Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

«Ми всі маємо допомагати переселенцям, бо на їхньому місці міг опинитися кожен з нас»

Так на «круглому столі», що відбувся сьогодні в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості, сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник. Участь у заході, який пройшов у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», взяли представники місцевої влади, служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці.

10:37:06 20.09.2023

До уваги жителів Плисківської ТГ!

 Шановні жителі Плисківської ТГ! У зв'язку із впровадженням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС) у відділі ЦНАП для реєстрації таких видів допомог: - допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування; - допомогу на дітей одиноким матерям; - допомогу при усиновленні дитини; - допомогу малозабезпеченим сім'ям; - допомогу особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю. Реєстрація заяв на дані допомоги відбувається з затримкою, після вирішення всіх технічних питань, роботу буде відновлено. Не хвилюйтесь, всі виплати будуть здійснюватись з дня подання заяви. З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

08:13:45 20.09.2023

Бізнес на новому місці – цілком реально…

Про це красномовно свідчить історія переселенки Євгенії Голуб, яка скористалася можливістю отримати мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» та відкрила експрес-перукарню.

16:30:16 19.09.2023

Ти як?... Служба зайнятості пропонує базовий курс самодопомоги

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

10:29:11 15.09.2023

ПРЕС-РЕЛІЗ Увага! Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

          Державна служба зайнятості долучилася до проведення інформаційної кампанії, ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка триватиме упродовж вересня-жовтня поточного року. Мета – збільшити кількість внутрішніх переселенців, які знайшли роботу.

15:39:43 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора