Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

СТВОРЕННЯ ВЕТЕРАНСЬКИХ ПРОСТОРІВ

Дата: 05.07.2024 12:46
Кількість переглядів: 92

Міністерство у справах ветеранів України прагне допомогти у створенні та розвитку ветеранських просторів як багатофункціональних закладів для осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб і членів загиблих (померлих) ветеранів війни, членів загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!
З цією метою розроблено Методичні рекомендації щодо створення та функціонування таких просторів, а також ведеться Перелік ветеранських просторів, який розміщується на вебсайті Мінветеранів.
Що таке ветеранський простір? Це багатофункціональний заклад, який пропонує широкий спектр послуг, в тому числі:
• соціальну та психологічну підтримку;
• професійну орієнтацію та перекваліфікацію;
• юридичну допомогу;
• освітні програми;
• культурні та спортивні заходи;
• мережеві можливості.
З метою спрощення надання суб’єктами господарювання інформації про діяльність ветеранського простору для включення закладу до Переліку Мінветеранів розроблено форму, розміщену за посиланням: http://surl.li/caxhxm.
Також, Мінветеранів з метою надання інформаційної, консультаційно-методичної та іншої допомоги суб’єктам господарювання, які мають ініціативу створити ветеранський простір, за посиланням http://surl.li/gcegrl розміщено відповідну форма збору інформації.
З повагою - сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора