A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Пенсійний фонд України інформує

До уваги роботодавців! Є можливість допомогти своїм працівникам

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  запрошує роботодавців надати до Пенсійного фонду України, через вебпортал електронних послуг  (https://portal.pfu.gov.ua/), відскановані копії трудових книжок працівників, які перебувають на даний час у трудових відносинах з вашою установою.

15:47:39 19.06.2020

Майже 300 тисяч пенсіонерів Чернігівщини отримають по тисячі гривень

Пенсіонерам області проведено нарахування одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень. Такі виплати передбачені у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України коронавірусної інфекції. Головне управління Пенсійного фонду в області передало відділенням поштового зв’язку та банківським установам відомості для виплати зазначених коштів. Доплату через поштові відділення отримають близько 43% осіб, через банківські установи – 57%.

08:32:15 28.04.2020

Працюючим пенсіонерам перераховано пенсії

 З 1 квітня проведено перерахунки пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію. 5,2 тис пенсіонерів в Чернігівській області  збільшено розмір пенсій у зв’язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати. Середній розмір підвищення становить 134 грн. Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у квітні поточного року.

10:36:11 21.04.2020

Пенсійний фонд в умовах карантину: своєчасна виплата пенсій, обмеження прийому, консультації онлайн

В умовах карантину, згідно рішення Уряду України і органів місцевого самоврядування, прийом громадян в сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській обмежується (фахівцями сервісних центрів надається тільки допомога на поховання), а прийом на віддалених робочих місцях тимчасово припиняється. Фінансування, виплата доставка пенсій здійснюється вчасно, згідно затверджених графіків. 

17:49:30 16.03.2020

7506 працівників області отримали шанс на гідний заробіток, соціальне та пенсійне забезпечення

На Чернігівщині підведено підсумки кампанії з детінізації зайнятості населення. За результатами проведеної роботи за минулий рік та у січні 2020 року в області легалізовано 7506 робочих місць, додатково залучено 8,6 млн грн єдиного соціального внеску.

14:27:02 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора