A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Уповноважений орган з питань пробації

#пробація_Борзна Покращуємо взаємодію з судом

14  липня  2020року старший інспектор Борзнянського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області Антоніна Галата  взяла участь в круглому столі з працівниками  Борзнянського районного суду Чернігівської області. Під час круглого було обговорено питання, які виникають при виконанні рішень суду працівниками органу з питань пробації, зокрема терміни направлення рішень суду на виконання,  зберігання особових справ осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, направлення повідомлень про виконання рішень суду щодо осіб, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських та суспільно корисних робіт та багато іншого.

10:03:47 17.07.2020

#пробація_Борзна ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ОСІБ, ЗВІЛЬНЕНИХ ВІД ВІДБУВАННЯ ПОКАРАННЯ З ВИПРОБУВАННЯМ В РАЗІ НЕВИКОНАННЯ УМОВ, ВСТАНОВЛЕНИХ ВИРОКОМ СУДУ

В умовах сьогодення, наша судова система все більше спрямована не на ув’язнення осіб, які вчинили злочини, а на їх виправлення в соціумі. Так , до осіб, засуджених за злочини невеликої та середньої тяжкості, здебільшого застосовується звільнення від відбування покарання з випробуванням. При цьому, судом  на особу покладається виконання  певних обов’язків, за умови виконання яких та не вчинення особою повторних злочинів,  після закінчення іспитового строку, особа звільняється від відбування покарання.

10:51:42 12.06.2020

#пробація_Борзна З нагоди річниці Перемоги у Другій світовій війніі

    Початок травня для всіх нас традиційно пов’язаний з пам’яттю про події Другої світової війни. 8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

10:54:20 12.05.2020

#пробація_Борзна Діяльність органу пробації в умовах карантину

В зв’язку з поширенням в нашій країні пандемії «COVID-19» Борзнянський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

12:46:51 24.04.2020

#пробація_Борзна Діяльність органу пробації в умовах карантину

В зв’язку з поширенням в нашій країні пандемії «COVID-19» Борзнянський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

12:46:05 24.04.2020

#пробація_Борзна Залучення волонтера в Борзнянському районному секторі

             Так, одним з чинників успішної діяльності  уповноважено органу з питань пробації є залученням до неї волонтерів, які, в подальшому надають працівникам допомогу в проведенні з клієнтами пробації соціально – виховної роботи.

10:31:17 18.03.2020

#пробація_Борзна Волонтерська діяльність в Борзнянському районному секторі

             Успішна діяльність будь – якої  установи чи організації, що несе в собі певну роботу з людьми, невідривно пов’язана з залученням відповідних партнерів (будь – то інші суміжні установи чи організації  або  ж певні особи, які здатні позитивно вплинути на результати проведеної роботи). 

10:04:37 20.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора