Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Сільський  голова  МАРИНА ВІРКО провела щотижневу нараду

Сільський голова МАРИНА ВІРКО провела щотижневу нараду

18 листопада 2019 року сільський голова  МАРИНА ВІРКО провела щотижневу нараду за участю: секретаря, начальників відділів та головних спеціалістів Плисківської сільської ради. На нараду були запрошені: в.о. старост старостинських округів, керівники закладів освіти громади та директор комунального підприємства "Перспектива". Начальники відділів прозвітували про свою роботу, яка була виконана протягом тижня. Обговорили план роботи відділів Плисківської сільської ради на неділю. Керівники закладів освіти громади прозвітували про стан роботи закладів освіти під час опалювального сезону. Марина Олександрівна дала доручення, в.о. старост старостинських округів та спеціалістам сільради, по підготовці проведення заходів у громаді до Дня Конвенції про права дитини, до Дня Гідності та Свободи, а також проведення заходів по вшануванню жертв голодомору до Дня пам'яті.

12:39 19.11.2019

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА В ГРОМАДІ

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА В ГРОМАДІ

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО сьогодні щиро вітала працівників сільського господарства ГРОМАДИ.  Відзначення цього свята - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА подякувала за самовіддану й невтомну працю та побажала нових вагомих трудових здобутків, в ім’я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Втілюйте в життя ваші плани, задуми та сподівання, на благо розквіту держави та піднесення добробуту всього українського народу. Хай вам добре нива засівається і рясно, за гарної погоди, колоситься та вродить щедрий врожай, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті! Концертну програму, для жителів Сиволозького старостинсько округу, організувало керівництво СТОВ "ДРУЖБА".  З нагоди професійного свята Дня працівників сільського господарства у Плисківському СБК відбулися урочистості. Кращим трудівникам ТОВ "Плиски-Агро" та ветеранам хлібної ниви МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА вручила подяки за їхню багаторічну, самовіддану, невтомну працю. Через велику зайнятість, не зміг бути присутнім на святі генеральний директор ТОВ " Плиски-Агро" Бідний В. М. Святковості урочистим заходам додали виступи аматорів Плисківського СБК. Наймолодшою солісткою на святковому концерті була - ЕММА РОТАРЬ, наша маленька надія.  Також у Великозагорівському СБК відбулися урочистості. Присутніх аграріїв вітали сільський голова МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА ВІРКО та в.о. старости Великозагорівського старостинського округу ОЛЕНА ПЕТРІВНА СМАЛІЙ, з професійним святом. . Святковості урочистим заходам додали виступи Народного хорового колективу "Козацька вольниця" Красилівського сільського Будинку культури. "Хвала рукам, що пахнуть хлібом!", під таким девізом пройшли урочистості в Махнівському сільському клубі.  Святково прикрашена сцена, колосся пшениці, чудовий настрій присутніх. З вітальним словом до жителів села звернулися голова Плисківської сільської ради МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА ВІРКО та в.о. старости Махнівського старостинського округу ОЛЕГ ІВАНОВИЧ ДЕЙНЕКА, які щиро вітали всіх працівників сільського господарства з їх професійним святом.Чудовий концерт подарували аматори Махнівського сільського клубу.

14:28 18.11.2019

На базі Плисківської ЗОШ l - lll ступенів відбувся l зональний етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2020" в номінації " Початкова освіта".

На базі Плисківської ЗОШ l - lll ступенів відбувся l зональний етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2020" в номінації " Початкова освіта".

15 листопада 2019 року на базі Плисківської ЗОШ l - lll ступенів відбувся l зональний етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2020" в номінації " Початкова освіта". У конкурсі брали участь: Дем'яненко Інна Віталіївна вчителька початкових класів Борзнянської ЗОШ l - Іll ст. ім.Х.Алчевської Борзнянського району, Кущик Катерина Петрівна вчителька початкових класів Носелівської ЗОШ l - lll ст. Височанської ОТГ, Кондратенко Лідія Олексіївна вчителька початкових класів Великозагорівської ЗОШ l - lll ст., Дубовик Лідія Вікторівна вчителька початкових класів Сиволозької ЗОШ l - lll ст. Плисківської ОТГ. Конкурсантки показали під час випробувань професіоналізм, креативність, фахову майстерність, любов до професії вчителя. За рішенням журі перемогу здобула ДЕМ'ЯНЕНКО І.В., ll місце - у КОНДРАТЕНКО Л.О., lll місце отримала ДУБОВИК Л.В. Переможця та лауреатів конкурсу щиро вітали голова Плисківської громади МАРИНА ВІРКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту ІРИНА ВЕРНИГОР. Успіхів, нових звершень та перемог, позитиву, оптимізму,щоб вогник любові до професії, дітей не згас.

12:13 16.11.2019

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА МАРИНА ВІРКО НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКОМ ОБЛАСТІ

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА МАРИНА ВІРКО НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКОМ ОБЛАСТІ

13 листопада 2019 року голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко провів робочу зустріч з головами об’єднаних територіальних громад Чернігівщини. На зустрічі була присутня голова Плиськівської ОТГ МАРИНА ВІРКО. Спілкуючись з очільником області міські, селищні та сільські голови розповіли про стан справ у своїх громадах і висловили пропозиції та ідеї щодо подальшого розвитку ОТГ в умовах децентралізації. Питання освітньої та медичної субвенції, ремонту доріг, оренди землі, акцизного податку, вирішення проблеми побутових відходів обговорили на зустрічі та ситуацію щодо комунального підприємства «Ліки України», яке без публічного обговорення передали в оренду однойменному товариству з обмеженою відповідальністю. Андрій Прокопенко зазначив, що хотів би почути від голів громад пропозиції щодо кандидатур на посади керівників РДА. У Чернігівській області функціонує 45 ОТГ, у ще п’яти призначено вибори на 22 грудня цього року. Із 569 базових рад на початок реформи 373 вже прийняли рішення про об’єднання чи приєднання територіальних громад. В утворених ОТГ проживає 501,9 тисячі осіб – 49,9% населення області.Чернігівщина у п’ятірці областей лідерів за загальним рейтингом моніторингу процесу децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування. Станом на 10 листопада цього року займає 4 місце.

15:46 14.11.2019

УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТНИМ ЦИКЛОМ - ВІД ІДЕЇ ДО ЗВІТНОСТІ

УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТНИМ ЦИКЛОМ - ВІД ІДЕЇ ДО ЗВІТНОСТІ

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО разом з працівники сільської ради виграли перший грант за конкурсом "Малі міста - великі враження". МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА, прагне, як найкраще розвивати нашу громаду. За ініціативи сільського голови МАРИНИ ВІРКО, Чернігівським центром розвитку місцевого самоврядування програми U-LEAD з Європою, 12 листопада 2019 року було проведено семінар-тренінг "Управління проектним циклом - від ідеї до звітності" для працівників апарату виконкому, депутатів та спеціалістів сільської ради, сфери культури, освіти, соціального захисту та представників старостинських округів. ВОЛОДИМИР БОЙКО - директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, кандидат історичних наук, який проводив семінар-тренінг нагадав засади проектного менедженту, щодо коректності формулювання проблем, визначенння мети та завдань, добору активностей та інших складових. Переглянули чинні конкурси, зокрема, у сфері культури. Уточнили попередньо визначеної теми майбутнього проекту та заповнення аплікаційної форми і підвели підсумки заняття.

15:35 13.11.2019

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

11 листопада 2019 року СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА МАРИНА ВІРКО провела щотижневу нараду за участю: секретаря ЛЮДМИЛИ ІЛЛЯШЕНКО, начальників відділів та головних спеціалістів Плисківської сільської ради На нараду був запрошений ВОЛОДИМИР МИХНИК - директор комунального підприємства "Перспектива". Начальники відділів прозвітували про свою роботу, яка була виконана протягом тижня. Погодили графіки концертних програм до Дня працівників сільського господарства України.Фахівці сфери соціальних послуг Плисківської об'єднаної територіальної громади начальник служби у справах дітей ЛЮДМИЛА БРАГІНЕЦЬ та начальник відділу соціального захисту та охорони здоров'я ЛАРИСА МОХОНЬКО поділилися враженнями від навчального візиту до Польщі на тему:"Соціальні послуги в громадах - підтримка реформи соціальної політики в Україні". Обговорили план роботи відділів Плисківської сільської ради на неділю.

15:10 11.11.2019

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ФАХІВЦІВ СФЕРИ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ  ДО ПОЛЬЩІ

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ФАХІВЦІВ СФЕРИ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ДО ПОЛЬЩІ

03 - 09 листопада відбувся навчальний візит фахівців сфери соціальних послуг Плисківської об'єднаної територіальної громади начальника служби у справах дітей ЛЮДМИЛИ БРАГІНЕЦЬ та начальника відділу соціального захисту та охорони здоров'я ЛАРИСИ МОХОНЬКО до Польщі на тему:"Соціальні послуги в громадах - підтримка реформи соціальної політики в Україні". ЙОАННА РАЙКА провела ознайомчу лекцію на тему:"Система соціальної допомоги в Польщі". Учасники візиту відвідали Люблінське воєводське управління, відділ соціальної політики та регіональний центр. Пізнавальним було відвідати Дім самодопомоги в м. Любартув, дім соціальної допомоги у Коцку. Дуже насиченим був візит в Юзефові. Учасників вітав бургомістр. Відвідини закладів соціальної економіки: семінари трудової терапії, будинок самодопомоги в середовищі. соціальне житло. світлиця для дітей та молоді. Запам'ятався пункт допомоги дитини і сім'ї - цікава презентація діяльності осередка денної підтримки - соціальних послуг осередка, таких як опіка, допомога асистента сім'ї та зустріч з працівницями Ханна Малетка і Анна Куява.Оглядини саду Університету третього віку в Тлущі і майданчик розваг "Медове село" та зустріч зі слухачами Університету і його кооординаторкою Александрою Сконєчною. Цікавими була зустріч з випускниками КСІ, їхніми лідерами - МАРТА КУЛАК та ВЄСЛАВ ТАРАХ.

15:05 11.11.2019

ВІТАННЯ  СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО  ЗДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО ЗДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

Сільський голова МАРИНА ВІРКО вітає щиросердечно всіх залюблених у чарівну нашу мову з Днем української писемності та мови. Адже мова робить нас українцями з діда прадіда! Долучаймося до мови Котляревського і Сковороди, Шевченка і Франка, Українки і Коцюбинського, Винниченка і Грушевського, Симоненка і Чорновола, Стуса і Костенко... Українська мова - мова сильних! А ми - сильні! Плекаймо, розвиваймо, поширюймо нашу мову!

08:39 10.11.2019

СВЯТО ГРОМАДИ

СВЯТО ГРОМАДИ

07 листопада 2019 року в Плисківському СБК відбувся святковий концерт «Творчість громади процвітає на славу Плисківського краю". Від імені сільського голови МАРИНИ ВІРКО, депутатів та виконавчого комітету Плисківської сільської ради, вітала всіх учасників свята секретар сільради - ЛЮДМИЛА ІЛЛЯШЕНКО, з прекрасної нагоди присвоєння звання «Зразковий аматорський» хореографічному колективу «Веселка» Плисківського БК – керівник Наталія Пономаренко, «Народний аматорський» хоровому колективу «Калинове намисто» Великозагорівського БК – керівник Сергій Нагорний та творчий звіт колективів художньої самодіяльності закладів культури Плисківської об’єднаної територіальної громади, присвячений до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Всі колективи та керівники були нагороджені подяками та грамотами. Програми були насиченими та цікавими. Майстерність та натхнення зливались воєдино і створювали динамічну вибухову феєрію емоцій. Безперервним калейдоскопом народні пісні, танці та сюжетні хореографічні композиції змінювали одне одного, заслужено отримуючи похвальні оплески глядачів.

09:34 08.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора