A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних сил України, військовозобов’язані! Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем Збройних сил України! Незважаючи на труднощі, українським військовим вдалося відстояти незалежність батьківщини, захистити власний народ від агресора, а також відновити обороноздатність Збройних сил. Саме Ви – українські воїни, віддані до останнього присязі - є обличчям нової української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле. Дякую кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок. Шановні військовослужбовці, бажаю вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, добра та щастя, мирного неба над Україною! З повагою, сільський голова МАРИНА ВІРКО

08:17:09 06.12.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ РЯТІВНИКА

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО від себе особисто, від депутатського корпусу, виконавчого комітету, Плисківської сільської ради щиро вітають рятівників, працівників і ветеранів цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом –Днем рятівника! День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але також громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Професія рятівника важка і небезпечна, як прийнято говорити – для справжніх чоловіків. Неважливо, де сталася природна чи виробнича катастрофа, терористичний акт або виникла будь-яка інша ситуація, здатна забрати життя людей, загони рятівників негайно відправляються на допомогу. Їм доводиться занурюватися в глибину озер та річок, щоб врятувати; «розрізати» постраждалі при аварії автомобілі і витягувати поранених. Ця робота не існує без щоденної, монотонної, виснажливої праці тисяч людей, які щохвилини по всій країні в містах і селах виїжджають до місць різних лих, щоб допомогти своїм співгромадянам. Ми пам’ятаємо й шануємо героїчний подвиг людей, що за покликом серця першими прибули на Чорнобильську АЕС, та ціною власного життя і здоров’я зупинили ядерну катастрофу та врятували весь світ. Представники ДСНС гідно виконують поставлені перед ними завдання – щодня приборкують сотні пожеж, протистоять повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам грунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям, а головне – рятують життя людей. Дозвольте, цього святкового дня побажати міцного здоров'я вам і вашим родинам, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. У святковий час для вас нашу прийміть вдячність. Щиро дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян.

03:53:23 17.09.2020

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО ОЛЕНІ СМАЛІЙ - в. о. старости села Велика Загорівка Плисківської ОТГ!

Сьогодні свій День народження святкує ОЛЕНА СМАЛІЙ - в. о. старости села Велика Загорівка Плисківської ОТГ! Шановна ОЛЕНО ПЕТРІВНО! Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО від себе особисто, від депутатського корпусу, виконавчого комітету, колективу Плисківської сільської ради щиро вітають Вас з нагоди Дня народження! Ваш професіоналізм і багаторічний досвід роботи, в органах місцевого самоврядування, здобули Вам авторитет мудрої людини та успішного керівника. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення на благо Великозагорівського старостинського округу Плисківської громади. Нехай Боже благословення, людська довіра і допомога супроводжують Вас в житті. Бажаємо Вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі, а у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів!

07:57:53 14.09.2020

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ ПЕРУКАРА!

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО від себе особисто, від депутатського корпусу, виконавчого комітету Плисківської сільської ради вітає перукарів з їх професійним святом, яке вони відзначають сьогодні, 13 вересня - Днем перукаря. Це свято святкують усі перукарі, які створюють клієнтам імідж за допомогою чудо-ножиць та чарівних рук. Перукарі – справжні чарівники! Кількома помахами рук і гребінця ви робите красивішими і чоловіків, і жінок. У професійне свято бажаємо вам, щоб чари панували не тільки на роботі, але і в житті. Нехай здійснюються всі ваші мрії, а трудові будні приносять тільки радість. Бажаємо приємних і вдячних клієнтів, високого професіоналізму, цікавих ідей, креативного підходу, особистого щастя та добробуту. Нехай життя приносить вірну любов, щоденну радість і вдачу.

08:01:45 13.09.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ ПІДПРИЄМЦЯ УКРАЇНИ!

  Шановні підприємці-платники податків! Голова Плисківської сільської ради  МАРИНА ВІРКО від себе особисто, від депутатського корпусу, від виконавчого комітету Плисківської сільської ради щиро  вітає Вас з професійним святом – Днем підприємця України!

07:20:30 06.09.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З Успінням Пресвятої Богородиці

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, депутатський корпус, виконавчий комітет, колектив ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ щиро вітають всіх жителів громади та її друзів з Успінням Пресвятої Богородиці! Нехай Пресвята Діва благословить кожен Ваш день і наповнить його тихим, добрим, родинним щастям. Бажаємо Вам, щоб у Вашому житті завжди вистачало хліба, тепла і любові. Щастя і злагоди в родинному колі.

09:41:11 28.08.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛЬЗІ ЄСИПЕНКО - ГОЛОВНОМУ СПЕЦІАЛІСТУ З ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО найщиріші привітання адресує прекрасній, чарівній жінці ОЛЬЗІ ЄСИПЕНКО з нагоди її ДНЯ НАРОДЖЕННЯ! МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА від себе особисто, від імені колективу Плисківської сільської ради щиро вітає Вас, шановна ОЛЬГО ІВАНІВНО, із Днем народження! Ми високо цінуємо вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили вам заслужений авторитет і повагу серед колег. Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.

12:42:28 19.08.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ЯБЛУЧНИМ СПАСОМ

19 серпня християни святкують Яблучний Спас, який також називають Преображенням Господнім. Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО щиросердечно вітає з цим світлим і по-справжньому великим святом всіх жителів Плисківської громади та друзів! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю! Це світле свято, що дарує надію і віру, тому насолоджуйтесь ним, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками! Сьогодні літо переходить в осінь, настає Преображення не тільки Господа нашого, але й природи. Приходить час для того, щоб їсти яблука і пекти пироги з ними. Сьогодні Богородиця в Раю роздає діткам гостинці й яблука з райського саду. Зі Спасом нас всіх! МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА бажає всім щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії в серці, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

08:55:55 19.08.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ЮВІЛЕЄМ ЗЕНЧЕНКО ВІРІ ІВАНІВНІ

22 липня 2020 року жителька с. Велика Загорівка Зенченко Віра Іванівна відмічає своє 80-річчя. Сільський голова МАРИНА ВІРКО привітала ювілярку та подякувала за активну громадянську позицію, великий внесок у розвиток Плисківськоі ОТГ, уважне відношення до проблем жителів села. Найвищі людські закони записані в кожного в серці. І завжди одним із найголовніших має бути – вірність обраній справі, своїй країні, своїй родині, любові до рідної землі. Всі ці якості має в своєму серці наша ювілярка якій сьогодні виповнюється 80 років. Добропорядна і мудра, людяна і любляча, віна завжди підставить своє плече допомоги, розрадить і порадить, підтримає. Віру Іванівну поважають всі, хто працював поруч із нею. З глибокою шаною і повагою в день Вашого ювілею ми шлемо Вам найщиріші слова поваги і шани від сільської ради. У цей святковий світлий день, Коли настав Ваш ювілей, Бажаємо щиро, від душі, Прожити 100, а може, й більше В здоров’ї, мирі та добрі.

19:00:16 22.07.2020

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СВІТЛАНИ БЕЗРУЧКО - ДЕРЖРЕЄСТРАТОРА ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні святкує свій День народження чарівна, прекрасна жінка СВІТЛАНА БЕЗРУЧКО - державний реєстратор Плисківської сільської ради. Сільський голова МАРИНА ВІРКО та колектив Плисківської сільської ради сердечно вітають Світлану Андріївну з Ювілеєм! У цей радісний і світлий день сердечно бажаємо Вам, шановна Світлано Андріївно, міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра, щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Нехай кожен Ваш день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки і приємні події, наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість й задоволення. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

16:42:51 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора