Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Схід села

Схід села

У селі Плиски пройшли збори уповноважених ( Схід села).Сільський голова ВіркоМ.О. відзвітувала за роботу сільської ради та виконавчого комітету включаючи питання соціально-економічного розвитку за 2017 рік і план на 2018 рік, а також, було розглянуто питання про затвердження сум самооподаткування на території Плисківської сільської ради на 2018 рік. Було запрошено голову Борзнянської РДА Проскуру Віру Андріївну. Вона розповіла мешканцям села про медичну реформу та надала роз'яснення з інших питань. Було обговорено багато питань: про освітлення вулиць, про ремонт доріг, про відновлення стаціонарного зв’язку, про школи, про розроблення генерального плану населених пунктів громади, проведення суботників біля сільської водойми та на території села. 

10:33 29.03.2018

Схід села

Схід села

В.о.старости Дейнека О.І. прозвітував про виконану роботу за 2017 рік . Голова Плисківської ОТГ Вірко М.О. прозвітувала з начальниками відділів за виконану роботу за час існування громади, вручила футбольний м'яч представнику сільської команди, а також ноутбук та колонки, мікрофон для сільського клубу. Вирішено питання про секціонований вивіз сміття кожну останню середу місяця. Вирішили виготовити проект для ремонту Махнівського сільського будинку культури, проголосували одноголосно .

15:02 26.03.2018

День українського добровольця

День українського добровольця

          14 березня в Україні відзначають День добровольця, присвячений громадянам, які першими відправилися на Донбас протистояти російській агресії. Саме цього дня у 2014 році учасники Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці Київської області, щоб створити добровольчий батальйон.        З цієї нагоди у с.Велика Загорівка директор Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Федорченко Анатолій Віталійович, виконуюча обовязки старости Великозагорівського старостинського округу Смалій Олена Петрівна та депутат районної ради Вакуленко Микола Іванович вшанували загиблих в АТО: Савченка Юрія Борисовича та Лестуху Володимира Михайловича, поклавши квіти до міст їх поховання.

14:19 20.03.2018

Схід села

Схід села

15.03.2018 У селі Сиволож відбувся схід села , на якому в.о.старости Сиволозького старостинського округу Меншиков В.Ф. прозвітував про всю зроблену роботу за попередній 2017 рік , а також за період створеної громади, виступпили і керівники всіх відділів Плисківської сільської ради . Було розлянуто такі критичні питання про надання земельних ділянок працівникам соціальної сфери с.Сиволож . Питання про створення санкціонованого сміттєзвалища , та вивезення сміття на території Сиволозького старостинського округу .Про розчищення кладовищ та організації суботників, про створення вуличних комітетів ,про відповідність санітарним нормам очисної споруди у школі. Вручила м'ячі для футбольної та баскетбольної команд с.Сиволож.

08:33 16.03.2018

Схід села

Схід села

 06.03.2018 року відбулися загальні збори (сходи) громадян на території Великозагорівського старостинського округу Плисківської ОТГ. Було заслухано звіт в.о. старости О.П.Смалій про роботу у 2017 році. Були розглянуті питання розрахунку за оренду земельних паїв, благоустрою території та інші питання.

08:28 16.03.2018

" Я маю право "

" Я маю право "

06.02.18 . відбувся заїзд консультативної групи з питаннь захисту прав землевласників та землекористувачів , було запрошено  директора ТОВ " Плиски-Агро" Бідного В.М . , а також фермерів ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ Бойко О.І. Нагорного М.М. і всіх бажаючих землевласників.

16:32 06.03.2018

Cемінар

Cемінар

06.03.18  було проведено семінар  «Організація роботи виконкому ради об’єднаної територіальної громади та діловодства» для працівників виконавчого комітету ради об’єднаної територіальної громади, старост, депутатів Плисківської сільської ради.Семінар провели :  Гаврилко Микола Петрович – начальник відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна обласної ради

16:01 06.03.2018

4 сесія 7 скликання

4 сесія 7 скликання

 Відбулася 4 сесія сьомого скликання друге пленарне засідання . На сесію було запрошено Проскура В.А. та Горбащенко В.В. Було розгянуто такі питання: 1. Про призначення відсоткової орендної ставки та терміну  дії договору ТОВ "Плиски-Агро" на території Плисківської сільської ради з урахуванням  можливостей сільськогосподарського підприємства. 2. Про розгляд пропозиції щодо перегляду договорів оренди , орендарів села В. Загорівка Плисківської ради , ПП"Рябчун Сергій Степанович " та гр. Савченко В.А. 3. Про становлення ставок єдиного податку на території громади на 2018 рік та  затвердження Положення про єдиний податок . 4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21 грудня 2017 року "Про сільський бюджет ОТГ на 2018 рік " 5. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у власність земельної ділянки на території Плисківської с/р с.Сиволож Гришковець О.М. 6. Про створення комісії для напрацювання комплексу Заходів, присвячених Петрункевичу І.І.

09:14 05.03.2018

Масляна

Масляна

Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Цей смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту. Сьогодні Масляна є одним з церковних свят і називається ще Мясопустним або Сирним тижнем. У навчальних закладах Плисківської  ОТГ  були проведені урочисті заходи , які відвідали Начальник відділу освіти Вернигор Ірина Василівна і заступник голови Кравченко Сергій Михайлович.

11:54 23.02.2018

Пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

Пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

20.02.2018рік. Панахида в пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні, які стали жертвами протистояння під час подій на Євромайдані. А також в пам'ять хлопців, які загинули в АТО: Савченко Юрій Борисович, Листуха Володимир Михайлович с. Велика Загорівка, Кривонос Микола Миколайович с. Махнівка, Кваша Юрій Юрійович с. Сиволож. Спочивайте з миром, дорогі наші захисники.

09:40 21.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора