Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Своє професійне свято системні адміністратори відзначають в останню п’ятницю липня

Дата: 26.07.2024 08:12
Кількість переглядів: 48

Тому в 2024 році День системного адміністратора припадає на 26 липня. Традиція святкування зародилася починаючи з 1999 року. Тоді один з американських системних адміністраторів з Чикаго на ім’я Тед Кекатос виступив з ініціативою на підтримку нового професійного свята, яке б об’єднало фахівців цієї, вже славної, професії. І 28-го липня того року це свято, під назвою «System Administrator Appreciation Day», було вперше відзначене в США. У силу надзвичайної актуальності й затребуваності професії системного адміністратора по всьому світу, свято День сисадміна швидко набуло широкого поширення і вийшло на міжнародну арену. Кажуть, що професія сисадміна схожа на професію лікаря, - якщо все працює добре, про нього і не згадують, але якщо не працює - сисадміна згадують всі і активно вимагають допомоги. У цей день прийнято вшановувати скромних трудівників «невидимого фронту», що оберігають благополуччя корпоративних мереж і комп'ютерів - адже саме від них безпосередньо залежить успішна робота компанії.
Бажаю, щоб ніякі віруси не долали ваше здоров'я, дроти любові ніколи не перегорали, програмне забезпечення удачі постійно удосконалювалося і оновлювалося.
Усі користувачі світу висловлюють величезну подяку системним адміністраторам за їх чудову якість з усім розібратися і все налагодити!
З повагою - сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора