A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Щорічно, починаючи з 2000 року, 26 квітня відзначають міжнародний день інтелектуальної вла́сності

Дата: 26.04.2024 08:15
Кількість переглядів: 14

Це свято надає можливість підкреслити значення інновацій у повсякденному житті людини та у вдосконаленні суспільства. Патенти, товарні знаки, авторське право та суміжні права як результати творчості та знань є потужними інструментами сприяння економічному та культурному розвитку.
В умовах воєнного стану ми все ж таки не можемо залишити поза увагою інтелектуальну власність, значення якої у боротьбі за власну країну є важливим, адже творчість нас надихає, мотивує, єднає українців та підсилює дух боротьби. Крім цього звичайно безцінні технічні рішення, які застосовуються у боротьбі з ворогом.
Впевнена, що кожна Ваша ідея робить вагомий внесок у розбудову України, бо саме винахідницька і раціоналізаторська діяльність є рушійною силою модернізації країни. Тож творіть, експериментуйте, накопичуйте спільний інтелектуальний капітал – найліпший фундамент нашого загального добробуту і найкращий спадок, який ми можемо передати наступним поколінням!
Шановні новатори й творці, працівники сфери інтелектуальної власності! Бажаю вам волі й наснаги в праці та досягненні найвищих результатів у своїй професійній діяльності. Працюймо разом заради майбутнього, заради перемоги!
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора