Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

13:19:36 15.12.2021

Будьте уважні і обережні!

Від жителя одного з населених пунктів Ніжинського району надійшла інформація про те, що  під виглядом працівників відділів Ніжинської районної державної адміністрації в його помешкання намагались проникнути зловмисники. І тільки завдяки юридичній обізнаності власника оселі, вдалося перешкодити вчиненню шахрайських дій.

15:06:02 14.12.2021

Презентуємо роботодавця - ТОВ «Лира – Конд»

Борзнянська фабрика печива працює на ринку понад 80 років. Сьогодні підприємство забезпечує роботою 137 людей. Серед них - бухгалтери, кондитери, слюсарі-ремонтники тощо. Наразі тут потрібен вантажник.

09:03:22 30.11.2021

ДСНС УКРАЇНИ ЗАСТЕРІГАЄ

Служба "101" застерігає, що в умовах осінньо-зимового періоду майже щодня виникають пожежі від порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та електронагрівальних приладів. У вогні гинуть та отримують травми люди. Будьте обережні, не використовуйте саморобні електрообігрівачі, не допускайте перегрівання печей, слідкуйте щоб в них не з'являлися тріщини, не використовуйте для їх розпалювання легкозаймисті речовини.

15:58:38 08.02.2021

Рятувальники Борзнянщини проводять профілактично-роз'яснювальні заходи з метою запобігання пожеж у житловому секторі

 Головна їх мета - запобігання пожежам у житловому секторі. В ході інформаційно-роз'яснювальних бесід з громадянами рятувальники доводять вимоги пожежної безпеки у побуті. Крім того, вогнеборці наводять численні приклади та наслідки пожеж, причинами яких послужила людська необережність у поводженні з вогнем та побутовим обладнанням, а також особлива увага приділяється нагрівальним печам, які на час різкого похолодання стали переважною причиною пожеж в житловому секторі. Фахівці ДСНС також  звертають увагу батьків на недопустимості залишення дітей без відповідного нагляду та навчання їх правилам безпечної поведінки.

13:08:16 03.02.2021

На Чернігівщині спостерігається зростання кількості пожеж та травмованих людей на них

 Так, лише за перший місяць поточного року в області виникло 173 пожежі, що на 82,1% більше ніж за аналогічний період минуло року. На жаль, внаслідок небезпечних факторів вогню 12 осіб загинуло, ще 4 отримали травми. Основними причинами пожеж у житловому секторі є порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації приладів пічного опалення, електромереж та необережне поводження громадян з вогнем.  

17:04:23 02.02.2021

Правила пожежної та техногенної безпеки під час проведення новорічних свят

Незабаром народ України святкуватиме Новий 2021 рік та Різдво Христове. Не залишаться осторонь і  жителі нашого міста та району. Святкування, як завжди, супроводжується встановленням майже в кожній оселі та на підприємствах новорічних ялинок, з використанням різного роду феєрверків, інших світлових та іскрових  засобів.

11:56:12 24.12.2020

Рятувальники Борзнянщини проводять профілактично-роз'яснювальні заходи з метою запобігання пожеж у житловому секторі

Рятувальниками Борзнянщини проведено профілактично-роз’яснювальний рейд на льоду з метою запобігання загибелі та травмування населення на водних об`єктах у осінньо-зимовий період.

11:31:56 17.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора