A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Розпочалася благодійна акція із збору кришечок з пластикових пляшок для виготовлення протезів пораненим військовим та жерстяних банок (жерстяні банки з під консерви і т.д.) для виготовлення окопних свічок. Просимо всіх долучитися до акції та приносити банки і кришечки у Плисківську сільську раду. Не стійте осторонь, долучайтеся. Допоможемо нашим захисникам! Разом до Перемоги! З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

10:56:01 30.01.2024

Здобути цивільну професію під час військової служби – цілком реально!

Павло Самойленко з Корюківки паралельно зі службою в ЗСУ безкоштовно здобуває нову професію – оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Це стало можливим завдяки реалізації службою зайнятості експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

10:46:43 30.01.2024

Маєте власну справу, але про неї мало хто знає? Мрієте розширити аудиторію клієнтів та масштабувати бізнес? Запрошуємо вас відвідати серію лекцій та воркшопів з маркетингових комунікацій

Ви дізнаєтеся про: 🔹побудову успішної маркетингової стратегії для різних типів бізнесу; 🔹стратегії розвитку бренду та PR; 🔹основи цифрового маркетингу та успішного просування в соціальних медіа; 🔹“фішки” привабливого контенту. А також отримаєте практичні навички з просування бізнесу та підвищення його успішності. Навчання організоване Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області (https://www.instagram.com/agency.chernihiv?igsh=d2puN2xhZDNrMm84) за підтримки AB InBev Efes Україна у (https://www.instagram.com/abinbevefesukraine?igsh=czZleDNjY2ZwYzA3) співпраці з ГО “Серцевір” та "Інститут Медіації Партнерства". Програма відкрита для ветеранів (-ок) та членів їхніх сімей, що мають власний/сімейний бізнес у Чернігові або Чернігівській області. Участь безоплатна, буде проведено відбір учасників серед зареєстрованих. ❗️Для участі заповніть форму реєстрації за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFvk7D256LaLFUIE8Ugap9nXBz5Cr5ZYojLSgvj7tgnsSGNg/viewform) ❗️ 🗓️Тривалість програми: 1 місяць Кількість лекцій: 4 (онлайн) Кількість практичних занять: 2 (офлайн) Навчання проходить двічі на тиждень. Після кожної лекції учасники матимуть домашні завдання щодо їх індивідуальних проєктів. І це дозволить одразу застосувати отримані знання на практиці та адаптувати їх під власний бізнес. 🟩За результатами навчання учасники сформують повноцінний маркетинговий план, розроблений для їхнього бізнесу з урахуванням сучасних підходів просування. Лектори: 👧🏻Блок “SMM, PR та зовнішні комунікації” : Богдана Остапик, (https://www.facebook.com/bohdana.ostapyk11) Кураторка напряму корпоративної взаємодії в Інституті Медіації Партнерства, CEO комунікаційної агенції Barbaro Communications. 6 років досвіду у маркетингу та PR для мікро, середнього та великих бізнесів. Експертка у сферах: агро-, ІТ-компаній, державних програм, освітніх стартапів та продуктових бізнесів. 👧🏻Блок “Партнерство та нетворкінг”: Світлана Сом, (https://www.facebook.com/somsvetlana) Візіонерка, засновниця та лідерка Інституту Медіації Партнерства. Партнерка із розвитку бізнесу та комунікаційниця. 10 років досвіду у сфері комунікацій. Працювала із такими компаніями та проєктами, як SmileFood, FORUM Group, ExpoLight

15:58:39 26.01.2024

Армія відновлення: безробітні разом з волонтерами допомагають відновлювати пошкоджені будинки

Морози та сніг – не перешкода для відновлення будинків жителів Чернігова, які постраждали під час бойових дій у 2022 році. Розбір завалів та відбудова тривають досі. Разом з волонтерами працюють безробітні, які перебувають на обліку в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

12:50:21 26.01.2024

Допомога по частковому безробіттю: у вас є 90 днів на її отримання

Для збереження робочих місць та підтримки працівників у разі вимушеного скорочення робочого часу, служба зайнятості надає роботодавцям допомогу по частковому безробіттю. Порядок її отримання врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 702 https://t1p.de/zawha.

16:48:01 25.01.2024

Професійне навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни: як це діє

Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.

16:57:22 23.01.2024

8400 вакансій подали роботодавці області до служби зайнятості торік

Найбільше вакансій пропонувалося на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, сільському господарстві, сферах освіти, державного управління та охорони здоров’я. Найменше – у сферах інформації та телекомунікації, фінансової та страхової діяльностей, операцій з нерухомим майном. Така ж тенденція зберігається і на початку нинішнього року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

13:13:22 19.01.2024

Маштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.

15:39:32 18.01.2024

Який розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців встановлений в 2024 році?

Розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства визначений у статті 42-4 Закону України “Про зайнятість населення”. Цей розмір залежить від строку дії дозволу.

09:40:18 18.01.2024

Захистіть бізнес-план та отримайте мікрогрант на придбання обладнання для власної справи

Все більше жінок прагнуть побудувати успішний бізнес та бути фінансово незалежними. Можливості є, і ось одна з них.  Захистіть бізнес-план та отримайте мікрогрант на придбання обладнання для власної справи.  

15:43:05 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора