A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Міграційна служба інформує

Нова послуга від Державної міграційної служби України

З 28.05.2020  підрозділами  ДМС, ДП «Документ» та ЦНАП ( в Чернігівській області це Чернігівський та Прилуцький) запроваджується реалізація експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини шляхом забезпечення можливостей фізичним особам віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше за їх бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.

16:28:25 28.05.2020

БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Шановні громадяни! З 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv.

10:54:38 25.05.2020

БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Шановні друзі! У зв’язку з тим, що карантин продовжено до 22.05.2020 року, хочемо нагадати, що УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи надають адміністративні послуги суб’єктам звернення у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ та за ОКРЕМИМ ГРАФІКОМ https://bit.ly/2wdUDay

16:15:32 08.05.2020

БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ:

 У зв'язку зі святкуванням Великодня Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи будуть працювати за наступним графіком:  Управління матиме вихідні дні з 18 по 20 квітня;  Борзнянський РС УДМС України в Чернігівській області матиме вихідні з 19 по 21 квітня.   18 квітня робочий день у Борзнянському РСУДМС України в Чернігівській області скорочений на 1 годину.   Наразі, нагадуємо, що на період дії карантинних заходів міграційна служба Чернігівщини  надає адміністративні послуги у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ та за окремим графіком.

16:12:18 16.04.2020

УДМС України в Чернігівській області інформує

 УДМС України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit…

18:12:02 07.04.2020

БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ:

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, підрозділи Державної міграційної служби буде переведено на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС.

07:39:01 21.03.2020

Що ж таке кваліфікований електронний підпис (КЕП)

Якщо коротко, то КЕП - це один із видів електронного підпису, за допомогою якого можна ідентифікувати підписувача. Віднедавна, всі власники ID-карток вже мають можливість отримати послугу з внесення КЕП на чіп в паспорті громадянина України у формі ID-картки. Для цього потрібно звернутися до будь-якого підрозділу міграційної служби та БЕЗКОШТОВНО отримати дану послугу. Звертаємо увагу, що для запису КЕП вам знадобиться PIN 2 (формується вами особисто при оформленні ID-картки).

12:41:04 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора