A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

ЗВІТНІСТЬ У РАЗІ СМЕРТІ ЗАСНОВНИКА ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ ПОДАЄ СПАДКОЄМЕЦЬ, ЯКИЙ ЗАЯВИВ СВОЄ ПРАВО НА ПІДПРИЄМСТВО

У разі смерті єдиного засновника юридичної особи, який одночасно був відповідальною особою (директор/бухгалтер) за подання податкової звітності відповідальним за своєчасність подання звітності такої юридичної особи буде спадкоємець, який заявив своє право на підприємство.

10:00:34 12.12.2018

Відбулось чергове засідання правління Фонду

12 грудня 2018 року під головуванням голови правління Фонду Володимира Саєнка відбулося чергове засідання правління Фонду соціального страхування України. У засіданні також взяли участь представники Громадської ради Фонду та громадських організацій потерпілих на виробництві.

15:49:36 11.12.2018

Як перевірити чинність електронного ключа та дізнатися про термін його дії самостійно

Відповідно до п. 10 розд. ІІ Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 557, автоматизована перевірка електронного документа включає, зокрема перевірку правового статусу електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) шляхом встановлення чинності посиленого сертифіката ключа підписувача на час підписання електронного документа та відповідності особистого ключа підписувача відкритому ключу, зазначеному у посиленому сертифікаті.

13:16:49 07.12.2018

Обережно! Ожеледиця!

Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що абсолютна більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь під час пересування людей. Наслідком такого травмування є тривала втрата працездатності та інвалідність. В осінньо-зимовий період вірогідність падінь значно зростає,тому для попередження травмування працівників під час виконання виробничого завдання при пересуванні пішки або на транспортному засобі в період складних погодних умов необхідно на підприємстві проводити працівникам позаплановий інструктаж з питань охорони праці щодо їх поводження при виконанні робіт в складних погодних умовах, а водіям транспортних засобів - інструктажі з безпеки дорожнього руху. Щоб зменшити вірогідність падіння під час пересування пішки в ожеледицю, необхідно дотримуватись наступних основних правил поводження:                                         

10:07:33 26.11.2018

ПРИ НАРАХУВАННІ ДОПОМОГИ ПО ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГАХ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ ЗА СУМІСНИЦТВОМ МІНІМАЛЬНА ГАРАНТІЯ НЕ ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ

Сума допомоги по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування України обчислюється, виходячи з середньоденної заробітної плати застрахованої особи. За місцем роботи за сумісництвом допомога обчислюється зі100% фактично нарахованої заробітної плати, включаючи утримані з неї податки, незалежно від тривалості страхового стажу. Мінімальні гарантії щодо розміру допомоги по вагітності та пологах за місцем роботи за сумісництвом не застосовуються.

09:56:43 26.11.2018

СУМА СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ТРЬОХ КВАРТАЛІВ ЗРОСЛА НА 29,3%

Упродовж 9 місяців 2018 року витрати Фонду соціального страхування України на страхові виплати потерпілим на виробництві та членам їх сімей склали понад 5 млрд 796 млн гривень. У порівнянні з тим же періодом 2017 року сума витрат зросла на 1 млрд 314 млн грн, або 29,3%.

09:56:12 24.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора