A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Уповноважений орган з питань пробації

#пробація_Борзна З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності

       Щорічно, 23 серпня,  українці відзначають День Державного Прапора. За офіційною версією, 23 серпня 1991 року - після провалу путчу в Москві - група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор у сесійний зал Верховної Ради. Освячення прапора було проведено священиком УАПЦ Петром Бойком. Якраз до цієї події і прив'язаний Указ Президента України, Л.Кучми, «Про День Державного Прапора України» № 987/2004, написана відповідна картина на стіні ВРУ, а цей прапор, як реліквія, урочисто зберігається під склом в музеї ВРУ. Наступного дня Україна проголосила незалежність.

09:24:28 29.08.2022

#пробація_Борзна Консультування клієнтів пробації

        Вже шість років минуло із часу створення державних інституцій, які забезпечують людям безоплатний доступ до юридичних послуг – бюро правової допомоги. Бюро правової допомоги - це всеукраїнська мережа точок доступу до безоплатної правової допомоги, активного поширення правової інформації та доступу до правових консультацій на рівні територіальних громад. Діяльність бюро правової допомоги передусім спрямована на підвищення правової грамотності мешканців сільської місцевості та малих міст. Важливою діяльність даної організації є і для клієнтів органів з питань пробації, оскільки ця категорія осіб потребує уваги всіх органів, установ та організацій, які хоч якоюсь мірою здатні покращити життя засуджених. Що в свою чергу приведе до зменшення кількості повторних кримінальних правопорушень серед цих осіб.

09:57:21 05.07.2022

#пробація_Борзна Проведення роботи в період війни

            На даний час в нашій країні введено «воєнний стан» (особливий правовий режим, що було введено в Україні у зв’язку з військовою агресією російської федерації), що не може не відображатись на житті кожного українця. Комусь, рятуючи життя та здоров’я своє та рідних, довелось залишити домівку та все своє майно і виїхати в інший регіон України або до іншої держави. Комусь, взявши до рук зброю, йти обороняти наше з вами майбутнє, як вільних у своєму виборі та праві жити так, як ми того бажаємо та гідні, українців. Кожен вносить свій внесок до нашої спільної перемоги: хтось перераховує кошти для допомоги Збройним Силам України, хтось пече та передає захисникам пиріжки та дитячі малюнки, хтось допомагає внутрішньо переселеним сім’ям, а хтось продовжує виконувати свої обов’язки, забезпечуючи тим самим безпеку нашого суспільства. Але всі ми, кожного дня цієї боротьби, молимось за наших військових, за нашу перемогу і скоріше повернення до нормального, мирного життя країни - УКРАЇНА.  

14:00:25 02.06.2022

#пробація_Борзна Єдиний реєстр засуджених та осіб, узятих під варту, та підсистема «КАСАНДРА» - новий етап розвитку пробації

В Україні за підтримки Проекту ЄС «Pravo-Justice» та EDGE розроблений та уведений у тестову експлуатацію Єдиний реєстр засуджених та осіб, узятих під варту, і це новий етап розвитку пробації, що забезпечить перехід на електронне ведення справ клієнтів пробації.

16:34:01 10.02.2022

#пробація_Борзна Дякуємо за плідну співпрацю та запрошуємо нових волонтерів

       З метою покращення соціально-виховної роботи  з клієнтами пробації, Ніжинським районним сектором №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області 31.01.2020р. було підписано договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією з Олександром Носенко, який також був раніше засудженим,  а на даний час, допомагає іншим змінити своє життя на краще.

13:31:25 17.01.2022

Всеукраїнський флешмоб

Доброю традицією для України стала щорічна загальнонаціональна акція, присвячена українській мові - всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Він не має на меті перевірки грамотності конкретної особи, а задуманий як своєрідний флешмоб-акція єднання навколо рідної мови. Перший такий радіодиктант відбувся в травні 2000 року до Дня Кирила та Мефодія (24 травня) й із нагоди перепоховання Тараса Шевченка.

16:58:32 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора