Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди Дня народження Олександра МАЗІЯ головного спеціаліста комунального майна та цивільного захисту Плисківської сільської ради

Сьогодні, 30 грудня, святкує свій День народження Олександр МАЗІЙ, головний спеціаліст комунального майна та цивільного захисту Плисківської сільської ради. Шановний, Олександре Івановичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем народження! Бажаю міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, дарує лише приємні події – успіхи в роботі, душевний комфорт, шану і авторитет. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:55:31 30.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Ювілейного Дня народження Почесного президента Футбольного клубу 'Єдність'' Михайла Миколайовича ГОЛИЦІ

Сьогодні, 29 грудня, свій 70 День народження святкує Почесний президент Футбольного клубу 'Єдність'' Михайло Миколайович ГОЛИЦЯ. Шановний Михайло Миколайовичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Ювілею! Бажаю Вам здоров’я, бадьорості духу, невичерпної енергії, добра, щастя, впевненості у завтрашньому дні і гарного настрою. Зичу, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

07:58:48 29.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня працівників архівних установ

Шановні працівники архівних установ! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ і від себе особисто щиро вітаю з Днем працівників архівних установ усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу, яка ґрунтується на документах, фактах і реальних подіях. Архівні матеріали – це безцінне джерело інформації про минуле і сьогодення України, про життя людини, суспільства і держави. Хочу побажати вам, щоб робочі дні обходились без зайвої метушні, а особисте життя — без особливих труднощів. Нехай потрібна інформація завжди буде під боком, а все, що потрібно для щастя, буде в ваших руках. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:26:42 24.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня працівники енергетичної галузі

Шановні працівники енергетичної галузі! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Плисківської сільської ради і від себе особисто щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня енергетика! Ефективне функціонування енергетичної галузі є запорукою результативної роботи всіх ланок господарства та комфортного життя кожного мешканця зокрема. Від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя суспільства. Завдяки вам, шановні енергетики, працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, ви створюєте світло і затишок у кожній оселі. Саме ви і в дощ, і в сніг, холод чи спеку намагаєтеся в найкоротший термін налагодити якісне електропостачання. Дякую вам за сумлінну і наполегливу працю! Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорого настрою, мирного неба і впевненості в завтрашньому дні! Нехай завжди зігріває вас вогник родинного тепла – джерело любові, віри та надії! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

09:03:15 22.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження Миколи Павловича БЕЦЯ депутата Плисківської сільської ради 8 скликання

Сьогодні, 20 грудня, свій день народження святкує Микола Павлович БЕЦЬ депутат Плисківської сільської ради 8 скликання. Шановний Миколо Павловичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаємо Вас з днем ??народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим. Нехай вас супроводжують не лише творчі успіхи і кар'єрний ріст, а й сімейний затишок і звичайне людське щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів у роботі, а робота своєю чергою приносила добробут і комфорт у Ваш дім. Зі щирими вітаннями і найкращими побажаннями, МАРИНА ВІРКО сільський голова Плисківської сільської ради.

13:39:39 20.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня святого Миколая

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю всіх жителів Плисківської територіальної громади із Днем Святого Миколая — світлим і радісним святом, яке першим сповіщає про наближення Нового Року та Різдва Христового! Це свято приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання, дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Всі з нетерпінням чекають цього свята, навіть дорослі, тому воно сповнене особливих сподівань і дивовижної атмосфери. У цей день наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти. Прийміть найщиріші вітання зі святом, яке обов'язково запам'ятається приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Нехай Святий Миколай оберігає всі родини нашого Плисківського краю та наповнить їх особливою радістю, злагодою та достатком, сімейним затишком і добром. Вірте в диво і робіть його самі! Зі святом Вас! З глибокою повагою і шаною, з найкращими побажаннями МАРИНА ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

07:56:48 19.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ Артема КАСЬЯНЕНКА з нагоди Дня адвокатури в Україні

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаємо Артема КАСЬЯНЕНКА з професійним святом - Днем адвокатури України та з почесною відзнакою його діяльності "ЛИЦАР УКРАЇНИ" Радою адвокатів Київської області. Шановний Артеме Миколайовичу! Прийміть наші щирі вітання. Бажаємо, щоб у кожній справі вдавалося виявляти впевненість і наполегливість, щоб кожен день приносив безперечну перемогу і справжній успіх, щоб життя було сповнене великих можливостей та перспективних ідей. Нехай насиченою і повною буде Ваша трудова діяльність. Здоров’я вам, розвитку, професійного зростання, перемог і задоволення! З повагою і шаною, з вдячністю і найкращими вітаннями і побажаннями, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

07:53:03 19.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня адвокатури в Україні

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю адвокатів і представників органів адвокатури України з професійним святом — Днем адвокатури! Почесна й нелегка місія з відстоювання справедливості вимагає від адвоката високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Адвокати — це люди, професійний обов’язок яких надавати юридичну допомогу громадянам і організаціям. Адвокати своєю діяльністю сприяють усуненню порушень законів, займаючи позицію захисту прав і законних інтересів громадян і організацій, і тим самим виконують професійний обов'язок і моральний борг перед суспільством. Сучасний розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави неможливий без належного функціонування правових інститутів, діяльність яких спрямована на захист прав і свобод людини. Нехай зігрівають ваше серце людське визнання і подяка, любов і доброта, а ваш професіоналізм, компетентність, послідовність і рішучість стануть запорукою плідної роботи, зразком служіння благородній меті — становленню та розвитку української держави. Бажаю вам щастя, здоров’я, родинного тепла, благополуччя, натхнення та успіхів у вашій нелегкій справі. Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Хай у ваших оселях та сердцях завжди буде мир та злагода! Мудрості вам, лицарі права, мужності й витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості і непохитності! З повагою і шаною, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.        

07:51:03 19.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня працівників державної виконавчої служби України!

Шановні працівники державної виконавчої служби України! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю вас з професійним святом. Державна виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни, у питаннях забезпечення виконання судових рішень. Робота державного виконавця достатньо складна, адже це повсякденне спілкування з десятками людей: учасниками виконавчого провадження, посадовими і службовими особами, керівниками підприємств – боржників. І ця робота постійно пов’язана з гострими конфліктними ситуаціями – вилученням і позбавленням боржників майна, виселенням громадян, розв’язанням корпоративних спорів. Уміння виконавця за таких обставин знайти правильні шляхи розв’язання конфлікту на законних засадах і при цьому забезпечити своєчасність, повноту і неупередженість примусового виконання рішень, ось ті основні завдання, які щодня постають перед державними виконавцями. У цей день бажаю вам мудрості нових професійних звершень, мужності і наполегливості у відстоюванні конституційних надбань українського народу. Натхнення вам та успіхів в роботі, щастя і злагоди в домівках, міцного здоров’я та благополуччя. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:30:37 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора