A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

15 травня - День пам’яті жертв політичних репресій

Дата: 15.05.2022 08:24
Кількість переглядів: 91

Сьогодні ми згадуємо усіх людей, які загинули під час радянських голодоморів та Великого терору сталінських часів. А також політичних дисидентів – хто незгодою з тоталітарним комуністичним режимом прирік себе на нелюдські страждання та смерть. Війна в Україні, на жаль, розширює контекст відзначення Дня пам’яті жертв політичних репресій, адже сучасні нащадки Сталіна знову стоять зі зброєю біля наших домівок.
Війська країни-терориста знову реквізовують хліб, ґвалтують жінок, беруть у заручники чоловіків, тисячами депортують невинних людей. Діють тими ж самими методами, як століття тому діяли більшовицькі окупанти. Мета сталінського терору ХХ століття була зрозуміла: політичними переслідуваннями посіяти у людях тваринний страх, голодом знівелювати генофонд цілої української нації. Нинішня путінська росія потворно наслідує усі ці ганебні сталінські методи, вчиняючи у ХХІ столітті геноцид українського народу на нашій українській землі.
Вшановуючи пам'ять жертв радянських репресій, ми маємо пам’ятати і про сучасних репресованих - тих, хто опинився в полоні російської терористичної армії, а також робити все можливе, щоб вони повернулися до своїх родин.
Пам'ятаємо і віддаємо шану усім борцям з тоталітаризмом, у сучасній боротьбі, робимо все для того, щоб такі прояви терористичного правління, як голодомори, депортації і політичні переслідування ніколи не повторилися на нашій землі.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора