Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З НАПИСАННЯ СТРАТЕГІЇ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ  ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З НАПИСАННЯ СТРАТЕГІЇ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ

01 березня 2021 року за дорученням сільського голови Плисківської сільської ради Марини Вірко відбулося друге засідання робочої групи з написання Стратегії культурного розвитку Плисківської громади.

17:24 01.03.2021

ОПЕРАТИВНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

ОПЕРАТИВНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

 01 березня 2021 року за участі сільського голови Марини Вірко, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Вернигор, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ольги Гордієнко відбулася оперативна нарада керівників закладів освіти. Обговорювалися питання кадровоії політики закладів, дотримання протиепідемічних вимог в умовах карантину працівниками закладів освіти та інші. Нарада відбулася у конструктивному діалозі.

16:47 01.03.2021

Мери закликали керівництво держави збільшити відсоток зарахування ПДФО до місцевих бюджетів

Мери закликали керівництво держави збільшити відсоток зарахування ПДФО до місцевих бюджетів

25 лютого відбулося засідання Ради розвитку громад та територій, на якому виступили члени Правління Асоціації міст України. Чернігівщину представили мери Чернігова, Ніжина та Городні. Наповнення бюджетів громад - одне із важливих питань, яке обговорювали на засіданні. Під час зустрічі мери міст звернули увагу на недостатній рівень фінансового забезпечення територіальних громад. Вони закликали керівників держави у наступному бюджетному процесі збільшити частку зарахування ПДФО до місцевих бюджетів. Водночас представники АМУ подякували за врахування інтересів територіальних громад при голосуванні за проект змін до Бюджетного кодексу України, а саме, збереження на постійній основі зарахування до доходів загального фонду бюджетів місцевого самоврядування 13,44% акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального. *Нагадаємо, секторальна стратегія «Місцеві фінанси», розроблена Асоціацією міст України в рамках проєкту ПУЛЬС та схвалена Правлінням АМУ, передбачає збільшення частки зарахування ПДФО до місцевих бюджетів до 80%.    

09:39 01.03.2021

Відбулася Акція "Тепло для дітей".

Відбулася Акція "Тепло для дітей".

За дорученням Плисківського сільського голови МАРИНИ ВІРКО, 21 лютого 2021року відбулася Акція "Тепло для дітей" у Великозагорівському ЗДО "Перлинка"  Плисківської сільської ради директор ЗДО Байло О. В. та за участі батьків: Кахіри С. О., Кахіри К. М., Мацоли В. М., Воскобойник О. М., Видиш О. В. ,  а також головного спеціаліста з комунального майна та ЦЗ Плисківської сільської ради  Мазія О.І. та працівника КП "Перспектива" Гопаченка М. М.

16:26 22.02.2021

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПІД ГОЛОВУВАННЯМ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПІД ГОЛОВУВАННЯМ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО

У понеділок, 22 лютого 2021 року, відбулася щотижнева робоча нарада керівників структурних підрозділів, начальників відділів виконавчого комітету Плисківської сільської ради. Нараду провела сільський голова МАРИНА ВІРКО. На нараді підведено підсумки, заплановано заходи та визначено відповідальних виконавців.

15:46 22.02.2021

Щирі вітання  футбольним командам "Єдність" с. Плиски та "Дружба - Ветеран" с. Сиволож Плисківської ТГ.

Щирі вітання футбольним командам "Єдність" с. Плиски та "Дружба - Ветеран" с. Сиволож Плисківської ТГ.

Плисківський сільський голова МАРИНА ВІРКО щиро вітає футбольні команди "Єдність" с. Плиски та "Дружба - Ветеран" с. Сиволож Плисківської ТГ, які будуть боротися за медалі у фінальній частині відкритого чемпіонату Борзнянської ТГ з футзалу другої ліги.

14:39 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора