A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Що таке унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі і чому варто про нього згадати?

Дата: 04.02.2021 09:53
Кількість переглядів: 354

Саме через те, що черговий етап подання щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, під час якого суб’єктам декларування необхідно зазначати відомості про свій унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі, скорочено – УНЗР, нещодавно розпочався і триватиме до 1 квітня 2021 року.

Отож зазначимо, що УНЗР є незмінним протягом усього життя громадянина, генерується автоматично у разі оформлення одного із біометричних документів, такого як ID-картка або паспорт громадянина України для виїзду за кордон. УНЗР прописаний у біометричному паспортному документі, складається він із 13 цифр, представлених двома послідовностями з восьми та п'яти цифр, розділених текстовим символом «-».

При втраті паспортного документу, відомості щодо УНЗР ви можете отримати за заявою, поданою особисто або законним представником до будь-якого підрозділу міграційної служби. Ця послуга надається протягом 3-х робочих днів.

УНЗР надає доступ до безлічі електронних сервісів та послуг. Він не змінюється у разі зміни прізвища, імені або будь-яких інших відомостей. Вікових обмежень для отримання УНЗР немає.

На зображенні ви можете ознайомитися, де саме зазначається унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора