Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

Невакцинованим або не повністю вакцинованим дітям загрожує невиліковний параліч через спалах поліомієліту в Україні

Щеплення від поліомієліту входить у перелік обов’язкових гарантованих державою щеплень.    Їх можна отримати безоплатно у вашого сімейного лікаря або педіатра     Зверніться до лікаря вже сьогодні, щоб захистити життя і здоров'я своєї дитини!   #поліо #стопполіо #поліомієліт     

08:34:13 21.02.2022

Сімейні лікарі та педіатри закликають батьків прийняти відповідальне рішення і захистити життя та здоров’я своєї дитини

Для пожиттєвого імунітету та захисту від поліомієліту необхідно отримати 6 доз:    2 дози інактивованої поліомієлітної вакцини (ІПВ) у 2 і 4 місяці; 4 дози оральною поліомієлітною вакциною (ОПВ) у 6, 18 місяців, 6 і 14 років.   Якщо ви не щепили дитину чи пропустили щеплення, негайно зверніться до сімейного лікаря або педіатра!    #поліо #стопполіо #поліомієліт   

08:02:51 21.02.2022

До уваги ветеранів, членів їх родин, членів родин загиблих та усіх, на кого поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»!

 Відділ у Чернігівській області Міністерства у справах ветеранів України для попереднього аналізу, відповідних рекомендацій по направленню та координації запрошує звертатись у разі необхідності отримання будь-якої правової допомоги.  Тел. Відділу: (0462) 605-068  Адреса: 14037, м. Чернігів, пр. Миру 116а, каб. 301  E-mail: chernihiv@mva.gov.ua

13:59:04 03.02.2022

ЗВЕРНЕННЯ МАРИНИ ВІРКО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ ДО ЖИТЕЛІВ ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ

Шановні жителі Плисківської ТГ! Звертаюся з проханням до всіх бути відповідальними та обережними! Саме від відповідального ставлення кожного з нас до карантинних обмежень, носіння масок і вакцинування залежить наскільки високі будуть темпи поширення коронавірусної інфекції. Медики закликають всіх ВАКЦИНУВАТИСЯ — це ЄДИНИЙ спосіб максимально вберегти себе та своїх близьких від ускладнень, які може спровокувати вірус. За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, за минулий тиждень (17-23 січня) в області зафіксовано 2168 нові випадки COVID-19. Це — на 88% більше, ніж за позаминулий. На жаль, 34 людини померли. Висловлюємо співчуття їхнім рідним та близьким. За цей же час від коронавірусної хвороби на Чернігівщині одужала 471 особа.

11:16:49 24.01.2022

До відома жителів Плисківської ТГ! Скраплений газ (побутовий у балонах)

Всі бажаючі придбати скраплений газ ( побутовий у балонах) завжди можуть записатися у старостинських округах так, як це було і раніше. Потреби населення завжди були і будуть забезпечені повністю. Для одержання повного балону з газом приготуйте ваш пустий балон для подальшого технічного обслуговування.

08:29:21 24.12.2021

Шановні жителі Плисківської ТГ!

Під час зимового періоду значно зросла небезпека виникнення пожеж по причині несправностей, порушення правил експлуатації опалювальних пристроїв, необережного поводження з вогнем, багато хто забуває про правила пожежної безпеки, і нещадний вогонь потім надовго залишає про себе пам’ятку, знищуючи на своєму шляху багаторічну працю людей, залишаючи господарів без житла, а інколи і забираючи їхнє життя. ПАМ’ЯТАЙТЕ : - Не допускайте використання для обігріву приміщень, несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів та газових кухонних плит; - У разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей; - Відстань від приладів електроопалення до горючих матеріалів і конструкцій має становити не менше 0,25 м; - Дотримуєтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках; - Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкненні в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски тощо; - Не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму; У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте - 101. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ. Під час зимового періоду значно зросла небезпека виникнення пожеж по причині несправностей, порушення правил експлуатації опалювальних пристроїв, необережного поводження з вогнем, багато хто забуває про правила пожежної безпеки, і нещадний вогонь потім надовго залишає про себе пам’ятку, знищуючи на своєму шляху багаторічну працю людей, залишаючи господарів без житла, а інколи і забираючи їхнє життя. ПАМ’ЯТАЙТЕ : - Не допускайте використання для обігріву приміщень, несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів та газових кухонних плит; - У разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей; - Відстань від приладів електроопалення до горючих матеріалів і конструкцій має становити не менше 0,25 м; - Дотримуєтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках; - Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкненні в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски тощо; - Не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму; У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте - 101. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

13:01:38 22.12.2021

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

13:15:14 20.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

13:19:36 15.12.2021

Будьте уважні і обережні!

Від жителя одного з населених пунктів Ніжинського району надійшла інформація про те, що  під виглядом працівників відділів Ніжинської районної державної адміністрації в його помешкання намагались проникнути зловмисники. І тільки завдяки юридичній обізнаності власника оселі, вдалося перешкодити вчиненню шахрайських дій.

15:06:02 14.12.2021

Презентуємо роботодавця - ТОВ «Лира – Конд»

Борзнянська фабрика печива працює на ринку понад 80 років. Сьогодні підприємство забезпечує роботою 137 людей. Серед них - бухгалтери, кондитери, слюсарі-ремонтники тощо. Наразі тут потрібен вантажник.

09:03:22 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора