A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження Ніни ГОЛОВАНЬ депутата Плисківської сільської ради 8 скликання

05 грудня святкує свій день народження Ніна ГОЛОВАНЬ депутат Плисківської сільської ради 8 скликання. Шановна Ніно Петрівно! Вітаємо і бажаємо Вам, щоб кожен день повнився веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, задушевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя — в серце! Зі щирими вітаннями і побажаннями Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ, виконавчий комітет, депутатський корпус та колектив Плисківської сільської ради!

08:36:50 05.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження Стовби Тетяни Олексііївни

Сьогодні 03 грудня, свій День народження святкує хороша та щира людина, професіонал своєї справи, мудрий, розсудливий, виважений та відповідальний керівник, головний лікар Борзнянської міської лікарні - Стовба Тетяна Олексііївна! Шановна Тетяно Олексіївно, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, благополуччя, родинного затишку, процвітання та професійних успіхів. Ви є справжнім фахівцем своєї справи, Вас поважають, до Вас прислухаються - а це чимале досягнення у житті, тож нехай те добро, яке Ви робите для людей, повертається до Вас сторицею і Господь благословляє Вас на нові добрі справи! Хай Ваше життя буде щасливим, кожен новий день наповнюється лише успішними справами і радісними подіями, а підтримка близьких Вам людей супроводжує Вас впродовж усього життя! З найщирішими вітаннями Плисківський сільський голова Марина Вірко, колектив Плисківської сільської ради, депутатський корпус та виконавчий комітет.  

08:49:45 03.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ми не повинні забувати, що поруч живуть люди з інвалідністю, які першочергово потребують нашої уваги й підтримки, а також соціального захисту від держави. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, у тому числі травм, отриманих під час виконання професійних обов’язків. Держава гарантує особам з інвалідністю забезпечення широким спектром медико-соціальних послуг, лікарськими засобами і виробами медичного призначення, якісного та вчасного лікування, медичної реабілітації, спрямованої на відновлення порушених чи втрачених функцій організму та відновлення оптимального фізичного й соціального рівня життєдіяльності. Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю покликане привернути увагу людства до проблем осіб з інвалідністю, захист їхньої гідності, прав і благополуччя. Суспільство має усвідомлювати переваги, які воно отримує від участі осіб з інвалідністю в політичному, соціальному, економічному й культурному житті. Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя цих людей. З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю Плисківська сільська рада засвідчує свою повагу та бажає людям з інвалідністю міцного здоров’я, оптимізму, впевненості у своїх силах, незламного духу, спокою, добра у серці та родинного затишку. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:47:08 03.12.2021

17 листопада - Міжнародний День студента. Привітання сільського голови МАРИНИ ВІРКО

17 листопада - Міжнародний День студента.   Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, від себе особисто щиро вітаю студентство з їхнім святом - Днем студента, яке об'єднує молодь усього світу. Наше майбутнє залежить саме від вас, оптимістичних, енергійних та волелюбних, молодих людей. Ваш талант, знання, мудрість, досвід, відданість своїй справі стануть міцним фундаментом у розвитку України. Зичу вам творчої наснаги, наполегливості та успіхів у всіх починаннях. Хай ваші серця завжди будуть наповнені радістю, вірою, надією, любов’ю. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:58:23 17.11.2021

16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Привітання сільського голови МАРИНИ ВІРКО

Сьогодні, 16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ і від себе особисто щиро вітаю всіх причетних до творення українського медіапростору, з професійним святом. Ви інформуєте, викриваєте, аналізуєте, розважаєте, боретесь із суспільними вадами та хворобами, стоїте на захисті законності й правопорядку від тих, хто намагається їх порушувати. Ваш професіоналізм — сміливо говорити правду, бути на вістрі важливих подій, доносити слухачам і глядачам оперативну та корисну інформацію. Бажаю вам творчих успіхів, цікавих сюжетів, невичерпного натхнення, найвдячніших і відданих слухачів і глядачів. Нехай перо буде гострим, серце — чистим, а зв'язок із щастям — безперешкодним! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:02:55 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора