Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня залізничника та Дня працівника соціальної сфери

Святкування Дня залізничника та Дня працівника соціальної сфери

2 листопада 2018 року з нагоди Дня залізничника та Дня працівника соціальної сфери в Плисківській об'єднаній територіальній громаді відбувся святковий концерт за участі дитячого хореографічного колективу "Веселка" та жіночого вокального ансамблю "Берегиня" Плисківського будинку культури. Від імені сільського голови з вітальним словом виступив заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Кравченко Сергій Михайлович. Він привітав пенсіонерів - залізничників та соціальної сфери квітами та грамотами за багаторічну плідну працю та високий професіоналізм. Також привітали працюючих в соціальній сфері та колективи працівників залізниці, вручивши їм невеликі подарунки. Побажали здоров'я, щастя, творчих успіхів, натхнення та професійних досягнень.

13:00 02.11.2018

12 сесія VII скликання Плисківської с/р

12 сесія VII скликання Плисківської с/р

2 листопада відбулась 12 сесія VII скликання Плисківської сільської ради. Проводила засідання голова Плисківської ОТГ Вірко Марина Олександрівна. В обговоренні питань брали участь депутати с/р, начальники відділів с/р, а також, радник з питань місцевих фінансів Чернігівського ЦРМС Мельник Олександр Григорович. Обговорювались такі питання: про бюджет Плисківської ОТГ на 2018 рік, про затвердження Програми розвитку молодіжної політики Плисківської сільської ради, земельні питання тощо.

09:09 02.11.2018

Комісія зі справ дітей

Комісія зі справ дітей

2 листопада 2018р. відбулось чергове засідання комісії зі прав дитини, на якому були розглянуті питання сімей,

09:03 02.11.2018

Великозагорівці збирають допомогу для Борзнянської ЦРЛ

Великозагорівці збирають допомогу для Борзнянської ЦРЛ

Жителі Великої Загорівки активно долучилися до ініціативи Плисківської сільської ради щодо збору сільськогосподарської продукції для Борзнянської центральної районної лікарні. Вчора разом з Кондратенком Володимиром Івановичем та Колядичем Віктором Юрійовичем гужовим транспортом збирали по четвертому виборчому округу картоплю, моркву, капусту, столові буряки в тих жителів села, які самостійно не мали змоги доставити продукцію до будинку культури. Ми були приємно здивовані небайдужістю наших людей, адже кожен вніс свій посильний внесок у благородну справу.

09:47 29.10.2018

Покладання квітів

Покладання квітів

28 жовтня в Україні відзначають День визволення від фашистських загарбників — національне свято, присвячене вигнанню військ нацистської Німеччини з території України військами Червоної Армії в 1944 році. У селі Плиски голова ОТГ Марина Олександрівна Вірко з працівниками сільської ради віддали данину пам'яті воїнам, загиблим у боях за визволення України, та мирним жителям, що постраждали від дій фашистських окупантів.

09:53 28.10.2018

З Днем автомобіліста!

З Днем автомобіліста!

День автомобіліста в Україні щороку святкують в останню неділю жовтня. У 2018 році цей день припадає на 28 жовтня. Це офіційне свято всіх працівників дорожньо-транспортної галузі – не лише тих, хто за кермом. Офіційно День автомобіліста і дорожника, або День водія, як його називають в народі, святкують в Україні з 1993 року. Це свято заснували, щоб показати важливість роботи працівників автотранспорту та дорожної галузі – наскільки вони спрощують наше життя і роблять його зручнішим. Головними винуватцями свята є професійні водії – шофери автобусів, трамваїв, тролейбусів, вантажівок тощо. Також День автомобіліста стосується людей, які обслуговують транспортні засоби та займаються їхнім виробництвом – шиномонтажників, автослюсарів, механіків, автомобільних інженерів і конструкторів, керівників і співробітників транспортних підприємств. Водночас День автомобіліста святкують не лише професійні водії чи працівники автодорожньої галузі, а й любителі – всі, хто водить машину. У Плисківській ОТГ привітали професійних водіїв зі святом добрими побажаннями та маленькими подарунками.  Тож, вітаємо всіх водіїв, працівників автотранспорту та дорожної галузі з Днем автомобіліста!

09:42 28.10.2018

Допомога сиволожців Борзнянській ЦРЛ

Допомога сиволожців Борзнянській ЦРЛ

Жителі с.Сиволож підтримали ініціативу керівництва Плисківської сільської ради по збору сільськогосподарської продукції на потреби Борзнянської ЦРЛ.

09:40 28.10.2018

12 виконком Плисківської с/р

12 виконком Плисківської с/р

26 жовтня відбулося 12 засідання виконкому Плисківської с/р. Розглядали такі питання: про утворення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, про податки та збори, про проведення інвентаризації грошових коштів, мат.цінностей та розрахунків, про стан криміногенної ситуації на території с/р, про роботу закладів культури Плисківської ОТГ, про затвердження актів обстеження на видалення дерев на території Плисківської сільської ради.

09:31 26.10.2018

Помер ветеран ВОВ Бець С.Ф.

Помер ветеран ВОВ Бець С.Ф.

25 жовтня у с. Сиволож помер останній учасник бойових дій, ветеран Другої світової війни, інвалід І групи Бець Степан Федорович. не доживши до 92 - річчя. Доля не була прихильною до ветерана. Сім"я була розкуркулена. Рано втратив батька, двох сестер. Нацисти у 1942 р. вивезли його 15 - річним підлітком на примусові роботи до Німеччини. Там 4 місяці перебував у концтаборі, потім тяжко працював на заводі та на господаря. На початку 1945 р. після звільнення призваний у діючу армію(555 стрілковий полк, 127 стрілкова дивізія), де був зам.командира мінометного підрозділу. Брав участь у звільненні Праги, Відня. Демобілізувався на початку 1950р. Нагороджений медаллю Жукова, орденом " За мужність" ІІІ ступеня. Ветеран праці, трудовий стаж 61 рік. Молодому поколінню - приклад для наслідування. Вічна пам'ять, царство небесне Вам, дорогий ветеране!

09:38 25.10.2018

11 сесія VII скликання Плисківської сільської ради

11 сесія VII скликання Плисківської сільської ради

17 жовтня відбулася 11 сесія VII скликання Плисківської сільської ради. Обговорювалися такі питання:  про внесення змін до рішення про сільський бюджет ОТГ на 2018 р., про Плисківську публічну бібліотеку: статут, структуру і штат, про Цільову соц. програму розвитку цивільного захисту, про амбулаторію загальної практики сімейної медицини у Плисках, про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади і земельні питання.

11:28 19.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора