A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Міжнародний день секретаря відзначають щорічно в середу останнього повного тижня квітня. Офіційно це свято називається Днем професійних адміністративних працівників

Дата: 24.04.2024 08:15
Кількість переглядів: 13

Поступово контингент людей, які відзначають це свято, розширився. У наші дні цей день вважають «своїм» усі офісні працівники: помічники керівників, офіс-менеджери, секретарі-референти, асистенти і спіч-райтери. Усі ці люди об'єднані професією, яка є однією з найзатребуваніших у світі.
У 2024 році Міжнародний день секретаря припадає на 24 квітня.
Вітаю з Міжнародним днем секретаря і хочу побажати не втрачати в роботі жодної дрібниці, завжди знати відповідь на будь-яке питання, досягати блискучих результатів у діяльності і в житті. Нехай ваш кожний ранок починається з натхнення, нехай кожен день несе із собою удачу і світлу радість.
Завжди залишайтеся такими ж чарівними, привітними і усміхненими на своєму робочому місці. Нехай ваша праця гідно оцінюється, а керівництво ставиться з повагою до таких відповідальних помічників, як ви.
Бажаю вам позитиву, заряду бадьорості і сил, світлої посмішки і відмінного настрою кожного дня. Нехай ваші бажання завжди здійснюються, сімейне щастя додає енергії і краси, а кар'єра стрімко несе вас вгору сходинка за сходинкою.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора