Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

19 липня – День тренера

Дата: 19.07.2024 09:12
Кількість переглядів: 32

Кожен знає про День вчителя, але про існування Дня тренера мало хто здогадується. Щорічно 30 жовтня в Україні відзначається неофіційний День тренера, а з 2021 року Україна також має офіційне свято тренерів, яке відзначається 19 липня. Важливо не оминати ці дати стороною, бо тренер – такий самий педагог для спортсменів, як вчитель для школярів, викладач для студентів тощо. Тішить, що в нашій країні День тренера активно святкується людьми, пов’язаними зі спортом.
Хоча День тренера не входить до списку святкових та пам’ятних дат України, все одно це свято неофіційно існує понад 20 років.
Вперше ідея спортивного свята виникла в 1999 році у представників Федерації спортивної та художньої гімнастики України, які наголосили на необхідності відведення спеціального дня у році для тренерів. Спортивний світ підтримав ідею свята, яке надає атлетам можливість сказати «дякую» людині за роботу та підтримку.
Вітаю всіх тренерів зі святом! Бажаю постійного розвитку і прагнення вдосконалити себе і оточуючих. Успіху, радості і гордості за результати своєї праці!
З повагою - сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора