутні представники компаніі Кернел ТІТОЧКА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ -  Керівник Відділу з управління земельним банком компанії KERNEL,  ВЛАСЕНКО ОЛЕГ ДМИТРОВИЧ - Заступник директора з соціальних питань Кластера Дружба-Нова компанії KERNEL, а також  ОЛЕГ ЄГОРОВ - член правління міні-футболу України Команда Плисківської ОТГ - збірна команда МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, зайняла 1 місце в групі, перемігши команди Ріпкинського, Ніжинського та Талалаївського районів. У півфіналі, в серії пенальті, фортуна була на стороні команди Ічнянського району, яка потім і стала чемпіоном. Перемога команди Плисківської ОТГ - збірної команди МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, над командою Ріпкинського району - 4:1 і наша команда серед призерів чемпіонату - на третьому місці! Сільський голова МАРИНА ВІРКО, від себе особисто, від депутатів і виконавчого комітету Плисківської сільської ради, від імені всіх жителів Плисківської громади та начальник відділу освіти, молоді та спорту ІРИНА ВЕРНИГОР щиро вітають спортсменів Плисківської громади з цим успіхом! Велика подяка від сільського голови МАРИНИ ВІРКО АНАТОЛІЮ ФЕДОРЧЕНКУ та МИКОЛІ НАГОРНОМУ - організаторам команди Плисківської ОТГ - збірної команди МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА. Організація фінальної частини чемпіонату області з міні-футболу компанією КЕРНЕЛ проведена на високому рівні, хороша нагородна атрибутика. За зайняте ІІІ місце команда Плисківської громади - збірна команда МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, яка представляла Борзнянщину, отримала 12 комплектів нової футбольної форми, медалі та грошовий приз - три тисячі гривень. ВІТАЄМО!!! МОЛОДЦІ!!!

11:31 21.10.2019

ЩИРІ СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ПОЛЬСЬКИМ КОЛЕГАМ-ДРУЗЯМ

ЩИРІ СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ПОЛЬСЬКИМ КОЛЕГАМ-ДРУЗЯМ

16 жовтня в Управлінні ДСНС України у Чернігівській області відбулося урочисте підведення підсумків Ініциативи "Вдосконалення системи цивільного захисту в об'єднаних територіальних громадах України", що впроваджувалося Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща за підтримки Програми "U-LEAD з Європою". Участь у заході брали: координатор Ініціативи, керівник Добровільної пожежної охорони Західноморського воєводства Республіки Польща МАРЕК КОВАЛЬСЬКІ, в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації НАТАЛІЯ РОМАНОВА та начальник обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту РОМАН ГОРДОВИЙ. За дорученням голови Плисківської сільської ради МАРИНИ ВІРКО начальник відділу освіти, молоді та спорту ІРИНА ВЕРНИГОР отримала від польських колег чотири комплекти бойового форменного одягу для пожежників Плисківської громади.Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, від імені жителів громади висловлює щирі слова вдячності польським колегам-друзям за підтримку Ініциативи зі створення добровільної пожежної команди в Плисківській громаді. 

14:41 17.10.2019

ВІТАННЯ  СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО -  СІЛЬСЬКИМ  ЖІНКАМ  ГРОМАДИ

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО - СІЛЬСЬКИМ ЖІНКАМ ГРОМАДИ

В Україні з проживає 22,8 млн. жінок, з них 7 млн. (30,5%) жінок проживають у сільській місцевості. Сільські жінки, головним джерелом існування яких є природні ресурси і сільське господарство, складають більше чверті всього населення планети. 15 жовтня - Всесвітній день сільських жінок. Саме, сільська жінка відіграє ключову роль у розвитку держави, від неоціненного внеску, яку роблять сільські жінки, для утримання кожної міської родини та держави в цілому.

14:27 17.10.2019

ВІТАННЯ ТА ВШАНУВАННЯ ЗАХИСНИКІВ РІДНОЇ ЗЕМЛІ

ВІТАННЯ ТА ВШАНУВАННЯ ЗАХИСНИКІВ РІДНОЇ ЗЕМЛІ

14 жовтня – особлива дата для мільйонів українців. Відповідно до Указу Президента України у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми всією Громадою вшановуємо захисників рідної землі водночас з Днем Українського козацтва. Свята, що уособлюють доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі. Богородиця стала Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії, так і сьогодні під її Покров стають новітні герої України усі ті, хто відстоюють незалежність і цілісність нашої держави. З нагоди цих Свят Голова Громади - Марина Вірко від імені депутатів, виконавчого комітету Плисківської сільської ради вітає усіх, хто носить високе звання захисника України та передає сердечні вітання ветеранам, учасникам бойових дій, воїнам АТО, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів і зичить міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди, мирного неба над головою вам та вашим родинам. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги. У цей величний день ми згадуємо та вшановуємо героїзм захисників України, які виборювали майбутнє, про яке мріяли та віддали свої молоді життя - Савченка Юрія Борисовича (06 травня 1989 - 31 серпня 2014) - Лицара ОРДЕНА ЗА МУЖНІСТЬ, старшого сержанта 169-го навчального центру, який загинув 31 серпня 2014 року біля міста Дебальцеве Донецької області та похований 3 вересня 2014 року в селі Велика Загорівка. В пам’ять про Юрія Савченка в квітні 2015 року в селі Велика Загорівка, в жовтні 2015 року на будинку, де він мешкав у містечку Десна Козелецького району та в травні 2017 року на будівлі Великозагорівської загальноосвітньої школи встановлені меморіальні дошки, Володи?мира Миха?йловича Лесту?ху ( 11 квітня 1987 — 9 січня 2015) — солдата Збройних сил України, який добровольцем пішов служити у ЗСУ та після контузії трагічно загинув 9 січня 2015-го біля села Підбірці Пустомитівського району, 13 січня 2015-го похований у Великій Загорівці. В пам’ять про Володи?мира Лесту?ху в травні 2015 року в центрі села Велика Загорівка біля пам’ятника воїнам-односельчанам та 16 жовтня 2015 року на приміщенні Бахмацької школи № 5 урочисто відкрито та освячено меморіальні дошки. Просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. Зі СВЯТАМИ!!!

14:14 16.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора