Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем народження!

З Днем народження!

20 вересня 2018 року відзначила свій День народження Ірина Дмитрівна Довгаль - бухгалтер Плисківської сільської ради. Голова ОТГ Марина Олександрівна Вірко разом із колективом подарували подарунки, побажання. З Днем народження!

14:25 20.09.2018

Теренова гра на базі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Теренова гра на базі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Насичені дні видалися для підлітків, які з 14 по 16 вересня 2018 року брали участь у "Тереновій грі", яка проходила за сприяння ГО ''Дозір ''Крук'' і Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА на базі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. с. Плиски Борзнянського району. Мета гри: підвищення рівня національної свідомості та історичної обізнаності молоді, забезпечення всебічного розвитку дітей та молоді, популяризації здорового та безпечного способу життя, формування людських цінностей.  Програма гри розроблена, орієнтуючись на вікові особливості дітей, включає вишколи з тактики, стрільби, розвідки, військової медицини, мінної справи, самозахисту, занять з туризму та історії.  Гра вчила підлітків самостійності, дисципліни, відповідальності, не розгубитися в будь-якій життєвій ситуації. Дякуємо організаторам гри! "Теренова гра" потрібна, корисна. Учасники задоволені!

14:32 18.09.2018

Візит експертів з Польщі: стратегія розвитку громади

Візит експертів з Польщі: стратегія розвитку громади

18 вересня до Плисківської ОТГ завітали представники з Польщі: Роберт Жарковський - експерт проекту "Фонд Розвитку Місцевої Демократії" регіональний осередок у Щечині, Олексій Пасічник - експерт проекту "Польсько-Українська Господарча палата" та Наталія Гмурковська - експерт проекту "Фонд розвитку місцевої демократії" регіональний осередок в Любліні.  На зустрічі окрім експертів з Польщі були присутні голова Плисківської громади Марина Вірко та члени майбутньої робочої групи, що буде працювати над розробкою "Стратегії громади".  Експерти презентували ідею проекту та розповіли про етапи реалізації, стратегічне планування та місцевий розвиток за участю мешканців громади. Провели практичне заняття, на якому учасники визначили проблеми та ресурси ОТГ.

11:10 18.09.2018

Показ фільму на День батька

Показ фільму на День батька

День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні статусу офіційного це свято не має. Наразі День Батька відзначається в Україні в третю неділю червня або в третю неділю вересня. На честь свята для учнів Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у сільському будинку культури показали художній фільм "Ми купили зоопарк". Кіно розкриває саме роль батька у житті дітей: Бенджамін Мі після смерті дружини сам виховує сина і доньку. Він вирішує трохи змінити життя, і переїхати з мегаполіса в тихе і спокійне місце. Бенджамін набуває кілька гектарів землі з гарним і великим будинком. На цій території також знаходиться зоопарк, який переживає не найкращі часи. Так для головних героїв фільму починається нове життя, наповнене смішними ситуаціями і різними курйозами. Сімейство Мі чекає зустріч з новими друзями, боротьба за життя своє та зоопарку.

11:08 17.09.2018

Форум зі стратегічного планування громад

Форум зі стратегічного планування громад

Голова Плисківської ОТГ Марина Вірко, заступник з питань діяльности виконавчих органів ради Сергій Кравченко, керуюча справами виконкому Людмила Лебедь і головний спеціаліст з написання інвестиційних проектів Дмитро Ревенок були присутні на форумі зі стратегічного планування громад Чернігівської та Київської областей "Підтримка реформи місцевого самоврядування - впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної та Західної України". Експерти, які реалізують проекти у Чернігівській і Київській областях, поділилися своїм досвідом, розповіли про стратегічне планування та місцевий розвиток, про методологію та знаряддя, які використовують у своїх практиці.  Представники об'єднаних територіальних громад також розповіли про свій досвід, про ОТГ в цілому. Вже завтра вони відвідають Плисківську ОТГ, зустрінуться з робочою групою, яка буде займатися написанням стратегії нашої громади.

11:04 17.09.2018

День батька у Плисківському ЗДО "Веселка"

День батька у Плисківському ЗДО "Веселка"

17 вересня у ЗДО "Веселка" с. Плиски відбулося святкування Дня батька. Завдяки вихователям дітки підготували пісні, танці та конкурси, у яких змагалися разом зі своїми татками. Так, у першому конкурсі батькам довелося серед купи дитячого одягу шукати курточку своєї дитини. У наступному конкурсі дітки наввипередки годували батьків кашею. Тож, привітання зі святом видалося дуже веселим, а найголовніше - кожен тато присвятив час своїй сім'ї, як і годиться у День батька.

10:59 17.09.2018

Прийом громадян у с. Махнівка

Прийом громадян у с. Махнівка

13 вересня голова Плисківської ОТГ Марина Олександрівна Вірко провела виїзний прийом громадян у с Махнівка. На зустрічах із жителями також були присутні начальник земельного відділу Тетяна Газнюк, спеціаліст соц.захисту Світлана Кутовець та юрист Юрій Кудра.

16:26 14.09.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

8 вересня відсвяткувала свій День народження голова Плисківської ОТГ Марина Олександрівна Вірко, отримала чимало привітань, зокрема, від працівників Плисківської сільської ради.  Марино Олександрівно, вітаємо Вас з Днем Народження! Бажаємо завжди залишатися такою ж життєрадісною, уважною, креативною та цілеспрямованою. Бажаємо Вам творчих успіхів і натхнення, а також, звичайного людського щастя!

15:35 08.09.2018

Як День села у Великій Загорівці святкували

Як День села у Великій Загорівці святкували

8 вересня у селі Велика Загорівка Плисківської ОТГ відзначили День села. Урочисту частину відкрила в. о. старости Смалій О.П. Великозагорівці отримали привітання і подарунки від голови Плисківської об’єднаної територіальної громади Вірко М.О., депутата Чернігівської обл.ради Іванова Д. В., представника депутата Верховної ради В. Давиденка Галепи М.Г. та інших шановних гостей.  Свято видалося напрочуд домашнім і затишним. Місцеві аматорські колективи підготували яскравий концерт із піснями, танцями, а надворі частували всіх бажаючих смачним кулішем.  Змістовною була і виставка робіт місцевих майстрів, свято квітів і ярмарка кондитерських виробів за участю учнів школи та дитячого садка.,  Було місце і для печалі: віддали шану загиблим воїнам АТО Юрію Савченку та Володимиру Лестусі, а також, полеглим солдатам часів Другої світової війни. На їхню честь відбулися спортивні змагання, показ презентації «В той день, коли закінчиться війна» і покладання квітів до пам’ятників і обелісків. Закінчився день вдало: гучними й веселими піснями гурту «Шанс», святковою дискотекою та фаєр-шоу.

15:30 08.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора