Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

Шановні жителі та гості Плисківської ТГ!!!

Війна триває, тому кожна повітряна тривога - це ризик для життя. Почувши сигнал " Повітряна тривога!", негайно перейдіть в найближче укриття, перебувайте у ньому до сигналу " Відбій повітряної тривоги". Звертаємося до Вас з проханням не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Будьте відповідальними до власної безпеки та безпеки ваших рідних. У зв'язку зі збільшенням загрози повітряних атак з боку рф 23.08.2023-24.08.2023 року будьте особливо пильні та уважні! З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО

08:28:07 21.08.2023

Шановні жителі Плисківської ТГ!

Через підрив Каховської ГЕС значна частина жителів Херсонщини змушена евакуюватися у безпечні місця. Через те, що люди не мали часу на збори, все, що вдалося забрати з підтоплених будинків – дітей, документи та домашніх улюбленців. Тому багатьом із них зараз необхідна підтримка та різноманітні речі для життя. Така сім'я прибула і у нашу громаду, їм необхідна фінансова підтримка. Сім'я проживає в с. Сиволож та має такий склад: Гончарук Н. І.-мама, Гончарук Н.І. -син, Гончарук В.І. -син, Бобошко Н. В. - бабуся. Реквізити картки:UA 623524570000026203500432374 Ощадбанк. Не залишаймося осторонь, чужого горя не буває. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

08:37:08 18.08.2023

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Шановні жителі Плисківської ТГ! На наше звернення, ініційоване депутатами Плисківської сільської ради, до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області, щодо здійснення ремонту автомобільної дороги на відрізку Велика Загорівка - Плиски надійшла відповідь.

16:06:50 15.08.2023

Повідомте мене про вакансію

Шукаєте роботу? Прискорити пошук та зробити його більш ефективним допоможе онлайнсервіс служби зайнятості «Повідомте мене про вакансію» https://bit.ly/3Qw9guI

16:51:57 14.08.2023

До уваги жителів Плисківської ТГ!

За повідомленням представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Чернігівській області Ірини Сенченко, з червня 2023 року на Чернігівщині, як і в Україні загалом, введено в дію тестове мовлення державного мультиплексу цифрової телемережі (МХ-7).

12:00:16 10.08.2023

Служба зайнятості інформує «єРобота»: на Чернігівщині 174 переможці по «Власній справі» й 1 – по програмі «Грант для ветеранів»

      За час дії програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» (з липня минулого року) позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 174 мешканці області. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн.

10:30:04 10.08.2023

Як подати заяву на призначення пільги з оплати житлово-комунальних послуг онлайн

Подати документи на оформлення пільги можна online – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.  Пропонуємо покроковий алгоритм дій.  Перед тим, як приступити до подання заяви готуємо скановані копії необхідних документів, зроблені з оригіналів.  Заходимо на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/) та авторизуємось за допомогою кваліфікованого електронного підпису.  В особистому кабінеті на панелі зліва в розділі “Комунікації з ПФУ“ обираємо опцію “Заява на житлову субсидію чи пільгу“.  Надаємо згоду на дистанційне інформування та натискаємо кнопку “Продовжити”.  У спливаючому вікні “Заяви на житлову субсидію чи пільгу” обираємо саме той розділ, який потрібний для призначення пільги.  Зайшовши в розділ “Заява про внесення відомостей до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають на пільги“, заповнюємо електронну форму.  Додаємо до заяви підготовлені скан-копії документів.  Надаємо згоду на передачу та обробку персональних даних та натискаємо кнопку “Сформувати заяву“, розміщену в кінці онлайн-форми.  Перевіряємо дані сформованої заяви та надсилаємо до Пенсійного фонду України.  Зайшовши в розділ “Заява про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу”, крім загальних даних про заявника, зазначаємо усі необхідні дані.  Додаємо відомості про житлово-комунальні послуги, дані про домогосподарство, членів домогосподарства (учасників звернення), інформацію про доходи-витрати членів домогосподарства.  Надалі повторюємо всі дії, як і при подачі заяви про внесення відомостей до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги: надаємо згоду на передачу та обробку персональних даних, натиснувши кнопку “Сформувати заяву”, перевіряємо правильність заповнення сформованого документа та надсилаємо заяву до Фонду.  Детальніше: https://tinyurl.com/33fm4zhw

10:28:57 09.08.2023

Гроші ходять за людиною…

Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з профнавчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.

15:17:41 08.08.2023

Актуальні пропозиції роботи від служби зайнятості

Шукаєте роботу? У базі даних обласної служби зайнятості – понад тисячу пропозицій, серед яких обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку актуальних на сьогодні вакансій увійшли такі:

15:00:11 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора