A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Молодіжний Кубок України (онлайн) з шашок-64, присвячений Дню Незалежності України.

Молодіжний Кубок України (онлайн) з шашок-64, присвячений Дню Незалежності України.

23 серпня відбувся Молодіжний Кубок України (онлайн) з шашок-64, присвячений Дню Незалежності України. Великозагорівець Владислав Федорченко став срібним призером серед юніорів та молоді 1994 року народження і молодших. ВІТАЄМО ВЛАДИСЛАВА, ВИ - ГОРДІСТЬ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ! Бажаємо подальших УСПІХІВ та ПЕРЕМОГ! Сільський голова МАРИНА ВІРКО висловлює слова подяки сім'ї ФЕДОРЧЕНКІВ, за виховання сина ВЛАДИСЛАВА, який своїми досягненнями у СПОРТІ прославляє своє рідне село Велика Загорівка та Плисківську ГРОМАДУ.

16:41 25.08.2020

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЛИСКІВСЬКОЇ  ГРОМАДИ! ДО ВАШОЇ УВАГИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ! ДО ВАШОЇ УВАГИ!

З метою налагодження більш тісного спілкування з жителями Плисківської громади, виконання вимог чинного законодавства, щодо прозорості та відкритості діяльності органів місцевого самоврядування, за ініціативою сільського голови МАРИНИ ВІРКО, Плисківська сільська рада розпочинає проєкт "ЗАПИТАЙ У СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ". Як це працює? Жителі громади, які мають запитання до голови ПлисківськоЇ сільської ради Марини Олександрівни Вірко та вважають проблему суспільно важливою, можуть звернутися з запитанням до Плисківської сільської ради чи залишити його на офіціійніій сторінці Плисківської сільської ради у соціальнії мережі " facebook". Вимог до звернення не багато: 1. Запитувач має бути ідентифікованиий, звертаючись вказуйте Ваше Прізвище, Ім'я по Батькові та населений пункт де ви проживаєте. 2. Питання повинно бути таким, яке діийсно є в компетентності вирішення сільської ради. Ваші запитання прииймаються з понеділка по середу в робочий час. Відео відповіді на запитання будуть розміщені на офіціийному вебсайті Плисківськоії громади та соціальній мережі " facebook". Запрошуємо всіх охочих до співпраці!

11:21 23.08.2020

ВІТАННЯ  СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З НАГОДИ ДЕРЖАВНИХ СВЯТ В УКРАЇНІ

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З НАГОДИ ДЕРЖАВНИХ СВЯТ В УКРАЇНІ

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ! Дорогі друзі! Вітаю всіх вас з Днем Державного прапора та Днем Незалежності України! Народ України святкує уже 29 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй багатій та чарівній українській землі. Шануймо нашу неньку – Україну! Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи. Мабуть, найкращим пам'ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу.  

07:49 23.08.2020

ВІДБУВСЯ ЩОРІЧНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ'ЯТІ АНДРІЯ ГРИНЯ

ВІДБУВСЯ ЩОРІЧНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ'ЯТІ АНДРІЯ ГРИНЯ

22 серпня 2020 року  в с. Плиски, за сприяння сільського голови МАРИНИ ВІРКО, відбувся щорічний турнір пам'яті земляка, футболіста АНДРІЯ ГРИНЯ. У турнірі взяли участь п'ять футбольних команд: "Юність" с. Забілівщина, " Зоря" с. Мала Загорівка, " Титан" с. Кинашівка Борзнянської ОТГ, "Добро" м. Київ ( команда друзів Андрія Гриня) та збірна команда Плисківської ОТГ. Перемогу виборола в турнірі ФК " Юність" с. Забілівщина, на другому місці - ФК " Добро", на третьому - господарі турніру збірна Плисківської ОТГ. У врученні нагорд взяли участь наші гості: Народний депутат Павло Халімон та Анатолій Гунько, який балотуватиметься від партії "Слуга Народу" в народні депутати по 208 виборчому окрузі. Подарували всім командам по м’ячу.

19:43 22.08.2020

ЩАСЛИВА РОДИНА - МІЦНА УКРАЇНА

ЩАСЛИВА РОДИНА - МІЦНА УКРАЇНА

До Дня Незалежності України привітаємо сімейні пари нашої громади , які прожили в шлюбі 10,20,30,40,50,60 років разом.

15:15 21.08.2020

Зустріч у Плисківській ОТГ із земляком Ляшко О.В.

Зустріч у Плисківській ОТГ із земляком Ляшко О.В.

ПЛИСКІВСЬКА ГРОМАДА дуже привітно зустріла ОЛЕГА ЛЯШКА. Сільський голова МАРИНА ВІРКО подякувала Олегу Валерійовичу за постійну турботу, допомогу і захист інтересів жителів громади. Присутні на зустрічі, ветерани праці отримали від ОЛЕГА ЛЯШКА слова вдячності, букети квітів і матеріальну підтримку.

22:30 19.08.2020

СЕРТИФІКАТ  МИКОЛІ ВОРОНІ

СЕРТИФІКАТ МИКОЛІ ВОРОНІ

Сільський голова МАРИНА ВІРКО пріоритетом в своїй роботі вважає добробут жителів Плисківської громади і завжди підтримує ініціативи депутатів Плисківської сільської ради. Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО х депутатами вручили сертифікат ВОРОНІ МИКОЛІ ВОЛОДИМИРОВИЧУ жителю с. В. Загорівка. Тепер, Коля, матиме наколінники і ходунці, які йому дуже необхідні.    

19:26 17.08.2020

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПІД ГОЛОВУВАННЯМ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПІД ГОЛОВУВАННЯМ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО

Сьогодні, 17 серпня 2020 року, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради  та КП "Перспектива"  громади. Під час наради обговорювалась низка питань життєдіяльності громади: підготовка закладів освіти до нового навчального року, земельні питання, обговорили програми: соціально-економічного розвитку громади на 2020 рік, виплати матеріальної допомоги по програмі " Турбота", роботу Будинків культури громади, проведення благоустрою кладощ. Сільський голова МАРИНА ВІРКО ознайомила  присутніх з інформацією,  щодо захворюваності на COVID-19 в Плисківській ОТГ, нових випадків захворювання не виявлено, ситуація стабільна. Марина Олександрівна закликала  всіх дотримуватись карантинних заходів. За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.      

10:12 17.08.2020

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН В УКРАЇНІ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО ДО 31 СЕРПНЯ

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН В УКРАЇНІ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО ДО 31 СЕРПНЯ

Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 22 липня. «У залежності від епідемічної ситуації у регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях – районах, встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Рівень визначається автоматизованим програмним забезпеченням на основі визначених алгоритмів та зібраних даних та затверджується Національною комісією ТЕБ та НС», – зазначив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. При цьому очільник МОЗ Максим Степанов наголосив, що навіть для «зеленої зони» продовжують діяти певні карантинні обмеження. «Усі критерії розроблені на основі нашого досвіду та досвіду західних партнерів... «Зелена зона» не означає повне зняття карантину», – підкреслив Максим Степанов. Відтак, йдеться про такі карантинні обмеження для «зеленої зони»: • у громадських будівлях обов’язковим є носіння маски або респіратора; • проведення масових заходів може відбуватися за умови перебування не більше 1 особи на 5 квадратних метрів; • кінотеатри мають бути заповнені не більше, ніж на 50%; • пасажирські перевезення мають відбуватися тільки для пасажирів на сидячих місцях. Відповідно до постанови, регіоном зі значним поширенням COVID-19 вважається такий, у якому наявна хоча б одна з таких ознак: • завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, становить більш як 50%; • середня кількість тестувань методом ПЛР та ІФА становить менше ніж 24 на 100 тис. населення протягом останніх семи днів; • коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 становить більш як 11%; • показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 становить більш як 10%. У залежності від рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиницях застосовуються відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи. Зазначимо, дія нової постанови стосується періоду з 1 серпня по 31 серпня 2020 року. Джерело: Урядовий портал

19:55 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора