A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Податкові новини

Про негативні наслідки заборгованості з ЄСВ

В управлінні по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Чернігівській області інформують, що протягом 2019 року платниками  Чернігівщини сплачено 4,8 млрд грн єдиного внеску. Спостерігається високий відсоток добровільної сплати єдиного внеску. Поряд з цим, станом на початок січня 2020 року заборгованість зі сплати єдиного внеску по Чернігівській області склала 204 млн грн, з яких 134 млн грн - борг фізичних осіб-підприємців.  

12:34:39 19.02.2020

Як задекларувати спадщину чи подарунок, отримані впродовж 2019 року

Для декларування доходів громадян-спадкоємців або громадян, які отримали подарунок, розподіляють на дві категорії: ті, хто зобов’язані подати річну декларацію та ті, хто має право подати декларацію. До якої з категорій віднести спадкоємця залежить від ступеня його споріднення зі спадкодавцем, а також резидентського статусу.

12:32:16 19.02.2020

Головне управління інформує про режим роботи ЦОП та ДПІ під час деклараційної кампанії

Для подання податкової декларації про майновий стан і доходи з метою декларування доходів отриманих у минулому році, платник має звернутися до податкової служби за місцем своєї податкової адреси (особисто або через уповноважену особу). При цьому податковою адресою платника податків - фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі. Платник податків - фізична особа може мати одночасно не більше однієї податкової адреси.

11:43:02 18.02.2020

Довідку про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати в Електронному кабінеті

Триває період подання декларацій державними службовцями та особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. І традиційно у ці дні зростає кількість користувачів Електронного кабінету. Сервіс дозволяє оперативно та у будь-який час отримати відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків, необхідні для заповнення декларації.

11:42:01 18.02.2020

Якщо вам телефонують від імені податківців і пропонують: «Надайте фінансову допомогу», знайте – це шахраї !

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області попереджають платників області, що вкотре активізувалися телефонні шахраї, які діють під виглядом податківців.

12:13:32 14.02.2020

У січні платникам Чернігівщини відшкодовано 77 мільйонів гривень ПДВ

Протягом січня 2020 року Головним управлінням ДПС у Чернігівській області проведено камеральні перевірки 125 суб’єктів господарювання-юридичних осіб щодо визначення достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ.

15:31:04 12.02.2020

Викрито міжрегіональний канал постачання спирту

Як повідомлялось раніше, у січні поточного року співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області було викрито підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Це дозволило у подальшому задокументувати та перекрити великий міжрегіональний канал з постачання оптових партій спирту та алкогольного сурогату.

15:02:22 11.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора