A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Триває участь добровольців-пожежників Плисківськоі сільської ради в грантовому конкурсі «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях»

Дата: 24.04.2024 16:59
Кількість переглядів: 41

Шановні жителі Плисківськоі територіальної громади!
Триває участь добровольців-пожежників Плисківськоі сільської ради в грантовому конкурсі «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки фонду «Партнерство за силу України», що фінансується країнами партнерами та реалізується ГО «Добровольці-вогнеборці».
22-23 квітня 2024 року представники команди нашої громади взяли участь в навчальному візиті, який є одним із етапів даного проєкту.
Навчальний візит для учасників та учасниць проєкту відбувся на Львівщині.
22 квітня команди Плисківськоі сільської ради, Глухівськоі міської ради, Балаклійськоі міської ради в межах навчального візиту відвідали клас безпеки у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 Яворівської громади, Бунівську добровільну пожежну команду Яворівської громади. Добровольці Бунівськоі ДПК ознайомили гостей із історією створення команди. Візит продовжив огляд матеріального забезпечення, підготовки і можливостей ДПК Завʼязанців Мостиськоі громади та ДПК Малих Мокрян Судововишнянськоі громади.
23 квітня учасники та учасниці проєкту мали можливість відвідати Оброшинську громаду, де ознайомилися із історією створення місцевої ДПК, досвідом роботи з міжнародними партнерами, комунікацією з ДСНС тощо.
На завершення керівник навчального візиту Василь КУНДРИК спільно із представниками команд- учасниць проєкту провів обговорення спостережень з даного візиту, питань щодо розвитку ДПК( організаційно- правової форми, людських ресурсів, облаштування депо тощо).
Учасники та учасниці проєкту отримали необхідну, змістовну інформацію, вагомий, корисний, практичний досвід.
Щиро вдячні організаторам візиту та колегам.
Участь у конкурсі триває.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора