A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Співчуття...

Дата: 13.04.2024 16:58
Кількість переглядів: 32

На 60 році життя перестало битися серце життєрадісної, шановної та поважної людини, жителя с. Велика Загорівка – Миколи Івановича Дмитрика, який за своє життя зробив чимало добрих справ, особливо для нашої громади.
Микола Іванович активно приймав участь у розбудові Святопокровського Храму в рідному селі, у відновленні пам'ятників, ремонті рідної школи. Пішла з життя людина прекрасної душі, доброго серця, яка мала золоті руки і завжди допомагала людям. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й інших людей, які знали Миколу Івановича.Сільський голова, працівники апарату, виконавчий комітет, депутати Плисківської сільської ради висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті гарного чоловіка, люблячого та турботливого батька, дідуся. До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, коли раптово зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрий слід та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть...
Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Миколу Івановича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.
Вічна пам’ять!
Зі скорботою, сільський голова Марина ВІРКО та жителі громади.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора