Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

День бібліотек

День бібліотек

Голова Плисківської ОТГ Марина Олександрівна Вірко привітала бібліотекарів зі святом. Приєдналися до привітань творчі колективи ОТГ, поздоровили присутніх піснями. Користуючись моментом, Марина Олександрівна вручила Сиволозькому вокальному колективу «Калина» чоловічі українські рубашки для виступів. Дорогі наші бібліотекарі, вітаємо Вас зі святом! Бажаємо, щоб необхідність ролі книжок у свідомості сучасності посилюється, щоб у бібліотеках завжди було багато читачів, які люблять і бережуть книги!

08:58 01.10.2018

Подяка сиволожців за дорогу голові ОТГ

Подяка сиволожців за дорогу голові ОТГ

Мешканці села Сиволож дякують голові Плисківської ОТГ Вірко Марині Олександрівні та бригаді робітників ФОП "Адаменко Л.А." за проведені ремонтні роботи доріг.

08:48 01.10.2018

100-річчя з дня народження Сухомлинського у Сиволозькій школі

100-річчя з дня народження Сухомлинського у Сиволозькій школі

28 вересня Сиволозька ЗОШ l-lll ст. Плисківської ОТГ відзначала 100 -річчя з дня народження Великого Добротворця В.О.Сухомлинського . Школа працює над впровадженням ідей педагога в життя. Свято добре продумане, змістовне, цікаве, захоплююче, повчальне. Програма передбачала літературну композицію, відеофрагменти з життя Сухомлинського, презентацію про досягнення школи, відкритий урок у 3-4кл."Людина починається з добра". По закінченню свята старшокласники, вчителі, гості посадили сад з фруктових дерев, скуштували смачного короваю. Дякуємо працівникам , учням школи за організацію та проведення свята. Нехай ваша школа стане школою радості для учнів, школою творчості для вчителів та школою спокою для кожної родини.

08:50 28.09.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

23 вересня відзначила свій День народження бухгалтер Плисківської сільської ради Світлана Анатоліївна Колесник. Колеги привітали іменинницю, побажали всього найкращого, вручили подарунки. 

15:55 24.09.2018

З народженням дитини!

З народженням дитини!

Голова ОТГ Вірко Марина Олександрівна привітала родину Кахира з народженням дитини та вручила сертифікат на 5 000 грн. Вітаємо Вас, хай дитинка росте здоровою та щасливою!????????????‍????‍????????????????????

14:42 24.09.2018

Продовження благоустрою

Продовження благоустрою

Продовжуються роботи по благоустрою територій Плисківської ОТГ. Нещодавно була проведена засипка та грейдеровка грунтових доріг у селі Сиволож.

14:41 24.09.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

23 вересня відзначив свій День народження спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Плисківської с/р Олександр Деркач. Колеги привітали іменинника, вручили подарунки.

09:17 23.09.2018

Свято квітів та врожаю У Плисківській ЗОШ

Свято квітів та врожаю У Плисківській ЗОШ

21 вересня у Плисківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося Свято квітів і врожаю. Цього дня у приміщенні школи була дуже гарна виставка виробів учнів усіх класів: від першого до десятого. Назва свята говорить сама за себе: вироби виготовлені з овочів, фруктів, ягід і квітів. Можна було побачити і осінні квіткові композиції, і тваринок, пташенят із яблук та помідорів, і дивовижні паралельні світи - справжній город, тільки зменшений у рази, на якому також ростуть овочі, а біля - підбирають зерно маленькі курчата. Тож, ходімте, подивитесь чудо-виставку на наших світлинах???? До речі, школярі були нагороджені грамотами, подяками та дипломами.

14:36 21.09.2018

З народженням дитини, родино Долід!

З народженням дитини, родино Долід!

Голова Плисківської ОТГ Вірко М.О. вручила грошовий сертифікат на 5 000 грн сім’ї Долід. Такий сертифікат надається при народженні дитини кожній родині. Для цього необхідно подати необхідні документи. Вітаємо молоду маму із народженням первістка! Бажаємо рости здоровими та щасливими!

14:31 21.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора