A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

  12 лютого 2020 року відбулося засідання конкурсної комісії, де розглядалися питання про допуск кандидатів на посаду директора Плисківської загальноосвітньої школи l-lll ступенів до участі в конкурсі. Після розгляду, обговорення поданих кандидатами документів, конкурсна комісія вирішила допустити до участі в конкурсі на посаду директора Плисківської ЗОШ l-lll ст. ТРУШ ОЛЕНУ МИКОЛАЇВНУ, КРИЖАНОВСЬКОГО АНДРІЯ АНДРІЙОВИЧУ  - вчителя історії та правознавства   Плисківської ЗОШ l-lll ст..

14:53 12.02.2020

РОБОЧА НАРАДА 10 ЛЮТОГО 2020 РОКУ

РОБОЧА НАРАДА 10 ЛЮТОГО 2020 РОКУ

РОБОЧА НАРАДА З метою вирішення актуальних проблем сьогодення 10 ЛЮТОГО 2020 року сільський голова МАРИНА ВІРКО провела нараду за участю: секретаря, керуючої справами, начальників відділів та головних спеціалістів, старост Великозагорівського та Махнівського старостинських округів, директора центру надання соціальних послуг Плисківської сільської ради. Начальники відділів прозвітували про свою роботу, яка була виконана протягом тижня. Під час наради визначено актуальні питання діяльності сільської ради: проведення вшанування УБД на території інших держав та 32- річниці виведення військ з Афганістану, проведення святкування у громаді Дня Святого Валентина, намітили план проведення Масниці, обговорили питання благоустрою території громади. Були узгоджені питання надання соціальної допомоги одиноким жителям громади похилого віку.

10:22 11.02.2020

ПОЛЬЩА. ВІТАЄМО, ХІІІ Економічний форум Європа - Україна в Жешуві.  XIII Forum Europa - Ukraina

ПОЛЬЩА. ВІТАЄМО, ХІІІ Економічний форум Європа - Україна в Жешуві. XIII Forum Europa - Ukraina

ПОЛЬЩА. ВІТАЄМО, ХІІІ Економічний форум Європа - Україна в Жешуві. Rzeszów G2 Arena. XIII Forum Europa - Ukraina. Голова Плисківської ОТГ МАРИНА ВІРКО та представники інших територіальних громад Чернігівщини разом із польськими друзями - войтами та бурмістрами, зокрема дружнього нашій громаді бурмістра Бжостка ВОЙЦЕХОМ СТАНІШЕВСЬКІ - Burmistrz у Urz?d Miejski w Brzostku WOJCIECH STANISZEWSKI, Асоціації гмін басейну річки Віслока - на ХІІІ Економічному форумі Європа - Україна в Жешуві. Нові зустрічі, ідеї, плани... Обговорення етапів співпраці з бурмістрами гмін-побратимів ОТГ. Спілкування з депутатом польського Сейму. Новий цікавий формат. Організована цікава виставка-ярмарок організацій, представництв. Hand-made, свій, оригінальний продукт - ТРЕНД! Була несподівана зустріч з колишнім Президентом Грузії...

09:41 05.02.2020

Пленарне засідання 33 сесії Плисківської сільської ради

Пленарне засідання 33 сесії Плисківської сільської ради

30 січня 2020 року в приміщенні сільської ради о 14 год.00 хв. відбулося чергове пленарне засідання 33 сесії Плисківської сільської ради з порядком денним: 1. Про організацію проведення оплачуваних громадських робіт у 2020 році. 2. Про перелік громадських робіт на 2020 рік. 3. Про перелік видів робіт та об'єктів у вигляді суспільно-корисних робіт для порушників примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів. 4. Про зобов’язання Плисківської сільської ради щодо забезпечення безоплатним житлом фахівців з вищою медичною освітою. 5. Про орієнтовний план роботи Плисківської сільської ради на 2020 рік. 6. Про звіт щодо виконання сільського бюджету за 2019 рік. 7. Земельні питання. З розглянутих питань 33 сесією Плисківської сільської ради прийняті відповідні рішення.

15:56 31.01.2020

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко підтримав спроможну Плисківську громаду

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко підтримав спроможну Плисківську громаду

Плисківська - дійсно спроможна громада, яка активно розвивається, реалізує соціальні програми, налагоджує обмін з гмінами Польщі і потужно підтримує своїх членів.Плисківська - дійсно спроможна громада, яка активно розвивається, реалізує соціальні програми, налагоджує обмін з гмінами Польщі і потужно підтримує своїх членів.  У цьому запевнила керівництво Чернігівської облдержадміністрації безпосередньо голова Плисківської сільської територіальної громади Марина Вірко.

11:03 29.01.2020

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ВІД 22 СІЧНЯ 2020 РОКУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ВІД 22 СІЧНЯ 2020 РОКУ

22 січня 2020 року під головуванням секретаря сільської ради Ілляшенко Л.В. відбулося засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради. ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ №1 від 22.01.2020р. 1.Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2020рік. Інформує: Кутовець В.В.-начальник відділу фінансового обліку та звітності – головний бухгалтер;

10:58 23.01.2020

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання від голови сільської ради МАРИНИ ВІРКО з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві Директорія Української Народної Республіки проголосила Акт злуки Західно–Української Народної Республіки та Української Народної Республіки в єдину соборну Українську державу. На знак підтримки цілісності та єдності Української держави сьогодні в школах громади відбулися урочистості, присвячені Дню Соборності України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв України, які віддали своє життя за волю та незалежність держави та покладено квіти.

09:44 22.01.2020

18 СІЧНЯ 2020 РОКУ У ВЕЛИКІЙ ЗАГОРІВЦІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛ 1-ГО ТУРНІРУ З БІЛЬЯРДУ ПАМ’ЯТІ ІНДИКА ВІТАЛІЯ ВАСИЛЬОВИЧА

18 СІЧНЯ 2020 РОКУ У ВЕЛИКІЙ ЗАГОРІВЦІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛ 1-ГО ТУРНІРУ З БІЛЬЯРДУ ПАМ’ЯТІ ІНДИКА ВІТАЛІЯ ВАСИЛЬОВИЧА

18 СІЧНЯ 2020 РОКУ У ВЕЛИКІЙ ЗАГОРІВЦІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛ 1-ГО ТУРНІРУ З БІЛЬЯРДУ ПАМ’ЯТІ ІНДИКА ВІТАЛІЯ ВАСИЛЬОВИЧА. Саме 19 січня Віталію Васильовичу мало б виповнитися 61 рік. На жаль хвороба забрала з родини люблячого чоловіка, турботливого батька, дідуся, невтомного господаря, лишила друзів надійного товариша та мудрого наставника. Ми його пам’ятаємо, як Людину, яка чималу частину свого життя провела в спорті. Віталій Васильович був прекрасним гандболістом, не один рік захищав ворота великозагорівської футбольної команди, а пізніше став палким її вболівальником, дуже полюбляв грати в більярд. В останні роки свого життя вільні хвилини проводив за більярдним столом, передаючи свої знання та вміння молодому поколінню. Великозагорівці вирішили турнір з більярду приурочити світлій пам’яті Індика Віталія Васильовича. Перший турнір з більярду зібрав 16 спортсменів, яких сліпим жеребкуванням було розподілено на три групи. Після групових змагань, які пройшли за коловою системою, визначилися три учасники фіналу. Фінальну четвірку склали такі гравці: Індик Євген (старший син Віталія Васильовича), Семенко Анатолій, Сохацький Валентин та Федорченко Владислав. Видовищний фінал зібрав багато вдячних глядачів різних поколінь, які із захопленням спостерігали за баталіями, що точилися за більярдним столом та оплесками вітали відмінні удари. Слід сказати, що в цей день не було рівних ІНДИКУ ЄВГЕНУ, який, перемігши всіх суперників, став ПЕРШИМ переможцем турніру пам’яті свого батька, отримавши прекрасний кубок. Так і повинно було бути! Срібну медаль виборов досвідчений Семенко Анатолій (на його рахунку перший забитий шар на турнірі). Бронзовим фіналістом став Сохацький Валентин. А замкнув четвірку фіналістів Федорченко Владислав, який може занести собі в актив, хоч і програші від усіх суперників, але лише в один шар. Переможець і призери були нагороджені медалями, а всі учасники фіналу - грамотами. Представник Плисківської сільської ради Мазій Олександр Іванович був на іграх як попереднього етапу, так і фінальної частини. Спортивна громадськість Великої Загорівки була приємно вражена вітанням, які надійшли від сільського голови Вірко М.О. та подарунком, який вручив Олександр Іванович, а це сертифікат на придбання чотирьох київ для гри в більярд та чотирьох ракеток для гри в настільний теніс. І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ! Фінальну частину змагань спортсмени грали на професійному 12-ти фунтовому більярдному столі, який був презентований громаді села Велика Загорівка Індиком Євгеном Віталійовичем. Це вже не перша допомога односельцям від нашого земляка. Віримо і зробимо все можливе, щоб турнір пам’яті Індика Віталія Васильовича став традиційним, а географія його учасників розширювалася з кожним роком, вийшовши за межі рідного краю.

14:15 20.01.2020

РОБОЧА НАРАДА

РОБОЧА НАРАДА

З метою вирішення актуальних проблем сьогодення 13 січня 2020 року сільський голова МАРИНА ВІРКО провела нараду за участю: секретаря, керуючої справами, начальників відділів та головних спеціалістів, директора центру надання соціальних послуг Плисківської сільської ради. Начальники відділів прозвітували про свою роботу, яка була виконана протягом тижня. Під час наради визначено актуальні питання діяльності сільської ради, щодо – перспективи створення інклюзивного класу; проведення Дня соборності; підготовки установ, що фінансуються із бюджету сільської радидо наступного опалювального сезону, недопущення перебоїв із постачанням палива та персональну відповідальність машиністів (кочегарів) за належний стан котелень; проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На нараді було узгоджено дні прийому громадян керівним складом Плисківської сільської ради та відділами сільської ради.

14:01 15.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора