Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Щороку, 4 липня, в Україні відзначається професійне свято – День судового експерта

Дата: 04.07.2024 08:04
Кількість переглядів: 28

Судова експертиза, як фахова діяльність, нараховує давню історію. Але сьогодні професійна діяльність судових експертів набула, як ніколи раніше, ще більшої вагомості. У зв’язку з російською агресією на території України, саме судові експерти, надають неоціненну допомогу в судочинстві та допомагають встановити істину. Судові експерти ведуть свою боротьбу з ворогом, на своєму фронті, і роблять усе від них залежне, щоб захистити конституційні права й свободи громадян, інтереси держави, утвердити верховенство права.
Сьогоднішнє свято прийшлося на складні умови воєнного стану, але ми твердо віримо, що нелегка праця судових експертів допоможе у загальній перемозі України!
Щиро дякую судовим експертам за плідну працю, професіоналізм, відданість справі та служінню Законові та справедливості.
Вітаю з професійним святом та бажаю професійного зростання, натхнення у справах та мирного неба! Бажаю всім сили духу, витримки, стійкості та незламності!
Зичу гідно витримувати позицію законності незалежно від обставин, творчої наснаги та наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування законності в ім’я людини і зміцнення авторитету України.
В єдності наша сила та перемога нашої непереможної України.
Ми вільні! Ми сильні! Ми переможемо!
З повагою - сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора